Leu - Horoscop 2015

Leul va fi vedeta primei jumatati a anului, datorita faptului ca Jupiter (planeta norocului) tranziteaza acum acest semn zodiacal. Anul 2015 aduce mari beneficii pe sectorul muncii, pe sectorul sanatatii si al karmei de familie.

DRAGOSTE

Pe sectorul iubirii, Leii isi pot consolida si este anul cel mai potrivit pentru a se logodi sau casatori. Si pentru leii singuri avem vesti bune. Gratie sustinerii unor prieteni, vor reusi sa aiba parte de o intalnire surpriza si sa se indragosteasca fulgerator.

FINANTE

Din punct de vedere al finantelor le recomand Leilor ca pana in luna August sa nu faca cheltuieli nechibzuite, sa nu faca achizitii masive, care sa necesite sume mari de bani. Dupa aceea, dupa luna August, dat fiind ca Jupiter va intra in semnul Fecioarei si le va activa casa banilor, Leii vor simti la modul practic cum li se revitalizeaza veniturile.

SANATATE

Pe sectorul sanatatii, dupa cum am mai spus, Leii sunt foarte avantajati si sustinuti in acest an.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.