Horoscop Mai

Horoscop Mai

Luna Mai aduce Taurilor un magnetism caruia ceilalti ii vor rezista cu greu. Gemenii au toate sansele sa faca schimbari cu privire la cariera. Sagetatorii stralucesc la capitolul iubire, seductie, afaceri si sexualitate.

Horoscop Aprilie 2016

Horoscop Aprilie 2016

Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si „Prier”, substantiv ce provine de la verbul “a prii” care inseamna timp prielnic, potrivit pentru semanaturi si lucrarile din gospodarie pe care taranii obisnuiesc sa le faca in aceasta perioada a anului. 

Horoscop - Ianuarie 2016

Horoscop - Ianuarie 2016

Ingeniozitate, initiative, buna gestionare a finantelor, respectarea liberului arbitru, provocari pe sectorul relatiilor, schimbari profunde, sprijin pe sectorul afirmarii sociale, comunicare, iubire si luciditate - acestea sunt cateva aspecte sustinute de astrele ce guverneaza zodiile in Ianuarie 2016. 

Horoscop Decembrie 2015 - 12 Zodii

Horoscop Decembrie 2015 - 12 Zodii

Ultima luna din an aduce sustinere deplina pe sectorului Iubirii pentru Berbec, Sagetator si Pesti, intuitie speciala pentru Taur si Fecioara, calatorii pentru Gemeni si Leu, bani pentru Rac si Scorpion, comunicare si organizare pentru Balanta, consolidarea pozitie sociale pentru Varsator. 

 

Horoscop Noiembrie 2015 - 12 zodii

Horoscop Noiembrie 2015 - 12 zodii

Avem o luna cu totul speciala din punt de vedere astrologic, iar acest lucru va fi simtit de catre toate semnele zodiacului. Afla ce-ti rezerva tie a doua luna de toamna! 

Horoscop Noiembrie 2015 - tendinte generale

Horoscop Noiembrie 2015 - tendinte generale

Privind astrograma lunii Noiembrie ma intrebam daca privesc o harta a cerului sau un tablou plin de secrete si simboluri. Luna Noiembrie este numita adeseori si ,,luna scorpionului”, insa nu din punct de vedere astrologic.