Gemeni - Horoscop 2015

Anul 2015 va fi extrem de interesant si de captivant pentru Gemeni. Saturn, procurorul zodiacului, a intrat in semnul sagetatorului pe data de 23 decembrie 2014. Deoarece Saturn se poziioneaza pe axa Sagetator-Gemeni te va influenta profund si direct. Inseamna ca te vei maturiza, vei invata sa-ti asumi responsabil deciziile pe care le iei si nu m-ar surprinde sa aud ca vrei sa te asezi la casa ta; fie la propriu, fie la figurat. La propriu, achizitionand o casa, o locuinta sau la figurat casatorindu-te, legalizand o relatie de dragoste. 

Iti recomand in 2015 sa promiti mai putin si sa faci mai mult, sa exersezi lectia respectarii cuvantului dat. E nevoie sa demonstrezi de ce esti in stare si sa iti castigi respectul celorlalti.

Un sector frumos aspectat in 2015 este cel al intuitiei. Vei primi tot felul de mesaje prin intermediul somnului, al visului, al meditatiei sau, daca esti o fire practica, fii atent la sincronicitati (de exemplu, daca iesi la o intalnire si nu iti gasesti cheile de la masina s-ar putea sa nu functioneze acea intalnire sau persoana cu care doresti sa discuti sa nu fie potrivita; un alt exemplu poate fi daca uitati ceva acasa si va intoarceti din drum fiti atenti la desfasurarea evenimentelor ulterioare pentru ca s-ar putea sa nu aiba o finalitate foarte buna).

DRAGOSTE

In privinta dragostei nu pot sa spun decat „Aleluia!” si cred ca multe rude din viata gemenilor vor spune acelasi lucru, pentru ca sensul vietii, misiunea karmica a acestei perioade tranziteaza casa iubirii si casa copiilor gemeni. Este momentul in care poti cunoaste o persoana interesanta, cu care sa dezvolti o relatie de lunga durata sau poti deveni parinte, iar daca esti deja s-ar putea sa-ti maresti familia cu un nou copil, deci este un an foarte fertil pentru nativii gemeni.

FINANTE

Sectorul financiar tine de acumulare. Am spus ca este un an bun pentru achizitia unei locuinte, pentru schimbarea automobilului, pentru schimbarea locatiei, iar daca cochetati cu ideea de a pleca peste hotare, va recomand sa nu ezitati foarte mult. Sa stiti ca va sunt avantajoase tarile nordice si zona de sud-vest a Europei.

SANATATE

De asemenea, la capitolul sanatate, esti indemnat anul acesta sa acorzi o atentie deosebita detoxifierii. Detoxifiere prin alimentatie, prin sport, printr-o viata sanatoasa si mai ales prin respectarea riguroasa a orelor de somn.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.