Horoscopul copiilor Taur (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copiii Taur, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Taur

Taur

Copilul Taur va beneficia de influenta Marii Trine, acel aspect ultrabenefic care este “ochiul lui Dumnezeu”. Va avea ganduri bune si de aceasta data va fi mult mai deschis spre comunicare, negociere si afirmare a dorintelor sale, dar o va face exact la momentul potrivit, exact cu persoana potrivita, avand atitudinea cea mai buna. Asa incat comunicarea pentru copilul si tanarul Taur este foarte bine sustinuta in aceasta perioada.

De asemenea, este foarte important pentru tanarul Taur sa se axeze pe zona calatoriilor. Daca are ocazia sa plece cu o bursa in strainatate, nu ezitati sa-l lasati pentru ca este ceva de bun augur, este ceva care ii influenteaza viitorul intr-o maniera productiva si-l sustine foarte mult in actiunile pe care le va face ca si adult. Asadar, daca aveti posibilitatea financiara ca parinti sa-i finantati un liceu, o facultate, un masterat, un doctorat in strainatate sau daca diversele organizatii de invatamant ii ofera copilului Taur acesta posibilitate, nu stati pe ganduri prea mult, duceti-va si sustineti-l in directia aceasta pentru ca este foarte buna pentru dezvoltarea sa.

Drumurile ii sunt favorabile copilului Taur, are intuitie buna, este una dintre zodiile foarte bine sustinute acum, aici, pe harta astrologica.

Descopera nativul TAUR

Daca vrei sa aflii mai multe despre Taur, te invit sa citesti: