Sagetator - Horoscop 2017

Pentru anul 2017, Alexandra Coman si echipa Roastrolog ti-au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai complex si detaliat Horoscop 2017 din Romania. Aceasta analiza astrologica se intinde pe parcursul a peste 50 de pagini si poate fi achizitionat pentru suma de 100 Lei. Plata se face in avans, iar dupa confirmare, primesti pe email versiunea integrala a horoscopului solicitat (format .pdf). 

Aceasta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Sagetator pe care o vei citi in urmatoarele minute este un rezumat care urmeaza fidel structura versiunii integrale. Exista doua capitole mari, primul se concentreaza asupra tendintelor generale din 2017 si priveste toate zodiile; al doilea capitol este dedicat analizei astrologice pentru zodia ta. Pentru claritate, acesta versiune scurta include si cateva detalii cu privire la versiunea completa a Horoscopului 2017 pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul anului 2017 pentru toate zodiile

Aceasta prima sectiune a Horoscopului 2017 este o analiza astrologica a intregului an valabila pentru toate zodiile. Vorbim aici de tendintele generale care se vor face resimtite, dar mai ales ne vom uita cu atentie la marile retrogradari ale planetelor si lectiile pe care acestea le aduc fiecarui semn zodiacal. In plus, Horoscopul 2017 pentru fiecare zodie in parte cuprinde si cateva pagini dedicate analizei triadelor.

In ansamblul sau, 2017 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea de invatat o lectie importanta, atat in raport cu sine, cat si in relatia cu cei din jur. Intuitia, introspectia, precautia vor fi elementele definitorii ale urmatoarelor 12 luni. Este un an in care reprezentantii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai intelepti sau vor fi fortati de imprejurari si de oamenii cu care interactioneaza sa se maturizeze.

Mercur va retrograda in 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton si Uranus cate o data. Avand in vedere ca vorbim de 9 retrogradari pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de insusit diverse lectii pretioase de viata. Una extrem de importanta se refera la atitudinea corecta fata de munca si de finante. Zodiile vor fi puse in fata lectiei rabdarii in raport cu familia, persoana iubita si prietenii. De asemenea, intr-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor invata lectia cumpatarii, si, nu in ultimul rand, lectia apropierii de natura.

Exista cateva aspecte principale referitoare la triade si care se vor face remarcate in anul 2017:

Horoscop 2017 — Sagetator

Daca prima parte a Horoscopului 2017 se uita la aspectele astrologice generale care afecteaza toate semnele zodiacale, aceasta a doua parte este dedicata analizei zodiei tale. Vei vedea care este impactul pe care il vor avea asupra zodiei tale evenimentele astrologice din acest an. Este bine sa stii pentru inceput ne vom uita la tendintele generale ale anului specifice semnului tau zodiacal. Apoi, vom imparti anul in 4 trimestre care vor fi analizate pe rand si in detaliu (ex. Trimestrul I (1 ianuarie - 31 martie 2017); Trimestrul II (1 aprilie - 30 iunie 2017); Trimestrul III (1 iulie - 30 septembrie 2017); Trimestrul IV (1 octombrie - 31 decembrie 2017).

Tendinte generale

2017 este anul in care Sagetatorul isi asuma cu entuziasm si exuberanta multe provocari! Vei pleda pentru schimbare, vei imbratisa aventura, nu vei avea nici o ezitarea in a explora noi teritorii si cu siguranta nu te vei multumi cu mediul sigur, familiar in care sa te simti limitat si inchistat. In interiorul tau, de multi ani s-a adunat nevoia de a experimenta ceva mai mare, de a face ceva mai special si de a-ti lasa amprenta asupra lumii prin care treci. Iata de ce anul 2017 devine anul perfect in care poti sa-ti pui in practica toate aceste dorinte.

 • Manifestare — Iti va placea sa ai un tel, ceva spre care sa tinzi, dar nu-ti imagina ca odata ce-ti atingi obiectivele te vei linisti! In momentul in care ajungi unde ti-ai propus, imediat vei cauta o noua provocare si o noua directie de viata. Nu vei tolera in urmatoarele 12 luni sa fii restrictionat de cutume, obiceiuri si in ritualuri, iar prietenii si persoanele iubite vor trebui, daca vor sa-ti stea in preajma, sa-ti respecte nevoie de libertate si de miscare.
 • Cariera — Anul acesta vei invata sa te concentrezi mai mult pe lumea materiala, vei simti nevoia sa castigi mai multi bani, sa-ti cumperi o casa, o masina sau orice alt obiect care iti da un simt al proprietatii, iata de ce vorbim de un an in care iti poti face schimbari cu privire la locul de munca actual. Vei avea un instinct uimitor in ceea ce priveste intelegerea finantelor, comertului si valoarea produselor sau serviciilor achizitionate si vandute.
 • Relatia cu ceilalti — 2017 este un an in care te maturizezi, inveti sa fii diplomat, dar sa iti si trasezi granitele intr-o maniera politicoasa, dar si radicala, nu mai esti dispus sa faci compromisuri de dragul fiecaruia, iar felul lucid si categoric in care te vei exprima in unele situatii va face ca persoanele nepotrivite pentru tine sa dispara din viata ta.

Analiza trimestriala pentru Sagetator

Analiza astrologica a fiecarui trimestru acopera in primul rand tendintele generale specifice trimestrului respectiv, interpretate special pentru semnul tau zodiacal; a doua parte a analizei trimestriale acopera aspectele legate de: sectorul cariera, afaceri si bani; sectorul iubire analiza vizeaza deopotriva reprezentantii zodiei care se afla deja intr-o relatie de cuplu si pe cei aflati in cautarea unui partener sau partenera; la final, vom arunca o privire asupra starii de sanatate.

Iata cateva exemple reprezentative pentru tendintele generale valabile pentru Sagetator:

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — Trimestru I al anului vine cu noutati, dar si cu provocari pe sectoarele finantelor, comunicarii si relatiei cu familia. In plus, ca “nota exotica” se activeaza si relatia cu sufletele karmice pereche. Mesajul clar al planetelor care tranziteaza sectorul banilor si al comunicarii in perioada aceasta este cel al initiativei, primesti sprijin si sustinere din partea celor din jur, dar in acelasi timp, daca nu participi si tu la a lua atitudine, de a face o schimbare profunda in viata ta, atunci nu mai ai cum sa te mai plangi.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) — Aceasta perioada se centreaza pe explorarea povestilor de iubire, pe lumea afacerilor, pe munca si pe asocieri. Te vei confrunta cu o serie de provocari si vei simti ca in anumite situatii trebuie sa depui mai mult efort decat de obicei in vederea obtinerii rezutatelor dorite.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) — Steaua lui David, o configuratie astrologica care produce extrem de rar pe bolta cereasca, iti activeaza sectorul comunicarii, al relatiilor, al locului de munca, al finantelor si al relatiei cu strainatatea. Asadar, vorbim de un trimestru intens ca si reverberatie energetica, dar extrem de important pentru tine. Se spune ca Steaua lui David apare in momente de cotitura in viata oamenilor, cand acestia sunt fortati de destin sa se inscrie pe linia corecta a trupului vietii lor.
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 - 31 Decembrie 2017) — Acest interval este axat pe afirmarea personala si aici vorbim chiar de eforturi sustinute pe care le ai de dus deoarece vei lupta cu doua planete neaspectate—Soare si Mercur, dar mintea ta va sti precis spre ce directie se indreapta. Este momentul sa-ti iei starea de sanatate in serios, daca te simti rau, daca simti lipsa de vitalitate nu ezita sa-ti faci niste analize sau sa discuti cu medicul curant. Poate fi vorba de o afectiune ascunsa si, daca faci investigatii in acest trimestru, vei descoperi afectiunea din timp si vei putea sa iei toate masurile necesare pentru a o remedia.

Zile benefice in 2017

In plus, ca nota de unicitate pentru analizele horoscopului anului 2017, te vei bucura de alte trei sectiuni importante, cu date concrete, calculate biometric pentru semnul tau zodiacal. Mai exact vei vedea care sunt zilele benefice pentru afaceri, investitii, cariera, iubire si sexualitate. La acestea, am considerat ca e bine sa stii ca exista date din calendarul anului 2017 cand semnul tau zodiacal este mai expus accidentelor. Am selectat opt momente importante pentru Sagetator, doua pentru fiecare trimestru analizat:

 • 11 – 16 Ianuarie 2017 — Aceasta perioada este cea mai benefica din intreaga analiza a trimestrului I din punct de vedere al iubirii si sexulitatii. In aceasta perioada poti intalni persoane interesante care sa-ti faca inima sa bata mai tare. Poti incepe o relatie sau te poti bucura de placerile trupesti extrem de mult.
 • 5 – 9 Martie 2017 — Aceasta perioada nu predispune neaparat catre accidente fizice, cat catre un grad ridicat de manifestare a frustrarilor si dezamagirilor. Esti deosebit de sensibil la criticile si la eforturile celor din jur de a-ti limita actiunile. Este o perioada in care esti predispus catre amenzi sau conflicte cu autoritatile.
 • 5 – 7 Mai 2017 — Este o perioada in care vei cunoaste o revitalizare spectaculoasa a vietii tale amoroase. Vei fi cuceritor, te vei lasa cucerit, vei fi hipnotic si te vei bucura pe deplin de toate provocarile emotionale ridicate legate de povesti de iubire infiripate peste noapte. Daca te afli intr-un cuplu vei cunoste o revitalizare a flacarii iubirii sau chiar poti face copii.
 • 23 - 25 Iunie 2017 — Aceasta perioada este din punctul de vedere al iubirii si sexualitatii cea mai buna perioada. Sentimentele tale fata de persoana iubita sau fata de cei din jurul tau precum si raspunsurile emotionale pe care le vei manifesta fata de provocarile vietii vor fi profunde si intense.
 • 23 – 25 August 2017 — Mare atentie in aceasta perioada deoarece riscul de accidente este crescut. Accidente violente, ciocniri, tamponari, prabusiri, accidente domestice neasteptate pot duce la leziuni grave asupra corpului tau sau asupra celor din jurul tau.
 • 12  - 17 Septembrie 2017 — In aceasta perioada accentul cade pe planurile financiare pe termen lung. Te vei gandi la siguranta financiara si la strategiile potrivite pentru a-ti indeplini ambitiile. Este o perioada foarte buna pentru a-ti organiza afacerile sau pentru a cauta sfaturi profesionale care iti vor raspunde la intrebari precum cariera ta.
 • 1 – 9 Octombrie 2017 — Relatiile, in special cele sexuale sau romantice se intensifica in aceasta perioada si vei primi o multime de laude pentru felul in care arati, felul in care te porti pe planul iubirii. Sentimentele tale au nevoie de validare, dar vei avea placerea sa constati ca orice demers amoros vei face in aceasta perioada ti se intoarce insutit dinspre ceilalti.
 • 11 – 15 Decembrie 2017 — Esti optimist, ai idei vizionare si te poti bucura de o marire salariala, de un cadou primit de la locul de munca. In cazul in care conduci o firma sau o afacere, vei coopera cu toti colaboratorii tai. Vestea buna este ca vei putea scapa si de angajatii care te duceau catre pierdere sau vei reusi sa gasesti solutii pentru a incheia o data pentru totdeauna contractele neproductive. Este o perioada in care te poti bucura de castigarea ordinii si disciplinei in sectorul financiar, ordine pe care o cautai de ceva timp.

Lecturi pentru Sagetator

De-a lungul celor 9 ani de aparitia pe piata de publishing din Romania, pe Roastrolog.com au fost publicate numeroase articole referitoare la zodii, evenimente astrologice, terapii alternative si alte arii sau discipline care te pot ajuta deopotriva la intelegerea semnelor zodiacale, dar si in procesul tau de vindecare. Iata de ce ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos ca la finalul Horoscopului 2017 sa facem o selectia atenta a articolelor relevante pentru zodia ta.

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, tot ce trebuie sa faci este sa achiti suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  

Daca vrei sa faci cadou horoscopul 2017 unui om drag, il trimitem noi in numele tau pe adresa de email a acestuia si ne asiguram ca va stii cine i-a facut aceasta surpriza. 

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza FORMULAR COMANDA HOROSCOP 2017. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor. Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
 • Cod Swift — INGBROBU
 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324 (LEI/RON)
 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Este bine sa stii ca fiecare horoscop trimis pe email are un numar de identificare unic si este asociat persoanei care-l achitioneaza. Prin achizitionarea acestui horoscop primesti drept exclusiv de utilizare in scop personal. Cu alte cuvinte, nu poti furniza materialul primit nici unei alte terte parti si nici nu-l poti reproduce partial sau integral pe nici un canal de comunicare (ex. email, internet, print etc). Te rugam sa respecti acesti termeni pentru ca Roastrolog este sustinut exclusiv din veniturile generate de continutul produs, motiv pentru care lecturile tale nu sunt intrerupte de publicitate invaziva. Multumim pentru intelegere! 

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman