Horoscop - Februarie 2016

Horoscop - Februarie 2016

In Februarie, Taurii sunt vulnerabili in planul comunicarii, in timp ce pentru Gemenii e un moment favorabil pentru afirmare. Cel mai bine aspectat sector pentru Lei este cel al deciziilor, planificarilor si aliantelor pe care si le doresc. Pestii vor avea parte de revelatii, privind relatiile personale, asocierile si planurile de viitor pe care urmeaza sa le desfasori.

Horoscop - Ianuarie 2016

Horoscop - Ianuarie 2016

Ingeniozitate, initiative, buna gestionare a finantelor, respectarea liberului arbitru, provocari pe sectorul relatiilor, schimbari profunde, sprijin pe sectorul afirmarii sociale, comunicare, iubire si luciditate - acestea sunt cateva aspecte sustinute de astrele ce guverneaza zodiile in Ianuarie 2016. 

Horoscop Decembrie 2015 - 12 Zodii

Horoscop Decembrie 2015 - 12 Zodii

Ultima luna din an aduce sustinere deplina pe sectorului Iubirii pentru Berbec, Sagetator si Pesti, intuitie speciala pentru Taur si Fecioara, calatorii pentru Gemeni si Leu, bani pentru Rac si Scorpion, comunicare si organizare pentru Balanta, consolidarea pozitie sociale pentru Varsator. 

 

Horoscop Noiembrie 2015 - 12 zodii

Horoscop Noiembrie 2015 - 12 zodii

Avem o luna cu totul speciala din punt de vedere astrologic, iar acest lucru va fi simtit de catre toate semnele zodiacului. Afla ce-ti rezerva tie a doua luna de toamna! 

Horoscop Noiembrie 2015 - tendinte generale

Horoscop Noiembrie 2015 - tendinte generale

Privind astrograma lunii Noiembrie ma intrebam daca privesc o harta a cerului sau un tablou plin de secrete si simboluri. Luna Noiembrie este numita adeseori si ,,luna scorpionului”, insa nu din punct de vedere astrologic.