Taur - Horoscop 2015

Anul acesta vei avea parte de un an pe cinste, de un an foarte frumos si vei reusi sa te impui in fata celorlalti. De regula evaluezi cu atentie persoanele, nu te grabesti si esti mai lent in luarea deciziilor. In 2015 interventia Soarelui si interventia planetei Pluton, care tine de transformarile interioare profunde, vor fi un plus de energie directinat strict catre semnul tau zodiacal.

Anul acesta cuvantul care te va defini este: AFIRMARE. Punctele taleforte vor fi :

  • relatia cu strainatatea;
  • sectorul studiilor;
  • relatia cu Dumnezeu.

Chiar daca esti ateu sau chiar daca esti ultrareligios vei vedea ca intr-un fel sau altul forta divina, puterea lui Dumnezeu, ingerii, arhanghelii si orice alta entitate de vibratie inalta se va manifesta profund de-a lungul acestui an.

Va trebui sa ai grija la relatiile cu familia si sa incerci sa nu-ti impui foarte mult punctul de vedere in privinta parteneriatelor dintre rudele tale. Nu e bine sa faci asocieri in anul 2015 cu rudele, cu parintii sau cu fratii, pentru ca la sfarsitul anului s-ar putea sa te trezesti intr-o complicatie fie legislativa, fie morala, fie personala, care sa te bulverseze pe de-a intregul. Prin urmare, daca vrei sa ai liniste de-a lungul anului, evita orice asociere, parteneriat sau finantare din partea rudelor tale sau a rudelor partenerului de viata ( iubit/a, logodnic/a, sot/ie).

Vei avea parte in schimb de tot felul de povesti de dragoste interesante, asa incat daca te afli in strainatate sau daca te ,,plimbi” mult pe internet, s-ar putea sa gasesti o persoana interesanta de la drum cu care sa incepi o relatie palpitanta, culminanta, extraordinara, care s-ar putea concretiza/legaliza incepand cu anul 2016.

DRAGOSTE

In privinta iubirii, va fi un an palpitant, in care povestile de dragoste vor fi deosebit de interesante. Incearca sa nu te avanti in tot felul de promisiuni legate de legalizarea relatiei tale, insa iti recomand sa savurezi fiecare moment la maxim.

FINANTE
Din punctul de vedere al finantelor, iti vor veni banii de la drum. Fie primesti bani din strainate, fie vei gasi un loc de munca foarte bun, fie vei lucra intr-o corporatie si vei fi bine sustiunit finnciar Nu iti recomand sa faci noi credite, deoarece nu esti aspectat bine pe sectorul bancar in anul 2015.

SANATATE
Despre sanatate pot afirma ca vei avea o predispozitie catre alergii, eczeme. Deci, pielea si extremitatile s-ar putea sa fie mai sensibile in acest an, insa nu te vei confrunta cu probleme majore de sanatate.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015
Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.