Horoscopul copiilor Pesti (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copilul Pesti, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Pesti

Pesti

Copiii si tinerii nascuti in semnul zodiacal al Pestilor sunt foarte bine sustinuti in aceasta perioada de Marea Trina, cel mai benefic aspect din astrologie. Acest aspect echilibreaza situatia tinerilor Pesti, care sunt destul de incercati in aceasta perioada.

In aceste saptamani Marte, planeta masculinitatii si a determinarii retrogradeaza in semnul zodiacal al Scorpionului, afectand destul de serios mentalul copiilor si tinerilor Pesti.

Iata de ce intuitia lor va fi proasta si vor fi extrem de dezamagiti de faptul ca, daca odinioara reuseau foarte bine sa-si aseze drumul in viata, sa spuna lucrurile potrivite, cand trebuie, cui trebuie, de aceasta data vor observa ca lucrurie nu mai ies asa cum isi doreau.

Vor observa ca se ciocnesc de opozitia celor din jur, de ironia lor, ca sunt trasi la raspundere pentru actiuni pe care nu le-au facut si nici macar nu le-au gandit.

Aceasta este partea goala a paharului care este foarte dureroasa pentru un tanar Peste atat de sensibil, romantic si introvertit, dar vine partea plina a paharului.  Jupiter, planeta norocului, este guvernatorul secundar al acestei zodii, iar in aceasta perioada ii stimuleaza profund pe copii Pesti. Jupiter ii incurajeaza sa lucreze pe zona relatiilor. Ar fi indica cat din cand in cand copiii si tinerii acestui semn zodiacal  sa dea un telefon prietenilor sa-i mai intrebe ce fac si sa raspunda prompt tuturor  invitatiilor de a face actiuni de voluntariat, umanitare, actiuni in care-si propun sa-i ajute pe cei din jur.

Fii prezent, raspunde prompt acestor invitatii pntru ca in cadrul unor astfel de actiuni poti sa iei decizii bune pentru tine si pentru cei din jur si pe termen lung sa-ti creezi un anturaj puternic, de persoane influente care sa-ti arate drumul corect.

Tanarul Pesti trebuie sa fie prezent si atent la tot ce se intampla in jurul sau, sa isi cumpaneasca cuvintele, sa nu spuna chiar tot ceea ce gandeste pentru ca s-ar putea sa fie prost interpretat de catre cei din jur. Este indicat sa raspunda prompt tuturor nevoilor sociale ale celorlalti pentru ca vor avea rezulatate foarte bune pe termen mediu si lung. Este o perioada cu plusuri si minusuri pentru tinerii Pesti, dar sa nu se bazeze foarte mult pe intuitie, ci pe logica si ratiune si sa-si cladeasca o piramida de sustinatori pentru ca acum este momentul sa-si faca aliante pentru urmatorii ani.

  • Perioade productive pentru tinerii Pesti — 1 iunie-13 iulie,  1 octombrie-24 noiembrie, 15- 29 decembrie;
  • Perioade neutre — 3 august-15 septembrie , 25 noiembrie-15 decembrie, 30-31 decembrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung;
  • Perioade negative — 14  iulie-2 august, 16-30 septembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma.

Descopera nativul Pesti

Daca te intereseaza sa cunosti mai bine si sa dezvolti relatii armonioase cu un nativ Pesti, te invit sa citesti urmatoarele articole: