Horoscopul copiilor Sagetator (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copilul Sagetator, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Sagetator

Sagetator

Tanarul Sagetator vrea sa demonstreze ca stie totul, controleaza totul si se descurca in orice situatie. Totusi, pe bolta cereasca, Saturn, procurorul zodiacului tranziteaza in acest moment exact semnul zodiacal al Sagetatorului. Saturn aduce intelepciune, stabilitate, intr-adevar putina incetinire in activitati, dar nu inseamna ca este un lucru rau, inseamna doar ca te sustine foarte mult in a-ti stabiliza drumul si destinatia si te sustine de-a lungul procesului de  maturizare. Si iata ca ne aflam in fata unui paradox: pe de o parte avem o planeta care confera incetineala actiunilor pe care tanarul Sagetator le face, insa, in acelasi timp tanarul Sagetator poate crede ca detine absolut toate raspusurile si nu mai are nevoie de ajutorul nimanui. Va “ocondimenta” aceasta atitudine si cu ceva orgoliu si avem imaginea unui tanar care, desi sensibil si intelept isi afiseaza o masca aroganta si atotcunoscatoare.

Totusi Saturn ramane la final planeta cea mai grea din lista astrologica a planetelor si va reaminti acestor tineri lectia modestiei.  Deci tinerii si adolescentii Sagetator pot avea surprizasa vada cum, absolut intamplator, fara sa-si doreasca, sunt pusi la punct, dar de o maniera agresiva de catre cei din jur. Prietenii pe care ii considerau apropiati vor da replici usturatoare, profesori despre care credeau ca ii apreciaza ii vor ironiza, parintii vor fi furiosi. Sagetatorul se va simti “aruncat” intr-o lume in care nu se simte foarte confortabil.

Recomand tinerilor Sagetatori sa se lase in curgerea evenimentelor, fara sa incerce sa influenteze persoanele din anturajul lor.

Exista insa si aspecte pozitive: or fi foarte bine sustinuti pe sectorul invataturii. Sagetatorii care dau examen de conducere sau orice forma de examen care implica miscare, deplasare sunt bine sustinuti si au sanse mari sa-l treaca, cu conditia sa invete pentru el. Se vor prezenta bine in fata comisiilor, vor face o impresie pe masura.

  • Perioade productive pentru tinerii Sagetatori — 1 iunie-22 iulie ,  1 octombrie-29 noiembrie, 15-29 decembrie;
  • Perioade neutre — 2 august-1 septembrie , 30 noiembrie-15 decembrie, 30-31 decembrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung): 
  • Perioade negative — 23 iulie-1 august,  2-30 septembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma. 

DESCOPERA NATIVUL SAGETATOR

Daca vrei sa aflii mai multe despre cum este nativul Sagetator si cum poti avea relatii frumoase cu acesta, te invitam sa citesti urmatoarele articole: