Horoscopul copiilor Varsator (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copilul Varsator, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Varsator

Varsator

In aceasta perioada tanarul Varsator este putin debusolat. Varsatorul este guvernat de Uranus, planeta surprizelor si Saturn, planeta procuror, cea care incetineste lucrurile pentru a ne da timpul necesar sa asimilam situatiile prin care am trecut si pentru a ne ajuta sa invatam lectiile aduse de aceste situatii.

Pe cer Uranus se confrunta cu tranzitul sau prin semnul intempestiv al Berbecului, iar Saturn, intelepciunea universala se afla in miscare aparent retrograda prin semnul Sagetatorului. Ca urmare a acestor aspecte complicate astrale, tanarul Varsator se poate simti mai ciudat decat de obicei

Simte ca freamata in el nevoia de schimbare, simte ca are extrem de mult potential doar ca viziunea pe care o are sa fie cu mult mai avansata decat capacitatea de intelegere a celor din jur. Putem sa comparam aceasa situatie cu mitul Casandrei, prezicatoarea blestemata de zei sa faca previziunile corecte dar sa nu fie crezuta de nimeni. Mai in gluma, mai in serios,  acelasi lucru se intampla si cu tanarul Varsator. Acesta poate impartasi   parintilor sau prietenilor din ce simte sau cum prevede el desfasurarea unor anumite evenimente, dar nimeni sa nu-l creada. Se va simti frustrat si singura solutie productiva pentru acesta este sa se axeze pe studiu, perfectionare sau sa opteze pentru niste workshopuri de dezvoltare personala.

Este o perioada potrivita astral sa se informeze, sa obtina diplome, sa-si consolideze CV-ul. Recomand Varsatorului sa-i lase putin in pace pe cei din jur, sa nu mai incerce sa le rezolve toate problemele deoarece trebuie sa se salveze pe ei mai intai si apoi pe cei din jur si sa se axeze mai mult pe dezvoltarea personala, pe introspectie, pe descoperirea si integrarea nevoilor personale.

  • Perioade productive pentru tinerii Varsator — 1 iunie-19 iulie, 26 septembrie-30 noiembrie, 15-29 decembrie;
  • Perioade neutre — 7 august-1 septembrie, 1-15 decembrie, 30-31 decembrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung; 
  • Perioade negative — 20 iulie-6 august,  2-25 septembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma.

Descopera NATIVUL VARSATOR

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Varsatorului, te invit sa citesti: