Horoscopul copiilor Fecioara (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copilul Fecioara, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Fecioara

Fecioara

Semnul zodiacal al Fecioarei trece prin momente foarte importante, nu numai copilul sau tanarul Fecioara, ci zodia in ansamblul ei. Jupiter, planeta norocului tranziteaza fiecare semn zodiacal vreme de 12 luni. De aceasta data se afla in semnul Fecioarei, dar de aceasta data semnul Fecioarei este dublu aspectat: pe de o parte de Jupiter, pe de alta parte  de Nodul Nord care in astrologie intruchipeaza misiunea karmica.

Iata de ce toate Fecioarele au de luat decizii importante pentru destinul lor, iar hotararile pe care le iau le vor influenta vreme de 12 ani de acum inainte.

Tinerii Fecioara sunt foarte bine sustinuti de Marea Trina, au de luat decizii cu adevarat importante, nu numai pentru ei, ci pentru intreaga omenire. Vom vedea ca tinerii care acum se afla la varsta adolescentei in semnl Fecioarei, cand se vor maturiza peste 10, 15, chiar si 20 ani, vor avea fie niste meserii foarte importante, fie vor avea niste idei extraordinare, fie vor lua niste decizii speciale privind evolutia umanitatii. Sunt vorbe mari, dar chiar asa va fi pentru ca probabilitatea ca Jupiter si Nodul Nord, adica misiunea Kamica sa se intersecteze pe cer intr-un semn zodiacal este destul de mica. Acest tip de aspect se produce o data la 12 ani si acesta este momentul in care tinerii din acest semn au pe umerii lor o foarte mare responsabilitate: sa asimileze cat mai multe informatii, sa invete si sa isi cladeasca o baza solida de cunostinte, pe care ulterior sa o puna in practica spre folosul intregii comunitati.Este un moment in care intuitia sprijina foarte mult acest semn zodiacal, astfel incat parintii semnului Fecioara sa nu se panicheze daca copilul lor spune peste noapte ca doreste sa studieze altceva sau sa urmeze un alt drum decat cel pe care si-l stabilise anterior.  Pur si simplu de aceasta data a face alegerea inteleapta si potrivita pentru viitorul sau.

  • Perioade productive pentru tinerii Fecioara — 1-16 iunie; 1-31 iulie; 1 noiembrie- 31 decembrie;
  • Perioade neutre  28-30 iunie; 1-31 august, 26 septembrie-31 octombrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva, nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung;  
  • Perioade negative  17-27 iunie, 1-25 septembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma.  

Descopera NATIVUL FECIOARA

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Fecioarei, te invit sa citesti: