Rac - Horoscop 2015

Racul a fost mult incercat in anul 2014. Mai in gluma, mai in serios, unii raci poate au ramas si cu sechele de la relatii care s-au incheiat, de la locul de munca schimbat sau de la parteneri ce i-au inselat sau tras pe sfoara. N-a fost cel mai comod an pentru racii care se ataseaza si iata ca ne aflam acum la cumpana dintre ani. Lasam in urma pe 2014, il imbratisam pe 2015 si ne bucuram foarte mult pentru ca vei avea un an foarte interesant. Vei fi foarte bine sustinut astral in sectorul casatoriei, al asocierii, al parteneriatelor, al contractelor pe termen lung si, de asemenea, subsidiar, pe relatia cu justitia.

Racul, prin definitie, este un semn solitar. Nu-i place sa-si paraseasca casa, cuibul in care traieste si zona de confort si este destul de selectiv in privinta prietenilor pe care ii are si a asocierilor pe care le face. Insa, in 2015, va trebui sa te scuturi de vechile obiceiuri si metehne nesanatoase si sa inveti sa pasesti, ori de cate ori poti, dincolo de pragul casei. Tine cont de aceasta informatie, caci casa relatiilor si parteneriatelor, este activata de numai putin de 4 planete (energia, mentalul, frumosul si banii). Iesiti cat mai mult si raspundeti tuturor invitatiilor care vi se vor adresa. 

DRAGOSTE

La capitolul iubire si dragoste sunt avantajate cu precadere doamnele Rac, care isi pot intalni alesul sau se pot hotari sa legalizeze o relatie frumoasa de iubire. Este un moment important pentru Raci si ne vor surprinde pe toti cu vesti bune.

FINANTE

Sectorul financiar ii va bucura pe raci. In anul 2015 stai foarte bine, deoarece Jupiter (planeta norocului) activeaza casa banilor tai si, mai ales, prin relationarea cu cei din jur poti da nastere unor asocieri pozitive, care sa-ti aduca finante suplimentare. Sunt incurajate afacerile, investitiile, insa fereste-te sa joci la bursa si la jocurile de noroc, pentru ca nu este cel mai bun an pentru a risca finantele, asa incat fii mai precaut. Insa, munca asidua iti va aduce multe beneficii in acest an.

SANATATE

In ceea ce priveste sectorul sanatatii, recomand atentie la aspectele legate de oase, reumatism, articulatii, dar nu este ceva de care sa ne facem probleme, caci nu este un an al bolilor pentru nativii Rac.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.