Scorpion - Horoscop 2017

Pentru anul 2017, Alexandra Coman si echipa Roastrolog ti-au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai detaliat Horoscop 2017 din Romania. Aceasta analiza astrologica se intinde pe parcursul a peste 50 de pagini si poate fi achizitionat pentru suma de 100 Lei. Plata se face in avans, iar dupa confirmare, primesti pe email versiunea integrala a horoscopului solicitat (format .pdf). 

Aceasta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Scorpion pe care o vei citi in urmatoarele minute este un rezumat care urmeaza fidel structura versiunii integrale. Exista doua capitole mari, primul se concentreaza asupra tendintelor generale din 2017 si priveste toate zodiile; al doilea capitol este dedicat analizei astrologice pentru zodia ta. Pentru claritate, acesta versiune scurta include si cateva detalii cu privire la versiunea completa a Horoscopului 2017 pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop 2017 

Aceasta prima sectiune a Horoscopului 2017 este o analiza astrologica a intregului an valabila pentru toate zodiile. Vorbim aici de tendintele generale care se vor face resimtite, dar mai ales ne vom uita cu atentie la marile retrogradari ale planetelor si lectiile pe care acestea le aduc fiecarui semn zodiacal. In plus, Horoscopul 2017 pentru fiecare zodie in parte cuprinde si cateva pagini dedicate analizei triadelor.

In ansamblul sau, 2017 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea de invatat o lectie importanta, atat in raport cu sine, cat si in relatia cu cei din jur. Intuitia, introspectia, precautia vor fi elementele definitorii ale urmatoarelor 12 luni. Este un an in care reprezentantii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai intelepti sau vor fi fortati de imprejurari si de oamenii cu care interactioneaza sa se maturizeze.

Mercur va retrograda in 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton si Uranus cate o data. Avand in vedere ca vorbim de 9 retrogradari pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de insusit diverse lectii pretioase de viata. Una extrem de importanta se refera la atitudinea corecta fata de munca si de finante. Zodiile vor fi puse in fata lectiei rabdarii in raport cu familia, persoana iubita si prietenii. De asemenea, intr-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor invata lectia cumpatarii, si, nu in ultimul rand, lectia apropierii de natura.

Exista cateva aspecte principale referitoare la triade si care se vor face remarcate in anul 2017:

Horoscop 2017 — Scorpion 

Daca prima parte a Horoscopului 2017 se uita la aspectele astrologice generale care afecteaza toate semnele zodiacale, aceasta a doua parte este dedicata analizei zodiei tale. Vei vedea care este impactul pe care il vor avea asupra zodiei tale evenimentele astrologice din acest an. Este bine sa stii pentru inceput ne vom uita la tendintele generale ale anului specifice semnului tau zodiacal. Apoi, vom imparti anul in 4 trimestre care vor fi analizate pe rand si in detaliu (ex. Trimestrul I (1 ianuarie - 31 martie 2017); Trimestrul II (1 aprilie - 30 iunie 2017); Trimestrul III (1 iulie - 30 septembrie 2017); Trimestrul IV (1 octombrie - 31 decembrie 2017).

Tendinte generale

Anul 2017 aduce o provocare interesanta pentru tine si anume gestionarea lumii tale interioare care cu siguranta pentru un semn atat de complex nu este niciodata simplu. Ai emotii, trairi profunde si incerci sa te ridici deasupra lor traindu-ti viata obiectiv si impartial. Daca vei reusi in acest an sa faci acest lucru, adica sa dai dovada de impartialitate, iar deciziile sa le iei intr-o stare nonemotionala, atunci vei bifa multe puncte in favoarea ta in sectorul financiar, al comunicarii si al relatiei cu familia.

 • Manifestare — Marea provocare a acestui an este gestionarea lumii tale interioare care cu siguranta pentru un semn atat de complex nu este niciodata simplu. Ai emotii, trairi profunde si incerci sa te ridici deasupra lor traindu-ti viata obiectiv si impartial. Daca vei reusi in acest an sa faci acest lucru, adica sa dai dovada de impartialitate, iar deciziile sa le iei intr-o stare nonemotionala, atunci vei bifa multe puncte in favoarea ta in sectorul financiar, al comunicarii si al relatiei cu familia.
 • Relatiile de colaborare — Intuitia ta in privinta celorlalti va fi extrem de crescuta si vei reusi sa observi cu acuratetea unui tomograf toate emotiile ascunse in spatele mastilor sociale pe care si le arboreaza pe chip. Vei avea reactii prompte fie ele pozitive sau negative care se vor dovedi ca sunt si corecte atunci cand esti provocat de catre cei din jur.
 • Spiritualitate — Retrogradarea planetei Jupiter, Marele Benefic, in perioada 7 Februarie – 9 Iunie 2017 in semnul Balantei te va pune fata in fata cu lumea nevazuta, spirituala. Multi Scorpioni vor avea ocazia sa sondeze relatia pe care o au cu divinitatea, cu sinele superior sau cu orice alta forma de spiritualitate si-ar dori sa abordeze.
 • Iubire — Retrogradarea planetei iubirii, Venus (5 Martie – 15 Aprilie 2017) iti aduce provocari pe sectorul muncii si al iubirii. S-ar putea sa iei decizii radicale in care sa spui “stop-joc” relatiilor neproductive, dar tine cont ca iubirile care se infiripeaza acum, nu vor avea o viata prea lunga.

Analiza trimestriala pentru Scorpion

Analiza astrologica a fiecarui trimestru acopera in primul rand tendintele generale specifice trimestrului respectiv, interpretate special pentru semnul tau zodiacal; a doua parte a analizei trimestriale acopera aspectele legate de: sectorul cariera, afaceri si bani; sectorul iubire analiza vizeaza deopotriva reprezentantii zodiei care se afla deja intr-o relatie de cuplu si pe cei aflati in cautarea unui partener sau partenera; la final, vom arunca o privire asupra starii de sanatate. Iata cateva exemple reprezentative pentru tendintele generale valabile pentru Scorpion:

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — Pe intreaga perioada a Trimestrului I vei insista sa ti se aduca argumente si dovezi in sprijinul tuturor afirmatiilor care se fac si s-ar putea sa fii extrem de sceptic, riscand sa cazi uneori pe panta cinismului. Acest trimestru este axat mai ales pe comunicare, nevoia ta de a aduna informatii si de a impartasi idei. Esti productiv si felul in care interactionezi cu cei din jur te va ajuta extrem de mult in planurile sociale pe care le ai. Ca si observatie generala, intreg anul 2017 va reprezenta un punct de interes major pentru tine in privinta locului de munca marcat de transformari, evolutie si renuntarea la toate activitatile care te trageau inapoi si nu-ti aduceau profitul dorit.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) — Treci printr-o perioada de discriminare confruntandu-te cu persoane incisive, guralive si obositoare. Va fi nevoie sa-ti autoexaminezi comportamentul si sa evaluezi nivelul de toleranta pe care il manifesti fata de cei din jur. Situatia pentru viata de cuplu este destul de tensionata in prima parte a Trimestrului II deoarece Mercu si Venus sunt in miscare retrograda simultan. Emotiile si trairile pe care le ai vor fi puternice, provocatoare in aceasta perioada si vei avea multe pretentii de la partener. Vrei sa te bucuri de energia sa, de afectiunea sa si tensiunile s-ar putea sa erupa in relatiile de iubire, tocmai pentru ca unul dintre voi va simti ca ofera mult decat celalalt. Dupa data de 3 Mai 2017 sectorul iubirii se revitalizeaza brusc, conflictele se aplaneaza si fiecare isi va gasi drumul si atitudinea potrivita pentru a face relatia sa functioneze din nou.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) — Acest trimestru este marcat Crucea Cosmica, o configuratie extrem speciala si care  reprezinta un sistem astral de interconexiune planetara in care pentru semnul tau zodiacal vei invata lectii legate de comunicare, drumuri, relatia cu strainatatea si gestionarea situatiilor nou aparute in fata carora va trebui sa te adaptezi din mers. Trimestru III reprezinta momentul in care orice actiune superficiala va fi aspru sanctionata. Este momentul in care te vei concentra asupra lucrurilor esentiale si te vei axa pe a intelege ce se afla in spatele actiunilor celor din jur. Nu ar trebui sa te surprinda daca in aceste zile vei observa ca incepi sa iti modifici maniera in care abordezi aspectele religioase si filozofice a vietii.
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 - 31 Decembrie 2017) — Aceasta perioada este una deosebit de importanta pentru ca Soarele tranziteaza semnul tau zodical, influentandu-te in mod pozitiv si conferindu-ti energie, vitalitate, dorinta de schimbare. Sectoarele vizate acum sunt cele ale relatiei cu divinitatea, a identificarii nevoilor personale si a afirmarii personale, apoi sectoarele finantelor si al comunicarii. Este un trimestru in care vei testa nevoia de disciplina, dar vei fi provocat si de mediul exterior sa exprimi lucrurile pe care le simti fara sa te simti constrans de emotii, de rusine, de ezitari. Este momentul in care este recomandat sa renunti la tot ce este superficial si sa aduci la lumina lucrurile importante din viata ta.
   

Zile benefice in 2017

In plus, ca nota de unicitate pentru analizele horoscopului anului 2017, te vei bucura de alte trei sectiuni importante, cu date concrete, calculate biometric pentru semnul tau zodiacal. Mai exact vei vedea care sunt zilele benefice pentru afaceri, investitii, cariera, iubire si sexualitate. La acestea, am considerat ca e bine sa stii ca exista date din calendarul anului 2017 cand semnul tau zodiacal este mai expus accidentelor. Am selectat opt momente importante pentru Scorpion, doua pentru fiecare trimestru analizat:

 • 9 – 14 Ianuarie 2017 — Esti foarte precis in planurile pe care le ai si nu esti dispus sa te abati niciun pas de la ele! Va trebui sa faci cateva compromisuri pentru a-ti atinge obiectivele, insa atitudinea pe care o manifesti, iti va aduce rezultatele dorite in zona business si financiara.
 • 5 – 9 Martie 2017 — Relatia ta are nevoie urgenta de resurscitare! Vei discuta cu partenerul tau niste chestiuni foarte intime, pe alocuri chiar dureroase despre drumul pe care l-ati parcurs pana acum si viitorul spre care va indreptati. Atat tu, cat si el stiti ca nu se poate evita aceasta discutie, insa pe acest tranzit benefic, doar cuvintele si discutiile sincere pot vindeca ranile adanci pe care le aveti. Daca esti singur, in aceasta perioada e important sa incerci sa aduci o nota de noutate in infatisarea ta si in felul in care comunici cu cei din jur. 
 • 9 – 12 Aprilie 2017 — Este o perioada benefica pentru tine din punct de vedere al sectorului afacerilor si castigurilor materiale si ar trebui sa socializezi cat mai mult. Pot aparea oportunitati importante pentru tine prin conexiunile pe care ti le vei crea ca urmare a unor intrevederi. Poti purta discutii privind o extindere a profilului afacerii tare, o fuziune sau o infuzie de capital.
 • 6 – 13 Mai 2017 — Iti sugerez sa acorzi o mai mare atentie in aceasta perioada activitatilor zilnice pe care le desfasori. Riscul de accidente este crescut, mai ales de accidente violente, de ciocniri, prabusiri. Un alt risc crescut este cel al accidentelor domestice neasteptate ce pot duce la fracturi, leziuni, entorse, luxatii. Fii prudent in aceasta perioada deoarece sunt implicate planete grele in acest tranzit a caror manifestare poate duce la consecinte asupra corpului fizic destul de serioase.
 • 29 Iulie - 3 August 2017 — Aceasta perioada este extrem de benefica pentru tine din punct de vedere al iubirii. Sexualitatea se manifesta intens, vrei sa iubesti si sa primesti iubire,, esti hipnotic si poti atrage orice persoana doresti. Ai grija la jocurile amoroase pe care le duci, pentru ca s-ar putea sa “jonglezi” cu mai multe persoane deodata si la un moment dat sa fii nevoit sa dai explicatii pentru aceasta atitudine zglobie. 
 • 4 – 10 Septembrie 2017 — In aceasta perioada te poti confrunta cu o o enterocolita sau o alta afectiune sezoniera. Imunitatea este destul de scazuta, astfel incat si cheful de munca este mult diminuat. Nu este o perioada cu riscuri de accidente fizice serioase, cat mai degraba te pot pune la incercare  virusii, bacterile si infectiile. 
 • 15 – 18 Octombrie 2017 — Influenta sociala si puterea de a-i motiva pe cei din jur sa ti se alature intr-un proiect comun sunt la cote maxime in aceasta perioada. Daca incerci sa iti extinzi afacerea, sa castigi mai multa recunoastere sau influenta la locul de munca, acum este perioada potrivita pentru tine. Negocierile pe care le duci sunt productive.
 • 6 – 11 Decembrie 2017 — In aceasta perioada poti intalni  o persoana absolut speciala, care sa iti faca inima sa bata mai repede si gandurile sa zboare continuu la iubire, romantism si pasiune. Esti dornic sa primesti si sa oferi iubire, fara nicio retinere. Este o perioada excelenta pentru intalniri, sau pentru reaprinderea flacarii iubirii in cuplu. 

Lecturi pentru Scorpion

De-a lungul celor 9 ani de aparitia pe piata de publishing din Romania, pe Roastrolog.com au fost publicate numeroase articole referitoare la zodii, evenimente astrologice, terapii alternative si alte arii sau discipline care te pot ajuta deopotriva la intelegerea semnelor zodiacale, dar si in procesul tau de vindecare. Iata de ce ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos ca la finalul Horoscopului 2017 sa facem o selectia atenta a articolelor relevante pentru zodia ta.

Comanda Horoscop 2017 

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, tot ce trebuie sa faci este sa achiti suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  

Daca vrei sa faci cadou horoscopul 2017 unui om drag, il trimitem noi in numele tau pe adresa de email a acestuia si ne asiguram ca va stii cine i-a facut aceasta surpriza. 

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza FORMULAR COMANDA HOROSCOP 2017. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor. Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
 • Cod Swift — INGBROBU
 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324  (LEI/RON)
 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Este bine sa stii ca fiecare horoscop trimis pe email are un numar de identificare unic si este asociat persoanei care-l achitioneaza. Prin achizitionarea acestui horoscop primesti drept exclusiv de utilizare in scop personal. Cu alte cuvinte, nu poti furniza materialul primit nici unei alte terte parti si nici nu-l poti reproduce partial sau integral pe nici un canal de comunicare (ex. email, internet, print etc). Te rugam sa respecti acesti termeni pentru ca Roastrolog este sustinut exclusiv din veniturile generate de continutul produs, motiv pentru care lecturile tale nu sunt intrerupte de publicitate invaziva. Multumim pentru intelegere! 

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman