Fecioara - Horoscop 2017

Pentru anul 2017, Alexandra Coman si echipa Roastrolog ti-au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai detaliat Horoscop 2017 din Romania. Aceasta analiza astrologica se intinde pe parcursul a peste 50 de pagini si poate fi achizitionat pentru suma de 100 Lei. Plata se face in avans, iar dupa confirmare, primesti pe email versiunea integrala a horoscopului solicitat (format .pdf). 

Aceasta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Fecioara pe care o vei citi in urmatoarele minute este un rezumat care urmeaza fidel structura versiunii integrale. Exista doua capitole mari, primul se concentreaza asupra tendintelor generale din 2017 si priveste toate zodiile; al doilea capitol este dedicat analizei astrologice pentru zodia ta. Pentru claritate, acesta versiune scurta include si cateva detalii cu privire la versiunea completa a Horoscopului 2017 pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul anului 2017

Aceasta prima sectiune a Horoscopului 2017 este o analiza astrologica a intregului an valabila pentru toate zodiile. Vorbim aici de tendintele generale care se vor face resimtite, dar mai ales ne vom uita cu atentie la marile retrogradari ale planetelor si lectiile pe care acestea le aduc fiecarui semn zodiacal. In plus, Horoscopul 2017 pentru fiecare zodie in parte cuprinde si cateva pagini dedicate analizei triadelor.

In ansamblul sau, 2017 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea de invatat o lectie importanta, atat in raport cu sine, cat si in relatia cu cei din jur. Intuitia, introspectia, precautia vor fi elementele definitorii ale urmatoarelor 12 luni. Este un an in care reprezentantii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai intelepti sau vor fi fortati de imprejurari si de oamenii cu care interactioneaza sa se maturizeze.

Mercur va retrograda in 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton si Uranus cate o data. Avand in vedere ca vorbim de 9 retrogradari pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de insusit diverse lectii pretioase de viata. Una extrem de importanta se refera la atitudinea corecta fata de munca si de finante. Zodiile vor fi puse in fata lectiei rabdarii in raport cu familia, persoana iubita si prietenii. De asemenea, intr-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor invata lectia cumpatarii, si, nu in ultimul rand, lectia apropierii de natura.

Exista cateva aspecte principale referitoare la triade si care se vor face remarcate in anul 2017:

Horoscop 2017 — Fecioara 

Daca prima parte a Horoscopului 2017 se uita la aspectele astrologice generale care afecteaza toate semnele zodiacale, aceasta a doua parte este dedicata analizei zodiei tale, Facioara. Vei vedea care este impactul pe care il vor avea asupra zodiei tale evenimentele astrologice din acest an. Este bine sa stii pentru inceput ne vom uita la tendintele generale ale anului specifice semnului tau zodiacal. Apoi, vom imparti anul in 4 trimestre care vor fi analizate pe rand si in detaliu (ex. Trimestrul I (1 ianuarie - 31 martie 2017); Trimestrul II (1 aprilie - 30 iunie 2017); Trimestrul III (1 iulie - 30 septembrie 2017); Trimestrul IV (1 octombrie - 31 decembrie 2017).

Tendinte generale

Anul 2017 va fi un an diferit pentru nativii Fecioara. Vorbim aici de o lectie legata de descoperirea lumii interioare, dar si de explorarea de noi directii de viata, de asimilarea noilor trairi. 

 • Teme — Anul acesta temele de lucru importante vizeaza dezvoltarea identitatii de sine, iubirea, comunicarea cu cei din jur si relationarea sociala si la nivel particular povestile intime de iubire. 
 • Munca — Munca, contributia la societate sunt lucruri foarte importante pentru Fecioare. Anul acesta, insa, putem spune ca vei sparge barierele pe care ti le-ai ridicat pana cum si vei fi mai dramatic, mai creativ si mai expresiv decat de obicei. Iti va placea, spre deosebire de alti ani, sa te afli in centrul atentiei si vei cauta sa stralucesti, sa excelezi si sa ii depasesti pe cei din jurul tau intr-un fel sau altul.
 • Manifestare — Vei avea mult orgoliu anul acesta, dar este un lucru bun deoarece nu vei mai face compromisuri care sa te defavorizeze. Pozitiv, plin de energie, activ, iti va placea competitia, iar deciziile pe care le vei lua si increderea in sine te vor transforma intr-un castigator in multe aspecte. Anul acesta in Casa ta se afla Luna, planeta emotiilor si Venus, planeta frumosului si a banilor. Iata de ce nu ar trebui sa te surprinda, daca de-a lungul anului vei fi mai emotional, lucru mai neobinuit pentru Fecioara care este atat de rationala. Vei incerca sa interactionezi cat mai mult cu cei din jurul tau, dorindu-ti sa-i ajuti.    
 • Sanatate — Din punctul de vedere al sanatatii nu este un an cu schimbari semnificative, insa sistemul imunitar poate avea unele suisuri si coborasuri de-a lungul urmatoarelor 12 luni. 

Analiza trimestriala pentru Fecioara

Analiza astrologica a fiecarui trimestru acopera in primul rand tendintele generale specifice trimestrului respectiv, interpretate special pentru semnul tau zodiacal; a doua parte a analizei trimestriale acopera aspectele legate de: sectorul cariera, afaceri si bani; sectorul iubire analiza vizeaza deopotriva reprezentantii zodiei care se afla deja intr-o relatie de cuplu si pe cei aflati in cautarea unui partener sau partenera; la final, vom arunca o privire asupra starii de sanatate. Iata cateva exemple reprezentative pentru tendintele generale valabile pentru Fecioara:

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — Aceasta perioada este marcata de tema gasirii identitatii personale. Vei simti nevoia in trimestrul I sa te retragi in tine, sa-ti gasesti drumul si sa-ti raspunzi la intrebari importante: “Cine sunt? Pe ce drum sunt? Unde ma aflu?” Comunicarea va fi cheia care deschide inima partenerului sau partenerei de viata. In aceasta perioada, Fecioarele vor trebui sa lucreze mult la capitolul gestionarii emotiilor. In cazul in care apar probleme de sanatate, exploreaza evenimentele prin care ai trecut in ultima perioada si vei vedea ca au fost stresante; constientizeaza conexiune indubitabila intre nivelul de stres prin care ai trecut si starea de sanatate pe care o manifesti in prezent. Te poti confrunta cu insomnii, cresterea apetitului, cresterea poftei de dulciuri sau de produse lactate, dar toate acestea sunt semnele unei oboseli accentuate.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) — Vei invata o lectie importanta, va fi nevoie sa te intorci in realitate, sa te debarasezi de toate situatiile si persoanele care te blocheaza si care incearca sa te demotiveze. Exista un risc ridicat de a intra in conflict cu autoritatile sau cu oamenii legii, iar din acest motiv va trebui sa fii precaut la tot ceea ce inseamna prestarea activitatilor sociale. Daca te aflii intr-o relatie de cuplu, s-ar putea sa treci printr-o schimbare radicala si profunda a felului in care iti manifesti emotiile in raport cu acesta. Vei trece printr-o transformare profunda de la tot ceea ce este superficial catre autoexprimare si manifestarea libera, neingradita a emotiilor. Muzica si artele s-ar putea sa devina modul prin care te exprimi in relatia de cuplu. Venus, planeta iubirii, va retrograda pana pe 15 Aprilie si are rolul de te face sa-ti pui o serie de intrebari privind mersul relatiei tale.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) — Acest trimestru marcheaza un punct al explorarii relatiei cu prietenii, cu lumea spirituala si a descoperirii temerilor interioare. Este momentul perfect pentru a pune in practica anumite planuri si idei sau pentru a gasi solutii de rezolvare in chestiuni complicate pe care le-ai fi privit pana acum ca fiind blocaje insurmontabile. Debutul acestui trimestru se produce sub un aspect astrologic cu nume deosebit de sonor, Steaua lui David, care este un aspect unic, extrem de pozitiv ce-ti aspecteaza Casa comunicarii, Casa afacerilor si Casa relatiei cu strainatatea, Casa relatiei cu copiii si cu Dumnezeu. Vorbim de un trimestru interesant, activ in care te vei bucura din plin de energie fizica si incredere in tine. Poti prelua proiecte noi si provocatoare, te simti increzator si cu siguranta in vei fi mai putin dependent de incurajarile si confirmarile celor din jur.
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 - 31 Decembrie 2017) — Vei explora sectorul drumurilor, comunicarii, al familiei si al retrageri in tine, al iubirii si al afacerilor, dar si a nevoii de validare a copilului interior. In acest trimestru poti sa-ti regasesti esenta specifica semnelor de Pamant marcate de dorina de munca, de perseverenta, de ambitie, dar si de capacitatea de a se descurca singure fara prea mult ajutor din partea celor din jur. Vei fi mult mai retraa decat de obicei, vei dori sa stai departe de ochii publicului si a celor din anturaj, preferand sa lucrezi fie de acasa sau ocupandu-te de chestiuni private si nedand socoteala celor din jur.

Zile benefice in 2017

In plus, ca nota de unicitate pentru analizele horoscopului anului 2017, te vei bucura de alte trei sectiuni importante, cu date concrete, calculate biometric pentru semnul tau zodiacal. Mai exact vei vedea care sunt zilele benefice pentru afaceri, investitii, cariera, iubire si sexualitate. La acestea, am considerat ca e bine sa stii ca exista date din calendarul anului 2017 cand semnul tau zodiacal este mai expus accidentelor. Am selectat opt momente importante pentru Fecioara, doua pentru fiecare trimestru analizat:

 • 17 – 21 Ianuarie 2017 — Nevoia de iubire, companie si afectiune predomina in aceasta perioada. Poti incepe o noua prietenie sau o poveste de iubire sau o relatie de iubire deja declarata poate fi imbunatatita.
 • 10 – 13 Martie 2017 — In aceasta perioada este un risc crescut pentru accidente domestice, mai ales in sfera manipularii aparatelor electrice. Ai grija cum le folosesti pentru a evita aceste evenimente nedorite. Daca ai un aparat electric care nu functioneaza cum trebuie iti recomand sa il duci la reparat sau sa te debarasezi de ele, riscul de electrocutare, incendiu, ardere, oparire este foarte crescut in acest palier calendaristic indicat mai sus.
 • 1 – 6 Aprilie 2017 — Comunicarea este excelenta in acest moment, poti sa participi la discutii publice, interviuri si orice alte evenimente in care este implicat publicul. Este o perioada in care poti sa semnezi contracte benefice tie.
 • 31 Mai – 10 Iunie 2017 — Aceasta perioada generoasa ca intindere calendaristica este si cea mai buna din punct de vedere al iubirii si sexualitatii pentru Fecioare din acest trimestru. Esti hipnotic, atragi atentia celorlalti asupra ta, esti senzual si doresti sa-ti validezi sexualitatea plenar si dezinhibat. Sunt favorizate povestile de iubire, iar daca te afli intr-o relatie, vei gasi butonul secret care sa reactiveze viata de cuplu.
 • 8 – 15 August 2017 — Este o perioada foarte buna in care te pregatesti pentru luarea unor decizii importante privind bunul mers al facerii sau la activitatilor de la locul de munca. Nu ezita sa faci ordine in acte, harti sau in agenda ta. Indeparteaza persoanele care nu par dornice sa munceasca la fel de mult ca si tine. Nu ai timp de pierdut vremea cu cei lenesi sau cu cei demotivati.
 • 12 – 17 August 2017 — Anturajul reprezinta un factor decisiv pentru relatiile tale. In cazul in care nu te afli in directia potrivita prietenii iti vor atrage drastic atentia asupra drumului pe care il parcurgi. Nu te grabi sa iei decizii privind viata de cuplu, relatia pe care o ai sau dorinta de a incepe o relatie cu o alta persoana pana nu clarifici toate informatiile care ti-au fost transmise in aceasta perioada. S-ar putea ca Universul sa-ti trimita semne clare in privinta unor erori in dragoste pe care esti pe cale sa le comiti.
 • 15 – 20 Noiembrie 2017 — O perioada cu risc ridicat de accidente domestice sau de stricaciuni in casa, mai ales pe zona de apa (ex. inundatii, probleme cu centrala de gaze, cu tevile de apa etc.). Trebuie sa ai grija la acest sector penru ca iti poate aduce cheltuieli cu reparatiile ulterioare.
 • 23 Noiembrie – 11 Decembrie 2017 —  Aceasta perioada generoasa ca si intindere calendaristica este si cea mai benefica din punctul de vedere al analizei sectorului finantelor din Trimestrul IV. Profita la maxim de faptul ca astrele sunt de partea ta. Intalnirile, negocierile, semnarea contractelor, vanzarea, cumpararea unor imobile, pamanturi, am masini este binevenita. Esti ajutat de persoane importante sa iti consolidezi pozitia la locul de munca sau sa gasesti solutii la un proiect pe care l-ai inceput.

Lecturi pentru Fecioara

De-a lungul celor 9 ani de aparitia pe piata de publishing din Romania, pe Roastrolog.com au fost publicate numeroase articole referitoare la zodii, evenimente astrologice, terapii alternative si alte arii sau discipline care te pot ajuta deopotriva la intelegerea semnelor zodiacale, dar si in procesul tau de vindecare. Iata de ce ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos ca la finalul Horoscopului 2017 sa facem o selectia atenta a articolelor relevante pentru Fecioara. Un clic e suficient si vei ajunge la articolul de pe site care te intereseaza. 

Comanda Horoscop 2017

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, tot ce trebuie sa faci este sa achiti suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  

Daca vrei sa faci cadou horoscopul 2017 unui om drag, il trimitem noi in numele tau pe adresa de email a acestuia si ne asiguram ca va stii cine i-a facut aceasta surpriza. 

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza FORMULAR COMANDA HOROSCOP 2017. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor. Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
 • Cod Swift — INGBROBU
 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324 (LEI/RON)
 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Este bine sa stii ca fiecare horoscop trimis pe email are un numar de identificare unic si este asociat persoanei care-l achitioneaza. Prin achizitionarea acestui horoscop primesti drept exclusiv de utilizare in scop personal. Cu alte cuvinte, nu poti furniza materialul primit nici unei alte terte parti si nici nu-l poti reproduce partial sau integral pe nici un canal de comunicare (ex. email, internet, print etc). Te rugam sa respecti acesti termeni pentru ca Roastrolog este sustinut exclusiv din veniturile generate de continutul produs, motiv pentru care lecturile tale nu sunt intrerupte de publicitate invaziva. Multumim pentru intelegere!