Horoscopul copiilor Scorpion (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copiii Scorpion, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017.

Scorpion

Scorpion

Marte este furios si in retrogradare in acest semn zodiacal. Mare atentie daca ai in casa un adolescent, un tanar Scorpion! Pe copiii Scorpion ii directionezi mai usor, ei trebuie sa se supuna, fiind dependenti de parinti, dar tanarul adolescentva considera ca nu mai are nevoie de ceilalti, fiind pe picioarele lui si i se pare ca poate pleca in lume. Marte ii da mare bataie de cap Scorpionului, este incapatanat si obtuz. Visele, intuitiile si premonitiile Scorpionului nu vor mai functiona ca pana acum si risca sa faca alegeri gresite, risca sa se inscrie pe un drum care nu este bun.

Spun asta parintilor care au un tanar Scorpion pentru ca uneori este o greseala de cateva minute care le-ar putea schimba cursul vietii si nu in maniera cea mai placuta. Recomand Scorpionilor multa responsabilitate pentru ca au nevoie sa isi faca niste alegeri care ii vor influenta vreme de 29 ani. Din fericire,  Universul nu lasa lucrurile la voia intamplarii si Scorpionii vor primi tot felul de avertismente astrale, de sugestii, de sincronicitati. De exemplu, se duce sa se inscrie la examenul de bacalaureat  sau la admitere la facultate si vine un prieten spunandu-i sa aleaga istoria ca examen pentru ca va fi mai usor decat la geografie. Tanarul ii urmeza sfatul si ia o nota mare la examenul de istorie trecand cu bine examenul de maturitate. Exact acelasi lucru il transpun la nivel global si recomand tinerilor Scorpion sa fie atenti, sa fie prezenti si atenti  pentru ca intamplarile si coincidentele mici le vor schimba viata in bine. Recomand tinerilor Scorpion sa fie atenti in aceasta perioada la sincroncitatile, coincidentele care se produc pentru ca multe dintre aceste “intamplari” detin raspunsul la drumul pe care ei il cauta.

  • Perioade productive pentru tinerii Scorpion — 1 iunie-26 iulie ,  1 octombrie-20 noiembrie, 15-29 decembrie; 
  • Perioade neutre — 12 august-1 septembrie, 21 noiembrie-15 decembrie, 30-31 decembrie
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung; 
  • Perioade negative — 27 iulie-11 august, 2-30 septembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma. 

DESCOPERA NATIVUL SCORPION ...

Pentru a intelege mai bine nativul Scorpion, te invitam sa citesti cateva articole: