Horoscopul copiilor Rac (2016-2017)

Rac

Rac

Tanarul Rac cunoaste in aceasta perioada.suisuri si coborasuri. Pe ce este mare agitatie, iar Racul, un semn atat de sensibil, recepteaza imediat vibratiile acestei agitatii. Despre ce este insa vorba?

Marte, planeta masculinitatii retrogradeaza. Retrogradarea planetara este un eveniment firesc, care se repeta ciclic, insa, de aceasta data, Marte retrogradeaza intr-o zodie razboinica si razbunatoare, in zodia Scorpionului. Cele mai influentate zodii de acest ceveniment sunt zodiile de Apa deoarece vibratiile scorpionice potentate de planeta Marte ii va influenta profund. Ma refer aici la Rac, Scorpion si Pesti. Asadar, Racul va fi profund influentat de comportamentul martian si cu pregadere tinerii care nu au atat de multa experienta de viata. Iata de ce le recomand, in primul rand, sa nu ia decizii manati de orgoliu sau sub imperiul nervilor.

Pentru ca nu vor avea suficienta claritate in deciziile pe care le au de luat, le sugerez sa se mai consulte cu altcineva, pentru a putea dezbate toate aspectele alegerii pe care o au de facut. Nu va axati numai pe ce doriti voi pentru ca s-ar putea ca de aceasta data mintea, gandurile si trairile voastre sa fie prost coordonate planetar.

Din fericire, aspectele planetarea ale urmatoarelor luni va confera un avantaj special: va inzestreaza cu multa rabdare. Va va fi foarte usor sa va asezati la masa de lucru si sa studiati, sa invatati, sa cititi, deci orice activitate mentala este foarte bine sustinuta pentru ca aveti determinarea si “stamina” de a persevera in activitatile pe care le-ati inceput.

  • Perioade productive pentru tinerii Raci — 6 iulie-31 august; 26 septembrie-29 octombrie; 11 decembrie-31 decembrie;
  • Perioade neutre — 1 iunie-29 iunie; 30 octombrie-8 decembrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva, nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung;  
  • Perioade negative — 30iunie-5 iulie; 1 septembrie-25 septembrie; 9 decembrie-10 decembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma. 

Descopera Nativul RAC

Daca vrei sa aflii mai multe despre personalitatea si modul in care poti avea relatii armonioase cu nativul Rac, te invit sa citesti: