Sagetator - Horoscop 2015

Toti Sagetatorii vor invata lectia afirmarii in anul 2015, dar si a felului in care comunica cu cei din jur. Vor trebui sa invete sa fie mai incapatanati, sa tina mai mult de punctul lor de vedere si sa nu se lase influentati; asta este provocarea maxima a anului 2015 pentru nativii Sagetator.

DRAGOSTE

Sectorul iubirii va poate aduce o intalnire neasteptata, o poveste de dragoste care se poate dezvolta la locul de munca sau intr-un mediu in care activati.

FINANTE

Vestea buna care ma bucura pentru toti prietenii si cititorii Sagetator, care urmaresc site-ul Roastrolog.com, este legata de sectorul financiar, caci este foarte bine aspectat pentru voi si anul acesta. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane de sex feminin, si s-a putea ca fie sa urcati pe o pozitie mai inalta, fie sa va bucurati de recunoastere sociala, fie sa faceti niste achizitii importante. Prin urmare, femeile va vor fi un aliat de nadejde si veti reusi sa faceti multi bani colaborand sau initiind parteneriate cu acestea.

SANATATE

In privinta sanatatii, recomand atentie la alimentatie. Va creste pofta de mancare si, evident, s-ar putea sa puneti cateva kilograme in plus, asa incat salile de sport ar fi bine sa va devina un bun prieten, Sagetatorii fiind oricum recunoscuti pentru calitatile lor sportive.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.