Pesti - Horoscop 2015

Anul acesta nativii Pesti vor invata sa nu mai fie timizi. Pestii au o tendinta sa taca atunci cand se confrunta cu o problema, sa se retraga in sine si sa evite sa dea raspunsuri directe. Sunt evazivi, si comportamentul acestor nativi te duce uneori cu gandul la un peste pe care tot incerci sa-l prinzi in mana si iti aluneca printre deget.

Insa lucrurile se schimba extrem de mult in 2015.Sectorul intuitiei si al locului de munca va cunoaste unele provocari si vor fi nevoiti sa dea replica, sa fie incisivi si asertivi. Daca sunteti nascut in semnul Pestilor si cititi aceste randuri, va rog sa va notati bine in agenda,  ca daca nu veti invata sa va aparati singur, nu o va face nimeni pentru dumneavoastra.

In 2015 veti avea multa, multa intuitie in privinta deciziilor de la locul de munca. Ascultati-va vocea interioara, pentru ca va va fi cel mai bun prieten si cel mai bun sustinator. Nu contati foarte mult pe sprijinul femeilor din viata dvs, pentru ca s-ar putea ca acestea sa fie ori mai geloase, ori mai imbufnate, astazi zicandu-va un lucru, maine zicandu-va contrariul. Bazati-va mai mult pe barbati, pentru ca veti fi mai avantajati, indiferent de sexul dvs.

Foarte frumos este aspectat sectorul lucrulului in echipa, reusind sa va faceti remarcati. Cei din jur va vor observa prestatia si va vor recunoaste meritele ( chiar daca nu vor exprima aceasta).

DRAGOSTE

In sectorul iubirii aduc vesti interesante. Sensul vietii (misiunea karmica) tranziteaza casa intalnirii sufletului pereche. Este vorba de intalnire karmica. Nativii Pesti in 2015 vor avea parte de niste intalniri karmice particulare, speciale, care le va da lumea peste cap, ii va bulversa, dar in acelasi timp vor cunoaste dimensiuni sufletesti pe care nu le-au mai experimentat pana acum.

FINANTE

Ca o concluzie, sectorul financiar cunoaste unele surprize. Banii vin, bani ies, banii vin, banii ies, dar niciodata dragi Pesti in 2015 nu veti avea parte de lipsuri materiale. In sectorul iubirii tocmai v-am povestit ca veti avea parte de o intalnire karmica speciala, care va va intoarce lumea cu susul in jos si veti trai o poveste deosebita de dragoste si vestea cea mai frumoasa, vine dinspre sectorul sanatatii, care este tranzitat de Jupiter (planeta norocului).

SANATATE

In prima parte a anului puteti gasi un tratament bun, un medic bun, sa gasiti solutii la o afectiune. Va recomand sa va faceti analize in prima parte a anului; oamenii evita analizele deoarece se tem sa primeasca vesti proaste. Chiar daca este un rezultat neplacut, in 2015 veti gasi solutia la afectiunea dvs. Totusi, recomand Pestilor care au probleme cardiace sa nu faca eforturi deosebite si sa nu se enerveze foarte mult.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.