Capricorn - Horoscop 2017

Pentru anul 2017, Alexandra Coman si echipa Roastrolog ti-au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai detaliat Horoscop 2017 din Romania. Aceasta analiza astrologica se intinde pe parcursul a peste 50 de pagini si poate fi achizitionat pentru suma de 100 Lei. Plata se face in avans, iar dupa confirmare, primesti pe email versiunea integrala a horoscopului solicitat (format .pdf). 

Aceasta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Capricorn pe care o vei citi in urmatoarele minute este un rezumat care urmeaza fidel structura versiunii integrale. Exista doua capitole mari, primul se concentreaza asupra tendintelor generale din 2017 si priveste toate zodiile; al doilea capitol este dedicat analizei astrologice pentru zodia ta. Pentru claritate, acesta versiune scurta include si cateva detalii cu privire la versiunea completa a Horoscopului 2017 pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul anului 2017 pentru toate zodiile

Aceasta prima sectiune a Horoscopului 2017 este o analiza astrologica a intregului an valabila pentru toate zodiile. Vorbim aici de tendintele generale care se vor face resimtite, dar mai ales ne vom uita cu atentie la marile retrogradari ale planetelor si lectiile pe care acestea le aduc fiecarui semn zodiacal. In plus, Horoscopul 2017 pentru fiecare zodie in parte cuprinde si cateva pagini dedicate analizei triadelor.

In ansamblul sau, 2017 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea de invatat o lectie importanta, atat in raport cu sine, cat si in relatia cu cei din jur. Intuitia, introspectia, precautia vor fi elementele definitorii ale urmatoarelor 12 luni. Este un an in care reprezentantii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai intelepti sau vor fi fortati de imprejurari si de oamenii cu care interactioneaza sa se maturizeze.

Mercur va retrograda in 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton si Uranus cate o data. Avand in vedere ca vorbim de 9 retrogradari pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de insusit diverse lectii pretioase de viata. Una extrem de importanta se refera la atitudinea corecta fata de munca si de finante. Zodiile vor fi puse in fata lectiei rabdarii in raport cu familia, persoana iubita si prietenii. De asemenea, intr-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor invata lectia cumpatarii, si, nu in ultimul rand, lectia apropierii de natura.

Exista cateva aspecte principale referitoare la triade si care se vor face remarcate in anul 2017:

Horoscop 2017 — Capricorn

Daca prima parte a Horoscopului 2017 se uita la aspectele astrologice generale care afecteaza toate semnele zodiacale, aceasta a doua parte este dedicata analizei zodiei tale. Vei vedea care este impactul pe care il vor avea asupra zodiei tale evenimentele astrologice din acest an. Este bine sa stii pentru inceput ne vom uita la tendintele generale ale anului specifice semnului tau zodiacal. Apoi, vom imparti anul in 4 trimestre care vor fi analizate pe rand si in detaliu (ex. Trimestrul I (1 ianuarie - 31 martie 2017); Trimestrul II (1 aprilie - 30 iunie 2017); Trimestrul III (1 iulie - 30 septembrie 2017); Trimestrul IV (1 octombrie - 31 decembrie 2017).

Tendinte generale

Motto-ul care va ghida Capricorn in anul 2017 este“mai putine vorbe si mai multe fapte”. Provocarea cea mai mare este adusa de lectia flexibilitatii. S-ar putea sa ai tendinta sa vezi lucrurile numai din perspectiva ta si uneori sa fii subiectiv. Anul acesta Capricornii trebuie sa-si reaminteasca de unde au pornit si unde au ajuns si sa-i respecte pe semenii care se afla pe drumul evolutiei.  

 • Manifestare — In momentele in care vei fi provocat, nu vei avea nici o ezitare in a spune ceea ce gandesti, lucru care s-ar putea de-a lungul anului sa ii afecteze pe cei mai sensibili sau persoanele care prefera sa traiasca in minciuna. Nu iti fa multe griji in privinta modului in care te percep ceilalti, pentru ca vei fi perceput ca fiind o persoana inteligenta, vivace si dornica sa interactioneze cu oamenii, dar care nu face exces de cuvinte pentru a impresiona pe cei din ju
 • Munca — Munca va fi un element cheie al acestui an, iar talentele de care dispui, abilitatile pe care le-ai castigat vor fi puse in serviciul celor din jur. Indiferent de blocajele care pot aparea de-a lungul anului vei da dovada de multa perseverenta si iti vei atinge obiectivele, chiar daca acesta inseamna in unele cazuri sa faci sacrificii in zona relatiilor personale sau a vietii de familie.
 • Finante — Deoarece harta de debut a anului are un conglomerat de planete pe Casa finantelor putem vorbi despre un an financiar bun pentru tine. Vei fi deschis si neconventional in ceea ce priveste banii si modul de a-i face. S-ar putea sa ai noroc la loterie, sa te bucuri de o mostenire, sa primesti un cadou financiar ca urmare a unui joc de noroc, in orice caz norocul si banii, dar si elementul surpriza merg mana in mana anul acesta.
 • Sanatate — Sanatatea nu aduce mari probleme in acest an Capricornilor, cu toate ca ar fi bine sa acorde o atentie speciala alimentatiei si unui ritm de viata mai sanatos marcata de multa miscare, mai ales in aer liber. Capricornii, daca se imbolnavesc anul acesta, o vor face doar din cauza stresului vietii de zi cu zi si a ritmului haotic in care isi desfasoara activitatile.

Analiza trimestriala pentru Capricorn

Analiza astrologica a fiecarui trimestru acopera in primul rand tendintele generale specifice trimestrului respectiv, interpretate special pentru semnul tau zodiacal; a doua parte a analizei trimestriale acopera aspectele legate de: sectorul cariera, afaceri si bani; sectorul iubire analiza vizeaza deopotriva reprezentantii zodiei care se afla deja intr-o relatie de cuplu si pe cei aflati in cautarea unui partener sau partenera; la final, vom arunca o privire asupra starii de sanatate.

Iata cateva exemple reprezentative pentru tendintele generale valabile pentru Capricorn:

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — Precaut, prudent si centrat catre tine, in acest trimestru vei aborda viata intr-o maniera realista si precauta. Nu-ti vei asuma riscuri copilaresti si nu te vei lasa dus de val nascocind tot felul de scenarii rupte de realitate. De fapt, vei fi critic atat la adresa ta, cat si a celor din jur. Indiferent de varsta pe care o ai, esti ancorat in realitate si unii s-ar putea sa te categoriseasca ca fiind usor cinic. Esti constient ca viata nu este un lucru simplu, ca cine ia viata in ras sau o trateaza cu superficialitate suporta consecintele, astfel incat in perioada 1 Ianuarie – 1 Aprilie vei fi calculat, prudent si uneori pragmatic. Capricornii singuri sunt bine sustinuti pe sectorul relatiei cu strainatatea, astfel incat fie dupa o intoarcere din strainatate, fie in cadrul unui eveniment social a carui tematica este relatia cu strainatatea, au mari sanse sa intalnesca o persoana speciala cu care sa incepa o relatie.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) — Trimestrul ala II-lea aduce provocari in sectorul relatiei cu familia, al iubirii si al relatiei cu copiii, dar si in sectorul muncii. Aceasta perioada cuprinsa intre 1 Aprilie – 1 Iulie 2017 reprezinta un punct in care Capricornul se pozitioneaza fata in fata cu amintirile trecutului. Este o perioada in care pot aparea persoane din trecut cum ar fi fosti iubiti, fosti prieteni, fosti colegi, care vin in viata Capricornului sa il testeze daca si-a invatat lectiile pe care le-a primit anterior. Acest trimestru sta sub pecetea conflictului, dar depinde numai de tine daca vorbim de un conflict constructiv sau negativ. Conflictul negativ se va manifesta in momentul in care devii incapatanat, incerci sa adopti numai propriile idei fara sa astepti ca cei din jur sa-si prezinte punctul de vedere in raport cu tine.  Conflictul pozitiv se va manifesta in momentul in care doresti sa-ti parasesti zona de confort in care traiesti, sa faci schimbari in viata ta si in relatie cu cei din jur.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) — In aceasta perioada pe cer se formeaza Steaua lui David, cel mai benefic aspect din astrologie si care va influenta in mod direct toate semnele zodiacale, insa fiecare zodie va fi aspectata pe un alt sector de viata si beneficiile vor veni pentru fiecare dintre acestea din puncte diferite. Iata de ce, incepand cu data de 17 Iulie si pana la sfarsitul trimestrului punctele de forta aduse de Steaua lui David se manifesta pe sectoarele banilor, muncii, calatoriilor, a relatiei cu strainatatea si a studiilor. Daca in aceasta perioada ai de sustinut examene, de participat le interviuri, la concursuri de selectie, atunci te poti considera norocos deoarece ai mari sanse sa castigi o pozitie mai buna, sa iei concursuri sau sa-ti depasesti limitarile.
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 - 31 Decembrie 2017) — In cele mai multe situatii, tinand cont de faptul ca Trimestrul IV inglobeaza si celebrarea semnului tau zodiacal, s-ar putea ca resimti faptul ca multe evenimente importante din viata ta se desfasoara in perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2017. In acest an Soarele iti aspecteaza sectoarele relatiei cu strainatatea, a prestigiului social, a relatiei cu prietenii sau a asocierii intr-un proiect comun cu pretentii si sectorul relatiei cu divinitatea. In acest trimestru zona strainatatii se activeaza foarte frumos, astfel incat in primele luni Octombrie si Noiembrie poti avea intalniri fructuoase cu persoane in strainatate, sa ti se propuna o deplasare peste hotare, sa iei decizia ca de la anul sa te relochezi. Orice demers care implica si cuvantul relocare este extrem de benefic pentru semnul tau zodiacal.

Zile benefice in 2017

In plus, ca nota de unicitate pentru analizele horoscopului anului 2017, te vei bucura de alte trei sectiuni importante, cu date concrete, calculate biometric pentru semnul tau zodiacal. Mai exact vei vedea care sunt zilele benefice pentru afaceri, investitii, cariera, iubire si sexualitate. La acestea, am considerat ca e bine sa stii ca exista date din calendarul anului 2017 cand semnul tau zodiacal este mai expus accidentelor. Am selectat patru momente importante pentru Capricorn, unul pentru fiecare trimestru analizat:

 • 9 ianuarie - 22 martie 2017 — aceasta perioada neobisnuit de intinsa din punct de vedere calendaristic este deosebit de benefica pentru semnul tau zodiacal! In aceasta perioada poti lua decizii importante privind bunul mers al proiectelor tale, sau te poti bucura de castiguri neasteptate. Poti semna contracte, poti primi oferte de munca tentante sau poti lua in calcul si o relocare care sa iti aduca castiguri financiare deosebite.
 • 14-19 ianuarie 2017 —  Aceasta perioada este cea mai benefica perioada din punctul de vedere al potentialului iubirii pentru semnul tau zodiacal din perioada analizata in acest rim trimestru. Poti intalni o persoana cu care sa incepi o frumoasa poveste de iubire, bazata pe iubire, respect si sutinere emotionala. Sau, daca esti intr-o relatie deja, atat tu cat si partenerul tau veti fi mult mai concilianti si suportivi decat de obicei.
 • 1 Aprilie - 15 Mai 2017 — Are un risc deosebit de crescut pentru accidente. Este o perioada neobisnuit de lunga,astfel incat va trebui sa acorzi o atentie foarte speciala tuturor actiunilor pe care le faci. Riscul de a te rani, lovi, arde, curenta este foarte crescut. Fii prudent in trafic si evita sa iti asumi actiuni temerare, care pot degenera in accidentari serioase.
 • 23-26 iunie 2017 — Este o perioada in care poti scoate la lumina latura ta excentrica, navalnica, te poti distra cu prietenii sau poti face ceva neobisnuit care este stimulator si distractiv. In aceasta perioada intalnesti persoane noi care sunt deschise si din anumite puncte de vedere sunt diferite de tine. Ai sansa sa te bucuri de o poveste de iubire care, desi este de scurta durata, poate fi extrem de stimulanta. 
 • 5-8 iulie 2017 — Este perioada cu cel mai inalt risc de accidente din intreaga analiza a trimestrului. Nerabdarea de care dai dovada atat in viata privata, cat si in viata de zi cu zi poate sa-ti aduca multe neajunsuri de la certuri cu oamenii la care tii pana la accidente in trafic cauzate de nerespectarea limitarilor de viteza sau incalcarea regulilor de circulatie.
 • 11-19 Septembrie 2017 — Este una dintre cele mai benefice perioade ale trimestrului din punct de vedere financiar. Poti avea parte de discutii, clarificari importante pentru bunul mers al unei afaceri sau a unei investii.
 • 14-17 noiembrie 2017 — Gandurile tale sunt la distractie si povesti de iubire superficiale. Este o perioada in care esti, mai degraba, atras de lucrurile superficiale decat de profunzime si seriozitate. Nu iti doresti neaparat o relatie profunda, insa ai sanse sa ai parte de niste intalniri ocazionale care sa se lase cu niste nopti fierbinti. Te asteapta focuri de artificii in dormitor!
 • 31 noiembrie - 8 decembrie 2017 — Atentie, pentru ca aceasta perioada indica o predispozitie crescuta catre accidente! Pot fi cauzate de graba, lipsa de atentie si dezinteres. Fii precaut in privinta manierei in care manipulezi aparatura electronica, dar fii atent si la talhari sau la persoane care vor sa te jefuiasca, dar si la persoane care fac apel la violenta. Evita sa mergi noaptea prin locuri intunecate, sa te confrunti cu persoane care incearca sa te provoace.

Lecturi pentru Capricorn

De-a lungul celor 9 ani de aparitia pe piata de publishing din Romania, pe Roastrolog.com au fost publicate numeroase articole referitoare la zodii, evenimente astrologice, terapii alternative si alte arii sau discipline care te pot ajuta deopotriva la intelegerea semnelor zodiacale, dar si in procesul tau de vindecare. Iata de ce ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos ca la finalul Horoscopului 2017 sa facem o selectia atenta a articolelor relevante pentru zodia ta.

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, tot ce trebuie sa faci este sa achiti suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  

Daca vrei sa faci cadou horoscopul 2017 unui om drag, il trimitem noi in numele tau pe adresa de email a acestuia si ne asiguram ca va stii cine i-a facut aceasta surpriza. 

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza FORMULAR COMANDA HOROSCOP 2017. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor. Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
 • Cod Swift — INGBROBU
 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324 (LEI/RON)
 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Este bine sa stii ca fiecare horoscop trimis pe email are un numar de identificare unic si este asociat persoanei care-l achitioneaza. Prin achizitionarea acestui horoscop primesti drept exclusiv de utilizare in scop personal. Cu alte cuvinte, nu poti furniza materialul primit nici unei alte terte parti si nici nu-l poti reproduce partial sau integral pe nici un canal de comunicare (ex. email, internet, print etc). Te rugam sa respecti acesti termeni pentru ca Roastrolog este sustinut exclusiv din veniturile generate de continutul produs, motiv pentru care lecturile tale nu sunt intrerupte de publicitate invaziva. Multumim pentru intelegere! 

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman