Taur - Horoscop 2017

Pentru anul 2017, Alexandra Coman si echipa Roastrolog ti-au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai detaliat Horoscop 2017 din Romania. Aceasta analiza astrologica se intinde pe parcursul a peste 50 de pagini si poate fi achizitionat pentru suma de 100 Lei. Plata se face in avans, iar dupa confirmare, primesti pe email versiunea integrala a horoscopului solicitat (format .pdf).

Aceasta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Taur pe care o vei citi in urmatoarele minute este un rezumat care urmeaza fidel structura versiunii integrale. Exista doua capitole mari, primul se concentreaza asupra tendintelor generale din 2017 si priveste toate zodiile; al doilea capitol este dedicat analizei astrologice pentru zodia ta. Pentru claritate, acesta versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru Taur include si cateva detalii cu privire la continutul versiunii completa a acestuia. La finalul paginii gasesti toate informatiile cu privire la modul cum poti comanda versiunea integrala. 

Horoscop 2017 pentru toate zodiile

Aceasta prima sectiune a Horoscopului 2017 este o analiza astrologica a intregului an valabila pentru toate zodiile. Vorbim aici de tendintele generale care se vor face simtite, dar mai ales ne vom uita cu atentie la marile retrogradari ale planetelor si lectiile pe care acestea le aduc fiecarui semn zodiacal. In plus, Horoscopul 2017 pentru fiecare zodie in parte cuprinde si cateva pagini dedicate analizei triadelor.

In ansamblul sau, 2017 este un an in care fiecare semn zodiacal va avea de invatat o lectie importanta, atat in raport cu sine, cat si in relatia cu cei din jur. Intuitia, introspectia, precautia vor fi elementele definitorii ale urmatoarelor 12 luni. Este un an in care reprezentantii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai intelepti sau vor fi fortati de imprejurari si de oamenii cu care interactioneaza sa se maturizeze.

Mercur va retrograda in 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton si Uranus cate o data. Avand in vedere ca vorbim de 9 retrogradari pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de insusit diverse lectii pretioase de viata. Una extrem de importanta se refera la atitudinea corecta fata de munca si de finante. Zodiile vor fi puse in fata lectiei rabdarii in raport cu familia, persoana iubita si prietenii. De asemenea, intr-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor invata lectia cumpatarii, si, nu in ultimul rand, lectia apropierii de natura.

Exista cateva aspecte principale referitoare la triade si care se vor face remarcate in anul 2017:

Horoscop 2017 — Taur 

Daca prima parte a Horoscopului 2017 se uita la aspectele astrologice generale care afecteaza toate semnele zodiacale, aceasta a doua parte este dedicata analizei zodiei tale. Vei vedea care este impactul pe care il vor avea asupra zodiei tale evenimentele astrologice din acest an. Este bine sa stii pentru inceput ne vom uita la tendintele generale ale anului specifice semnului tau zodiacal. Apoi, vom imparti anul in 4 trimestre care vor fi analizate pe rand si in detaliu (ex. Trimestrul I (1 ianuarie - 31 martie 2017); Trimestrul II (1 aprilie - 30 iunie 2017); Trimestrul III (1 iulie - 30 septembrie 2017); Trimestrul IV (1 octombrie - 31 decembrie 2017).

Tendinte generale

Taurul va avea un an deosebit de activ. Harta astrologica generica a anului 2017 pentru semnul tau zodiacal iti orienteaza aproape toate planetele catre sectoarele de viata care vizeaza diverse forme de manifestari sociale. Vor fi deosebit de active casele relatiilor de lunga durata, a parteneriatelor si a calatoriilor. Lucrul cu grupurile de oameni sau interesul pentru diverse cauze umanitare vor reprezenta puncte de interes pentru multi nativi ai acestui semn zodiacal.

 • Principalele experiente — in 2017 experientele principale prin care vei trece, generic,  sunt cele date de munca, studiu si calatorii. Multi Tauri s-ar putea ca, sustinuti fiind e de o femeie, sa-si incerce sansa catre o viata mai buna si mai bine sustinuta financiar, acceptand o relocare peste hotare.
 • Relocare — Tarile cele mai interesante din punct de vedere al relocarii sunt Canada, Statele Unite, Australia, Noua Zeelanda, in cazul in care te-ai nascut in Romania sau Europa.
 • Manifestare — Vei fi extrem de energetic! In anul 2017 vei fi privit cu mare surprindere de catre cei apropiati, deoarece vei fi hiperactiv! Orientarea aproape a tuturor planetelor in cadranul dinamic al interactii cu ceilalti te va determina sa participi de voie sau de nevoie la o multime de intalniri. Mai in gluma sau mai in serios, probabil ca multi se vor intreba de unde ai atatea resurse energetice si cand ai timp sa dormi, sa mananci, sa petreci mai mult timp cu familia!
 • Relatiile sentimentale — Din punctul de vedere al iubirii si al relatiilor de lunga durata, aducem vesti bune pentru Tauri. In astrograma generica a anului 2017 Vertexul, adica punctul de maxim potential energetic al unei zodii, tranziteaza casa relatiilor de lunga durata si a casatoriei. Multi Tauri isi vor intalni partenerul sau partenera anul acesta si s-ar putea sa auzim multe clopote de nunta batand pentru reprezentantii acestui semn zodiacal.
 • Studiile — Vei fi sustinut si incurajat in demersurile legate de educatie, dezvoltare intelectuala, obtinerea de noi competente de catre un barbat  mai in varsta, sau de un barbat care ocupa o functie importanta.

Analiza trimestriala pentru Taur

Analiza astrologica a fiecarui trimestru acopera in primul rand tendintele generale specifice trimestrului respectiv, interpretate special pentru semnul tau zodiacal; a doua parte a analizei trimestriale acopera aspectele legate de: sectorul cariera, afaceri si bani; sectorul iubire analiza vizeaza deopotriva reprezentantii zodiei care se afla deja intr-o relatie de cuplu si pe cei aflati in cautarea unui partener sau partenera; la final, vom arunca o privire asupra starii de sanatate.

Iata cateva exemple reprezentative pentru tendintele generale valabile pentru Taur:

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — Primul trimestru debuteaza cu un mesaj astral foarte clar: iesi din casa si socializeaza cat mai mult! Te vei bucura de sprijinul celor din jurul tau in privinta deciziilor practice si a subiectelor legate de munca. Venus, guvernatoarea zodiei tale si planeta iubirii e mers retrograd in perioada 5 Martie – 15 Aprilie. Tauri singuri vor fi extrem de dornici de distractie, pasiune, vor vrea sa-si traiasca viata din plin si sa simta ca exista cu adevarat. Daca pentru cupluri retrogradarea venusiana este complicata si da nastere la conflicte de anvergura, aceeasi retrogradare este extrem de benefica pentru Taurii singuri.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) — Un titlu adecvat pentru Trimestrul II ar putea fi “mic tratat de supravietuire in fata retrogradarilor”. Este o perioada in care ti se recomanda sa fii prudent, precaut si sa nu te surprinda izbucnirile si reactiile celor din jur, dar nici rasturnarile de situatie prin care treci. Este momentul sa renunti la iritabilitate, la nemultumirile minore de dragul de a te axa, mai degraba, pe lucrurile cu adevarat importante din viata. Ti se va cere sa faci sacrificii, dar fii convins ca prin sacrificiile pe care le faci iti dezvolti calitati speciale.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) — Este o perioada in care vei avea de invatat lectia asertivitatii. Vei avea de invatat cum sa te comporti in situatii limita, te vei ciocni de opozanti puternici, iar rabdarea iti va fi pusa la incercare. Te vei simti tras in toate partile, dar va fi nevoie sa iti echilibrezi energia si sa iti esalonezi lista de prioritati. Pentru Taurii aflati intr-o relatie de cuplu, visele, dorintele si fanteziile in privinta iubirii sunt foarte puternice si imaginatia va fi foarte activa si creativa. Taurii singuri vor manifesta o atitudine aventuroasa in relatiile lor, vor simti nevoia sa se rupa de obisnuinta, vor fi spontani si exista mari sanse sa aiba parte de o poveste de iubire pasionala si intensa.
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 - 31 Decembrie 2017) — Vei fi mult mai energic si vei scoate la lumina vitalitatea si incapatanarea caracteristica semnului tau zodiacal. Vei privi viata cu mult mai multa vitalitate decat ai facut-o in celelalte trei trimestre. Vei invata lectii importante din deciziile si promisiunile pe care le-ai facut de-a lungul anului. Aceasta perioada este marcata de autoanaliza, dar si de decizii privind drumul pe care il ai de urmat. Vei invata sa-ti manifesti mai mult nevoile si dorintele, fiind asertiv si determinat. In luna Noiembrie te vei bucura de recunoasterea persoanelor influente si de sustinerea acestora in demersurile tale.

Zile benefice in 2017

In plus, ca nota de unicitate pentru analizele horoscopului anului 2017, te vei bucura de alte trei sectiuni importante, cu date concrete, calculate biometric pentru semnul tau zodiacal. Mai exact vei vedea care sunt zilele benefice pentru afaceri, investitii, cariera, iubire si sexualitate. La acestea, am considerat ca e bine sa stii ca exista date din calendarul anului 2017 cand semnul tau zodiacal este mai expus accidentelor. Am selectat opt intervale de timp importante pentru Taur, doua pentru fiecare trimestru analizat:

 • 18 – 27 Ianuarie 2017 — Intuitia pe care o manifesti in aceasta perioada te va ajuta sa descoperi chiar si cele mai sensibile puncte ale celor din jur. Acest lucru poate deveni o arma puternica in mainile tale deoarece vei putea manipula comportamentul celorlalti si sa ii determini sa te asculte orbeste. Esti hipnotic, senzual si te poti bucura de propria senzualitate petrecand nopti fierbinti in dormitor alaturi de noi iubiti. In cuplu poti cunoaste o revitalizare a dinamicii sexuale.
 • 8 – 13 Februarie 2017 — Perioada aceasta este cea mai benefica din punct de vedere financiar din primul trimestru al analizei noastre pentru semnul tau zodiacal. Te bucuri de sustinerea persoanelor importante, iar tu vei sti cu mare precizie drumul pe care il ai de urmat. Este o perioada foarte buna pentru afirmare si pentru materializarea proiectelor pe care le-ai gandit pana acum. Poti primi sume de bani importante, sponsorizari sau promovari.
 • 17 – 24 Aprilie 2017 — Este una dintre cele mai bune perioade a celui de-al doilea trimestru din punct de vedere al iubirii si sexualitatii. Esti plin de pasiune si nu te mai multumesti cu jumatati de masura. Aceasta atitudine este foarte buna deoarece, in sfarsit, vei invata sa-ti exprimi intentiile intr-o maniera deschisa, clara, dar mai lasi loc la ambiguitati. Pasiunea domneste in aer si vrei sa experimentezi la maxim viata din toate punctele de vedere. Ai grija la excesele pe care le poti face in aceasta perioada.
 • 12 – 22 Mai 2017 — Este o perioada foarte buna, in care intuitia pe care o vei folosi in bunul mers al afacerilor sau proiectelor pe care le desfasori iti va aduce castiguri materiale. Este o perioada prielnica sa te inconjuri de cunostinte, prieteni, dar sa apelezi si la serviciile persoanelor mai tinere decat tine care sunt mai bine pregatite in anumite domenii. Te bucuri de sprijinul celor din jur si acest sprijin se va materializa destul de repede in niste castiguri financiare promitatoare.
 • 2 – 9 Iulie 2017 — In aceasta perioada stai cu ochii in patru! Riscul de accidente este major. Ti-as recomanda, chiar, sa eviti deplasarile si daca nu le poti evita, macar fii atent la drum, la felul in care sofezi, la maniera in care traversezi strada.

 • 31 Iulie – 14 August 2017 — Este o perioada foarte buna, in care poti munci asiduu, temeinic, la un proiect care va iesi in curand la lumina. Ai capacitatea de a petrece ore in sir aplecat asupra acestui proiect, de a gandi si, in plus, vei avea rabdarea necesara de a stabili toate punctele slabe si sa le remediezi unul cate unul. In aceasta perioada munca este profitabila si eficienta.
 • 13 – 19 Octombrie 2017 — In aceasta perioada riscul de accidente este maxim! Exista riscul sa te confrunti cu incendii, accidente domestice care sa se finalizeze printr-o explozie sau scurtcircuite. Ai grija cum manipulezi obiectele electrocasnice deoarece riscul de a te electrocuta este ridicat.
 • 17 – 22 Decembrie 2017 — Cand Jupiter, Marele Benefic tranziteaza Casa relatiilor tale sociale iti aduce si sustinere in sfera financiara. Esti foarte bine sustinut in proiectele tale si vei avea bucuria sa descoperi ca persoane aflate in pozitii cheie iti intind mana si sunt dornice sa te ajute in ceea ce faci. Te bucuri de energie si planurile pe care le stabilesti acum iti vor aduce castiguri financiare destul de repede.

Lecturi pentru Taur

De-a lungul celor 9 ani de aparitia pe piata de publishing din Romania, pe Roastrolog.com au fost publicate numeroase articole referitoare la zodii, evenimente astrologice, terapii alternative si alte arii sau discipline care te pot ajuta deopotriva la intelegerea semnelor zodiacale, dar si in procesul tau de vindecare. Iata de ce ne-am gandit ca ti-ar putea fi de folos ca la finalul Horoscopului 2017 sa facem o selectia atenta a articolelor relevante pentru zodia ta. Ai nevoie de un clic si ajungi la articolul din site care te intereseaza.

Comanda Horoscop 2017

horoscop 2017 comanda

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, tot ce trebuie sa faci este sa achiti suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  

Daca vrei sa faci cadou horoscopul 2017 unui om drag, il trimitem noi in numele tau pe adresa de email a acestuia si ne asiguram ca va stii cine i-a facut aceasta surpriza. 

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza FORMULAR COMANDA HOROSCOP 2017. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor. Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
 • Cod Swift — INGBROBU
 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324  (LEI/RON)
 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Este bine sa stii ca fiecare horoscop trimis pe email are un numar de identificare unic si este asociat persoanei care-l achitioneaza. Prin achizitionarea acestui horoscop primesti drept exclusiv de utilizare in scop personal. Cu alte cuvinte, nu poti furniza materialul primit nici unei alte terte parti si nici nu-l poti reproduce partial sau integral pe nici un canal de comunicare (ex. email, internet, print etc). Te rugam sa respecti acesti termeni pentru ca Roastrolog este sustinut exclusiv din veniturile generate de continutul produs, motiv pentru care lecturile tale nu sunt intrerupte de publicitate invaziva. Multumim pentru intelegere!