Balanta - Horoscop 2017

Pentru anul 2017, Alexandra Coman si echipa Roastrolog ti-au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai detaliat Horoscop 2017 din Romania. Aceasta analiza astrologica se intinde pe parcursul a peste 50 de pagini si poate fi achizitionat pentru suma de 100 Lei. Plata se face in avans, iar dupa confirmare, primesti pe email versiunea integrala a horoscopului solicitat (format .pdf). 

Aceasta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Balanta pe care o vei citi in urmatoarele minute este un rezumat care urmeaza fidel structura versiunii integrale. Exista doua capitole mari, primul se concentreaza asupra tendintelor generale din 2017 si priveste toate zodiile; al doilea capitol este dedicat analizei astrologice pentru zodia ta. Pentru claritate, acesta versiune scurta include si cateva detalii cu privire la versiunea completa a Horoscopului 2017 pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop 2017

Aceasta prima sectiune a Horoscopului 2017 este o analiza astrologica a intregului an valabila pentru toate zodiile. Vorbim aici de tendintele generale care se vor face resimtite, dar mai ales ne vom uita cu atentie la marile retrogradari ale planetelor si lectiile pe care acestea le aduc fiecarui semn zodiacal. In plus, Horoscopul 2017 pentru fiecare zodie in parte cuprinde si cateva pagini dedicate analizei triadelor.

In ansamblul sau, 2017 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea de invatat o lectie importanta, atat in raport cu sine, cat si in relatia cu cei din jur. Intuitia, introspectia, precautia vor fi elementele definitorii ale urmatoarelor 12 luni. Este un an in care reprezentantii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai intelepti sau vor fi fortati de imprejurari si de oamenii cu care interactioneaza sa se maturizeze.

Mercur va retrograda in 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton si Uranus cate o data. Avand in vedere ca vorbim de 9 retrogradari pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de insusit diverse lectii pretioase de viata. Una extrem de importanta se refera la atitudinea corecta fata de munca si de finante. Zodiile vor fi puse in fata lectiei rabdarii in raport cu familia, persoana iubita si prietenii. De asemenea, intr-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor invata lectia cumpatarii, si, nu in ultimul rand, lectia apropierii de natura.

Exista cateva aspecte principale referitoare la triade si care se vor face remarcate in anul 2017:

Horoscop 2017 — Balanta 

Daca prima parte a Horoscopului 2017 se uita la aspectele astrologice generale care afecteaza toate semnele zodiacale, aceasta a doua parte este dedicata analizei zodiei tale, Balanta. Vei vedea care este impactul pe care il vor avea asupra zodiei tale evenimentele astrologice din acest an. Este bine sa stii pentru inceput ne vom uita la tendintele generale ale anului specifice semnului tau zodiacal. Apoi, vom imparti anul in 4 trimestre care vor fi analizate pe rand si in detaliu (ex. Trimestrul I (1 ianuarie - 31 martie 2017); Trimestrul II (1 aprilie - 30 iunie 2017); Trimestrul III (1 iulie - 30 septembrie 2017); Trimestrul IV (1 octombrie - 31 decembrie 2017).

Tendinte generale

Avand in vedere ca incepand de pe 9 Septembrie 2016 si pana pe 10 Octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, tranziteaza semnul tau zodiacal se poate afirma ca este una dintre cele mai bune perioade din viata ta. Aceasta perioada se produce o data la 12 ani, astfel incat iti recomand sa profiti la maxim de ea si sa incerci sa te bucuri beneficiile pe care ti le aduce Jupiter. Te poti considera un rasfatat fiind in lumina reflectoarelor si avand numai de castigat din aceasta sustinere energetico-astrala. 

 • Abordarea — Acest an este despre tine, despre parcursul ascendent pe care te poti inscrie, insa conditia importanta este sa actionezi si sa nu mai ramai la statutul de planificare. Nu ezita, nu te indoi—asa cum poate faci de multe ori, actioneaza. Aminteste-ti insa ca motto-ul anului 2017 pentru Balanta suna asa: “Decide si actioneaza fara sa stai prea mult pe ganduri!”
 • Introspectie interioara — 2017 este un an al constructiei tale interioare, cat si exterioare. Incerci sa te regasesti si sa-ti intelegi nevoile si necesitatile. Este nevoie de introspoectie, de sondare a adevaratelor tale nevoi pentru a gasi solutiile bune in vederea atingeri multumirii sufletesti. In acest an puterea ta va sta in abilitatea de coopera, de a da dovada de diplomatie si de a aplica tiparul de comportament eficient in functie de situatiile soociale cu care te confrunti.
 • Profesie — Nu uita ca este un an in care poti sa te relochezi plecand intr-o alta tara, poti sa-ti gasesti un loc de munca mai bun, poti sa incepi propria afacere sau sa gasesti parghiile necesare care sa te aduca in lumina reflectoarelor.
 • Relatii cu oamenii — Ceea ce te caracterizeaza in 2017 cu privire la interactiunea cu ceilalti este simtul corectitudinii, disponibilitatea de a asculta si media neintelegerile, impartialitate si moderatie. Este un an in care intuitia se afla la cote inalte, dar in care va fi nevoie sa faci apel la toata forta interioara pentru a te mobiliza si a realiza ceva important. Vei evita sa dai dovada de furie excesiva sau sa proiectezi propriile frustrari asupra celorlalti.

Analiza trimestriala pentru Balanta

Analiza astrologica a fiecarui trimestru acopera in primul rand tendintele generale specifice trimestrului respectiv, interpretate special pentru semnul tau zodiacal; a doua parte a analizei trimestriale acopera aspectele legate de: sectorul cariera, afaceri si bani; sectorul iubire analiza vizeaza deopotriva reprezentantii zodiei care se afla deja intr-o relatie de cuplu si pe cei aflati in cautarea unui partener sau partenera; la final, vom arunca o privire asupra starii de sanatate. Iata cateva exemple reprezentative pentru tendintele generale valabile pentru Balanta:

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — Primul trimestru al acestui an marcheaza un moment in care iti poti asigura si stabiliza pozitia sociala. Poti lasa in urma experientele trecutului invatand din ele, dar constientizand ca evolutia este marcata de miscare, prin urmare este recomandabil ca trecutul sa ramana unde este si sa imbratisezi viitorul traindu-ti viata in prezent.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) — De-a lungul acestui trimestru vei experimenta lectia interactiunii cu cei din jur, a evaluarii relatiilor pe care le ai, relatiei sociale sau personale. Vei experimenta sectorul relatiei cu strainatatea, dar de aceasta data pregateste-te pentru unele conflicte, mai ales cu barbati aflati in strainatate. Aceste conflicte pot sa escaladeze fie de la incorectitudinea pe care cineva o manifesta fata de un proiect comun cu tine, fie din cauza geloziei sau a invidiei. Nu este perioada potrivita pentru a pleca peste hotare sau pentru a semna acte importante privind relatia cu strainatatea.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) — Aceasta perioada debuteaza sub auspiciile aspectului astrologic extrem de important, Marea Trina. Aceasta reprezinta cel mai benefic aspect din astrologie, activandu-ti sectoarele comunicarii, relatiilor si parteneriatelor. In acelasi timp, iti aduce aspecte benefice si pentru zona locului de munca. De obicei Trimestrul III este marcat de concedii, vacante, de relaxare si nu toata lumea este interesata de productivitate sau de vitalizarea carierei. Totusi, pentru tine este important sa stii ca nu poti minimaliza ascensiunea sociala sau locul de munca, favorizand distractia si vacantele. Va trebui sa apelezi la esenta zodiei tale si sa echilibrezi aceste sectoare.
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 - 31 Decembrie 2017) — Schimbarea, transformarea, inovatia sunt cuvintele care definesc acest trimestru. S-ar putea ca atentia sa-ti fie atrasa de informatii noi care iti dau o directie inedita a cursului vietii. Vei intelege instinctiv nevoile celor din jur, dorintele lor si vei fi deschis sa interctionezi cu ceilalti. Plin de tact, de diplomatie, cu o constiinta sociala ridicata, vei face tot ceea ce-ti sta in putinta sa eviti conflictul. Vei manifesta coperare si dorinta de a face anumite compromisuri. In acest trimestru vei reusi sa obtii prin discretie si sarm ceea ce ar fi fost imposibil, daca ai fi avut o abordare directa si energica.

Zile benefice in 2017

In plus, ca nota de unicitate pentru analizele horoscopului anului 2017, te vei bucura de alte trei sectiuni importante, cu date concrete, calculate biometric pentru semnul tau zodiacal. Mai exact vei vedea care sunt zilele benefice pentru afaceri, investitii, cariera, iubire si sexualitate. La acestea, am considerat ca e bine sa stii ca exista date din calendarul anului 2017 cand semnul tau zodiacal este mai expus accidentelor. Am selectat opt momente importante pentru Balanta:

 • 5 – 8 Ianuarie 2017 — Spontaneitatea si libertatea reprezinta elementele cele mai importante ale acestei perioade. Esti simpatic, usor excentric si te poti comporta intr-o maniera neobisnuita in fata celor pe care ii cunosti. Esti mai putin inhibat(a), iar acest lucru iti poate stimula viata intima.
 • 16 – 21 Ianuarie 2017 — Esti alert, energic si este momentul sa iei decizii rapid fara sa te lasi impresionat nici de cei din jur si nici de anumite incetiniri in demersurile tale. Nerabdarea cu care doresti sa continui, increderea in fortele proprii si ambitia sunt ingredientele perfecte care te coduc catre succes.
 • 27 – 29 Martie 2017 — Trecutul iti bate la usa si cineva cu care ai avut o relatie, inca stie sa-ti apese butoanele pentru a-ti face inima sa bata tare. Esti senzual, dar cel mai mult iti doresti sa primesti afectiune si atentie din partea persoanelor la care tii. Ai nevoie sa te inconjuri de prieteni si sa petreci cat mai mult timp departe de casa pentru a nu intra pe fagasul melancoliei.
 • 10 – 13 Martie 2017 — In aceasta perioada nu te confrunti cu un risc crescut de accidente in zona fizica, insa riscul de a cadea victima barfei si comploturilor celor din jur este foarte ridicat.
 • 9 – 12 Aprilie 2017 — Este o perioada foarte pozitiva pentru sectorul afacerilor. Poti lua decizii importante, poti vinde, achizitiona lucruri importante care sa-ti confere un statut superior care sa iti valideze nevoia de stabilitate. Este bine sa semnezi contracte sau, in cazul in care doresti sa iti gasesti un loc de munca mai bun, acum este momentul potrivit sa incepi cautarile.
 • 19 – 26 Mai 2017 — Aceasta perioada este pentru semnul tau zodiacal cea mai benefica din punct de vedere al sectorului finantelor si afacerilor din analiza Trimestrului II. Este o perioada in care iti poti fixa intalniri importante pentru cariera ta, poti aplica in vederea gasirii unui loc de munca mai bun sau poti apela la persoane pentru a primi sprijin in activitatile tale.
 • 5 – 11 Mai 2017 — O perioada foarte buna pentru distractii si actiuni excentrice. Vrei sa traiesti viata in intreaga sa dimensiune, asa incat excesul si distractia vor fi la ordinea zilei. Intalnesti persoane care in mod normal nu se incadreaza standardelor tale, dar acestea iti vor arata pentru o scurta perioada de timp o latura diferita a vietii.
 • 31 Mai – 10 Iunie — Aceasta perioada generoasa ca intindere caendaristica este si cea mai benefica din punct de vedere al iubirii si sexualitatii din analiza Trimestrului II. Poti sa intalnesti alesul sau poti reaprinde flacara iubirii in cuplu. Este o perioada marcata de fertilitate, asa incat, daca doresti sa devii parinte acum este momentul potrivit. Esti hipnotic, senzual si aura de romantism pe care o afisezi cu dezinvoltura va atrage multi admiratori.

Lecturi pentru Balanta

De-a lungul celor 9 ani de aparitia pe piata de publishing din Romania, pe Roastrolog.com au fost publicate numeroase articole referitoare la zodii, evenimente astrologice, terapii alternative si alte arii sau discipline care te pot ajuta deopotriva la intelegerea semnelor zodiacale, dar si in procesul tau de vindecare. Iata de ce ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos ca la finalul Horoscopului 2017 sa facem o selectia atenta a articolelor relevante pentru Balanta. Un clic e suficient si vei ajunge la articolul de pe site care te intereseaza. 

Comanda Horoscop 2017

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, tot ce trebuie sa faci este sa achiti suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  

Daca vrei sa faci cadou horoscopul 2017 unui om drag, il trimitem noi in numele tau pe adresa de email a acestuia si ne asiguram ca va stii cine i-a facut aceasta surpriza. 

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza FORMULAR COMANDA HOROSCOP 2017. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor. Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
 • Cod Swift — INGBROBU
 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324 (LEI/RON)
 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Este bine sa stii ca fiecare horoscop trimis pe email are un numar de identificare unic si este asociat persoanei care-l achitioneaza. Prin achizitionarea acestui horoscop primesti drept exclusiv de utilizare in scop personal. Cu alte cuvinte, nu poti furniza materialul primit nici unei alte terte parti si nici nu-l poti reproduce partial sau integral pe nici un canal de comunicare (ex. email, internet, print etc). Te rugam sa respecti acesti termeni pentru ca Roastrolog este sustinut exclusiv din veniturile generate de continutul produs, motiv pentru care lecturile tale nu sunt intrerupte de publicitate invaziva. Multumim pentru intelegere!