Scorpion - Horoscop 2015

Saturn, procurorul zodiacului, care a testat Scorpionul pe toate partile, intre 2012 si 2014, a pasit in semnul Sagetatorului, astfel inca putem rasufla usurati in privinta Scorpionilor. In sfarsit isi gasesc si ei linistea si odihna binemeritata si vor simti cum relatiile se consolideaza si mai mult. Vor vorbi foarte bine, vor fi carismatici si renasterea acestor nativi se va produce prin comunicare.

DRAGOSTE

Daca vorbim de sectorul iubirii atunci pot avea o reintalnire cu trecutul. O persoana din trecutul lor apare in viata, o intalnire neasteptata, neplanificata, nepreconizata le va bulversa viata si vor invata sa ia noi decizii; sa se intoarca in trecut sau sa continue mai departe cu cursul firesc al vietii. Recomandarea mea este ca trecutul sa ramana trecut, pentru ca daca va intoarceti in vechile povesti s-ar putea sa experimentati aceleasi lucruri. Multi spun ca se schimba, insa transformarile nu se produc peste noapte si s-ar putea sa va reintoarceti in acelasi circuit in care ati mai fost si sa retraiti situatii pe care le credeati de mult inchise. Cel mai intelept ar fi sa lasati trecutul sa fie tecut si sa priviti cu incredere inspre viitor.

FINANTE

Cu Saturn activand benefic casa posesiunilor materiale, Scorpionii pot face achizitii importante si profitabile.Isi pot cumpara o casa, un apartament, panat sau o masina la un pret mult mai mic decat se asteptau. Poate nu se regleaza toate chestiunile legate de acte peste noapte, poate se vor mai impiedica in aspectele birocratice, dar achizitiile pe care le fac in 2015 le sunt de bun augur.

SANATATE

In privinta sanatatii, Scorpionii trebuie sa aiba grija la expluzii; febra brusca, dureri bruste, o afectiune care se declanseaza brusc. La fel si solutia; vine repede, pe neasteptate. Nu sunt probleme deosebit, insa nu strica sa faceti niste teste ale sanatatii sistemului cardiovascular anul acesta.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.