Gemeni - Horoscop 2017

Pentru anul 2017, Alexandra Coman si echipa Roastrolog ti-au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai detaliat Horoscop 2017 din Romania. Aceasta analiza astrologica se intinde pe parcursul a peste 50 de pagini si poate fi achizitionat pentru suma de 100 Lei. Plata se face in avans, iar dupa confirmare, primesti pe email versiunea integrala a horoscopului solicitat (format .pdf).

Aceasta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Gemeni pe care o vei citi in urmatoarele minute este un rezumat care urmeaza fidel structura versiunii integrale. Exista doua capitole mari, primul se concentreaza asupra tendintelor generale din 2017 si priveste toate zodiile; al doilea capitol este dedicat analizei astrologice pentru zodia ta. Pentru claritate, acesta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Gemeni include si cateva detalii cu privire la continutul versiunii completa a acestuia. La finalul paginii gasesti si toate informatiile cu privire la modul cum poti achizitiona versiunea integrala. 

Horoscopul anului 2017

Aceasta prima sectiune a Horoscopului 2017 este o analiza astrologica a intregului an valabila pentru toate zodiile. Vorbim aici de tendintele generale care se vor face resimtite, dar mai ales ne vom uita cu atentie la marile retrogradari ale planetelor si lectiile pe care acestea le aduc fiecarui semn zodiacal. In plus, Horoscopul 2017 pentru fiecare zodie in parte cuprinde si cateva pagini dedicate analizei triadelor.

In ansamblul sau, 2017 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea de invatat o lectie importanta, atat in raport cu sine, cat si in relatia cu cei din jur. Intuitia, introspectia, precautia vor fi elementele definitorii ale urmatoarelor 12 luni. Este un an in care reprezentantii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai intelepti sau vor fi fortati de imprejurari si de oamenii cu care interactioneaza sa se maturizeze.

Mercur va retrograda in 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton si Uranus cate o data. Avand in vedere ca vorbim de 9 retrogradari pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de insusit diverse lectii pretioase de viata. Una extrem de importanta se refera la atitudinea corecta fata de munca si de finante. Zodiile vor fi puse in fata lectiei rabdarii in raport cu familia, persoana iubita si prietenii. De asemenea, intr-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor invata lectia cumpatarii, si, nu in ultimul rand, lectia apropierii de natura.

Exista cateva aspecte principale referitoare la triade si care se vor face remarcate in anul 2017:

Horoscop 2017 — Gemeni 

Daca prima parte a Horoscopului 2017 se uita la aspectele astrologice generale care afecteaza toate semnele zodiacale, aceasta a doua parte este dedicata analizei zodiei tale. Vei vedea care este impactul pe care il vor avea asupra zodiei tale evenimentele astrologice din acest an. Este bine sa stii pentru inceput ne vom uita la tendintele generale ale anului specifice semnului tau zodiacal. Apoi, vom imparti anul in 4 trimestre care vor fi analizate pe rand si in detaliu (ex. Trimestrul I (1 ianuarie - 31 martie 2017); Trimestrul II (1 aprilie - 30 iunie 2017); Trimestrul III (1 iulie - 30 septembrie 2017); Trimestrul IV (1 octombrie - 31 decembrie 2017).

Tendinte generale

Anul 2017 traseaza tuturor celor nascuti in zodia Gemeni cateva directii majore pe care le pot explora si dezvolta pe parcursul celor 12 luni calendaristice. In cele ce urmeaza am sa mentionez foarte pe scurt care sunt aceste directii:

 • Relatia cu strainatatea — intr-un fel sau altul, viata nativului Geaman va fi influentata de relatia cu strainatatea pe intreg parcursul anului 2017, deci e de preferat sa acorzi atentie oricarei intamplari care are legatura cu strainatatea;
 • Viata sociala — e nevoie sa acorzi atentie interactiunii cu cu cei din jur pentru ca va crea oportunitatea intalnirii cu persoane potrivite care te vor putea sprijini in vederea realizarii unor proiecte sau obiective pe care ti le-ai propus pentru acest an;
 • Karma de familie — e un an in care poti vindeca ranile karmice de pe linia familiei si depinde doar de tine care sunt aspectele pe care vei vrea sa le lucrezi sau tehnica/terapia la care vei apela;
 • Sectorul relational — Gemenii vor trece printr-o serie de transformari profunde in ce priveste Casa relatiilor de lunga durata, a parteneriatelor si asocierilor; chiar si in momentele ce ar putea fi percepute de “stagnare” lucrurile se solidifica;
 • Spiritualitate — oricare sunt convingerile Gemenilor legate de religie, spiritualitate, credinte, anul 2017 va da acestor nativi semne clare cu privire la existenta unor forte superioare, sincroncitati sau circumstante speciale, care independent de vointa lor vor aduce schimbari pozitive in viata si anturajul lor;  
 • Sanatate — nu vor fi probleme majore, chiar as spune ca Gemenii vor avea un an bun; atentie insa ca stresul, frustrarile si nemultumirile vor fi factorii principali care pot conduce la scaderea imunitatii.

Pentru nativii Gemeni lectiile acestui an tin de seriozitatea, disciplina si indeplinirea ambitiilor prin munca continua. Va fi un an cu multe provocari profesionale, nu va fi deloc usor, dar la final vor veni rezultatele mult dorite.

Analiza trimestriala pentru Gemeni

Analiza astrologica a fiecarui trimestru acopera in primul rand tendintele generale specifice trimestrului respectiv, interpretate special pentru semnul tau zodiacal; a doua parte a analizei trimestriale acopera aspectele legate de: sectorul cariera, afaceri si bani; sectorul iubire analiza vizeaza deopotriva reprezentantii zodiei care se afla deja intr-o relatie de cuplu si pe cei aflati in cautarea unui partener sau partenera; la final, vom arunca o privire asupra starii de sanatate. Iata cateva exemple reprezentative pentru tendintele generale valabile pentru Gemeni:

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — in aceasta perioada a anului 2017 vei dori sa te integrezi social, vei dori sa comunici, sa interactionezi. Toate acestea vor trebui facute insa cu masura, pentru ca risti sa te epuizezi in activitati sociale inutile. Va trebui sa selectezi cu atentie invitatiile carora le vei da curs si va trebui sa faci o triere riguroasa in randul persoanelor pe care le vei cunoaste. Tinand cont ca Jupiter, Marele Benefic tranziteaza pana in luna Octombrie semnul zodiacal al Balantei, putem afirma ca vei fi mai mult decat sustinut pe sectorul muncii. Nevoia de iubire este pregnanta in prima parte a anului.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) — Debutul celui de-al II-lea trimestru este marcat de asperitati astrologice pentru semnul tau zodiacal. Venus, planeta frumosului si a banilor va fi in retrogradare pana pe data de 15 Aprilie, astfel incat s-ar putea ca in prima parte in luna Aprilie sa te simti blocat in actiunile pe care le faci. Certurile, ruperile de relatii, problemele financiare vor domina primele doua saptamani din trimestrul al doilea al anului. Din fericire, dupa data de 3 Mai lucrurile se asaza pe cer: Venus, planeta banilor se afla deja in mers direct, Mercur, planeta comunicarii si afacerilor, reintra si ea in mers direct, asa incat energiile celui de-al II-lea trimestru se mai linistesc dupa prima saptamana a lunii Mai. Vei dori sa te relaxezi, vei avea ocazia sa vorbesti liber si, de aceasta data, sa fii inteles de catre cei din jur, care devin brusc interesati de proiectele tale.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) — Accentul in acest trimestru cade pe explorarea lumii interioare in corelare cu zona abundentei. Vorbim de tranzitul Soarelui pe o perioada de trei luni prin sectoarele banilor, al comunicarii, al familiei, indreptandu-se catre  sectorul afacerilor. Este o perioada bogata pentru tine, cand vei experimenta cea de a treia retrogradare din acest an a planetei Mercur in perioada 14 August – 5 Septembrie. De aceasta data, se activeaza Casa iubirii si a afacerilor. Al III-lea trimestru aduce multa provocare, dar si sustinere la locul tau de munca. Pe cer se activeaza din nou Crucea Cardinala in formarea careia vor fi implicate sectoarele comunicarii, muncii, strainatatii si surprizelor. Crucea Cardinala aduce schimbari si transformari, iar astral ti se cere sa iesi dintr-un tipar ca sa mergi in alta experienta. 
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 - 31 Decembrie 2017) — Putem vorbi despre o perioada in care te vei imparti atat intre activitatile legate de serviciu, cat si de viata personala. Planetele se asaza pe astrograma semnului tau zodiacal intr-un mod foarte frumos, activandu-ti atat zona interioara, cea a trairilor sufletesti, a emotiilor cat si cea exterioara, adica viata sociala, interactiunea cu cei din jur, actiunile publice sau participarea la evenimentele publice. Totusi, nota care caracterizeaza acest al IV-lea trimestru este intoarcerea la radacini, la esenta ta. Daca intregul an a fost marcat de multe cautari, trairi intense, mai ales pe plan personal, iata ca in al IV-lea trimestru accentul cade pe regasirea identitatii in cadrul grupului in care traiesti sau socializezi.

Zile benefice in 2017

In plus, ca nota de unicitate pentru analizele horoscopului anului 2017, te vei bucura de alte trei sectiuni importante, cu date concrete, calculate biometric pentru semnul tau zodiacal. Mai exact vei vedea care sunt zilele benefice pentru afaceri, investitii, cariera, iubire si sexualitate. La acestea, am considerat ca e bine sa stii ca exista date din calendarul anului 2017 cand semnul tau zodiacal este mai expus accidentelor. Am selectat opt intervale de timp importante pentru Gemeni, doua pentru fiecare trimestru analizat:

 • 5 – 15 Februarie 2017 — Aceasta perioada este cea mai benefica perioada din punct de vedere financiar din primul trimestru al analizei noastre. In aceste zile comunicarea va fi foarte buna si tot ceea ce tine de comunicarea publica, interviuri, tranzactii, vanzari, achizitii este foarte bine stimulat si sustinut astral. Poti obtine contracte avantajoase si te poti bucura de sustinerea unor persoane importante care vor fi dispuse sa investeasca in obiectivele tale.
 • 12 – 26 Ianuarie 2017 — Aceasta perioada este din punctul de vedere al iubirii si sexualitatii cea mai buna perioada din analiza primului trimestru pentru Gemeni. Sentimentele tale fata de persoana iubita sau fata de cei din jurul tau precum si raspunsurile emotionale pe care le vei manifesta fata de provocarile vietii vor fi profunde si intense. Ai nevoie sa impartasesti si sa primesti dragoste, iar nevoia de a fi acceptat si validat este foarte puternica. Ai ocazia sa analizezi in aceasta perioada situatiile sau atitudinile care te tin departe de a dezvolta relatii constructive. Vei reusi sa lucrezi cu tine si sa scoti la lumina toate calitatile pozitive pe care le ai.

 • 29 Aprilie – 3 Mai 2017 — Aceasta perioada este foarte buna pentru negocieri. Ai capacitatea de a-i convinge pe cei din jur de importanta actiunilor tale si s-ar putea ca la sfarsitul discutiilor sa-ti largesti grupul de sustinatori si sponsori. Este o perioada buna pentru tine in care poti vinde, cumpara sau lega aliante care sa te ajute pe termen mediu si lung.
 • 21 – 31 Mai 2017 — Aceasta perioada este cea mai buna din punct de vedere al oportunitatilor financiare pentru semnul tau zodiacal din intreaga analiza a trimestrului al II-lea. Din fericire, in aceasta perioada te vei debarasa de toate inhibitiile si complexele pe care le-ai fi putut manifesta pana acum cu privire la bani, promovare si ascensiune sociala.
 • 12 – 15 Iulie 2017 — In aceasta perioada ai grija la amenzi sau conflicte cu oamenii legii, poti fi tras la raspundere pentru un comportament neadecvat, pentru tulburarea ordinii si linistii publice sau nerespectarea regulilor de circulatie.
 • 15 – 21 August 2017 — Dai dovada de mult simt al aventurii si vrei sa traiesti viata din plin manifestandu-ti iubirea si sexualitatea deschis, libertin, dar cu usoare note de excentricitate. Ai nevoie sa explorezi, sa te bucuri de ceva excitant si provocator, iar maniera in care te comporti este usor impulsiva, insa atitudinea pe care o ai fata de viata, fata de persoane pentru care simti o atractie iti va aduce succesul. Chiar daca in aceasta perioada relatiile care se infiripa nu sunt marcate de longevitate, le vei simti, le vei trai, le vei savura din plin! Te vei bucura de trupul tau, de trupul partenerului, iar viata va avea o alta culoare in aceasta perioada.
 • 13 – 16 Noiembrie 2017 — In aceasta luna iti sunt potentate la maxim abilitatile de comerciant. Daca imi permiti o gluma, atunci vei putea sa vinzi nisip in Sahara si gheata la Polul Nord! Este o perioada extrem de benefica pentru tine in care tranzactiile sunt avantajate in mod special.
 • 29 Noiembrie – 7 Decembrie 2017 — Aceasta perioada calendaristica este cu riscul cel mai ridicat catre accidente din intreaga analiza a trimestrului al IV-lea. Riscul de accidente atat domestice, cat si de circulatie, este foarte crescut. De asemenea, fii atent la talharii, furturi din buzunare, disparitia laptopului, gentii sau cheilor de la masina.

Lecturi pentru Gemenii

De-a lungul celor 9 ani de aparitia pe piata de publishing din Romania, pe Roastrolog.com au fost publicate numeroase articole referitoare la zodii, evenimente astrologice, terapii alternative si alte arii sau discipline care te pot ajuta deopotriva la intelegerea semnelor zodiacale, dar si in procesul tau de vindecare. Iata de ce ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos ca la finalul Horoscopului 2017 sa facem o selectia atenta a articolelor relevante pentru zodia ta. Cu un singur click ajungi la articolul din site care te intereseaza. 

Comanda Horoscop 2017

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, tot ce trebuie sa faci este sa achiti suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  

Daca vrei sa faci cadou horoscopul 2017 unui om drag, il trimitem noi in numele tau pe adresa de email a acestuia si ne asiguram ca va stii cine i-a facut aceasta surpriza. 

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza FORMULAR COMANDA HOROSCOP 2017. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor. Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
 • Cod Swift — INGBROBU
 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324  (LEI/RON)
 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Este bine sa stii ca fiecare horoscop trimis pe email are un numar de identificare unic si este asociat persoanei care-l achitioneaza. Prin achizitionarea acestui horoscop primesti drept exclusiv de utilizare in scop personal. Cu alte cuvinte, nu poti furniza materialul primit nici unei alte terte parti si nici nu-l poti reproduce partial sau integral pe nici un canal de comunicare (ex. email, internet, print etc). Te rugam sa respecti acesti termeni pentru ca Roastrolog este sustinut exclusiv din veniturile generate de continutul produs, motiv pentru care lecturile tale nu sunt intrerupte de publicitate invaziva. Multumim pentru intelegere!