Varsator - Horoscop 2015

Varsatorul trebuie sa invete lectia temperantei si a rabdarii!Grea misiune, nu-i asa? Anul acesta Varsatorii vor avea tendinta sa fie nervosi si asta le poate aduce destul de multe probleme in familie si in relatia de cuplu. Acesta este minusul cu care se confrunta Varsatorii in 2015, pentru ca in rest sunt numai plusuri...

Plus pe sectorul relatiilor cu femeile, plus pe sectorul sprijinului persoanelor importante, plus pe sectorul asocierii si al organizatiilor. Varsatorii vor fi buni sefi, buni coordonatori, buni strategi, buni conducatori, si vor gasi solutii inovatoare la problemele cu care se confrunta grupurile mari de oameni. Le sunt avantajoase calatoriile in strainate, relatia cu strainatatea fiind foarte, foarte buna pentru nativii Varsator anul acesta.

In 2015 aliantele vin dinspre partea sexului frumos. S-ar putea ca acesti nativi sa aiba niste admiratoare secrete care sa admire talentul acestora, felul in care se comporta, si sa le ofere tot sprijinul de care acestia au nevoie, pe o perioada indelungata (indiferent daca este vorba de un varsator femeie sau un varsator barbat. Atentie, nu vorbim aici de atractie erotica, ci pur si simplu de admiratie sincera).

DRAGOSTE

In privinta iubirii, Varsatorii vor fi destul de duali, dar prin aceasta dualitate s-ar putea sa faca gelos un partener care s-ar putea sa-i ceara in casatorie, asa incat aceasta atitudine, va productiva in anumite cupluri. Atentie totusi dragi varsatori, nu luati cuvant cu cuvant mesajul de mai sus, legat de duplicitate. Evaluati intai cu mare atentie partenerul si vedeti daca rezista la acest tip de jocuri mentale..

FINANTE

Sectorul financiar va cunoaste o revitalizare, mai ales incepand cu luna August. O usoara revitalizare se va percepe incepand cu 8 Aprilie, dupa care adevarata revitalizare se va simti dupa prima jumatate a lunii August. Prin urmare, revitalizarea financiara se produce treptat.

SANATATE

In privinta sanatatii, retentia de lichide si la tendinta ingrasare se vor manifesta de-a lungul anului 2015, asa inca multi Varsatori ar fi bine sa ia in calcul un abonament la o sala de sport si consumul chibzuit de alimente bogate in sare.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

 

dr.astrolog Alexandra Coman