Horoscop - Februarie 2017

Horoscop - Februarie 2017

Se pare ca in Februarie Gemenii vor mult, repede si totul deodata, daca se poate!  In timp ce Leii se pregatesc de ascensiune sociala, iar Fecioarele cantaresc decizii importante, Varsatorilor le bate trecutul la usa.

Horoscop - Ianuarie 2017

Horoscop - Ianuarie 2017

In prima saptamana a lunii ianuarie 2017 se recomanda prundenta pentru ca Mercur—Planeta Comunicarii, Negocierii si Deplasarilor, se afla in continuare in miscare retrograda. Dupa data de 9 ianuarie, situatia se schimba, Mercur reintrand in mers direct in Sagetator ...

Horoscop - Decembrie 2016

Horoscop - Decembrie 2016

Ultima luna din an se anunta a fi destul de haotica pentru Gemeni. Pentru Lei si Fecioare decembrie este o luna extrem de generoasa cu banii, in timp ce Capricornilor le aduce prestigiu social.

Horoscop Septembrie 2016

Horoscop Septembrie 2016

Septembrie vine cu provocari pentru Berbeci care s-ar putea sa incerce sa calce stramb in relatia lor. Taurii, Racii si Fecioarele sunt foarte bine aspectate in ce privete sectorul profesional. 

Horoscop de Luna Noua (2 august - 1 septembrie 2016)

Horoscop de Luna Noua (2 august - 1 septembrie 2016)

Te invit sa citesti, in functie de zodia din care faci parte, in ce domenii poti excela si care sunt punctele de talent pe care le poti exploata in perioada 2 August - 1 Septembrie 2016.

Horoscop August 2016

Horoscop August 2016

August este a opta luna a anului conform calendarului Gregorian si una dintre cele 7 luni gregoriene cu o durata de 31 de zile. Te invitam sa citesti previziunile astrologice pentru cele 12 semne zodiacale. 

Horoscop Mai

Horoscop Mai

Luna Mai aduce Taurilor un magnetism caruia ceilalti ii vor rezista cu greu. Gemenii au toate sansele sa faca schimbari cu privire la cariera. Sagetatorii stralucesc la capitolul iubire, seductie, afaceri si sexualitate.

Horoscop Aprilie 2016

Horoscop Aprilie 2016

Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si „Prier”, substantiv ce provine de la verbul “a prii” care inseamna timp prielnic, potrivit pentru semanaturi si lucrarile din gospodarie pe care taranii obisnuiesc sa le faca in aceasta perioada a anului. 

Horoscop - Ianuarie 2016

Horoscop - Ianuarie 2016

Ingeniozitate, initiative, buna gestionare a finantelor, respectarea liberului arbitru, provocari pe sectorul relatiilor, schimbari profunde, sprijin pe sectorul afirmarii sociale, comunicare, iubire si luciditate - acestea sunt cateva aspecte sustinute de astrele ce guverneaza zodiile in Ianuarie 2016. 

Horoscop Decembrie 2015 - 12 Zodii

Horoscop Decembrie 2015 - 12 Zodii

Ultima luna din an aduce sustinere deplina pe sectorului Iubirii pentru Berbec, Sagetator si Pesti, intuitie speciala pentru Taur si Fecioara, calatorii pentru Gemeni si Leu, bani pentru Rac si Scorpion, comunicare si organizare pentru Balanta, consolidarea pozitie sociale pentru Varsator. 

 

Horoscop Noiembrie 2015 - 12 zodii

Horoscop Noiembrie 2015 - 12 zodii

Avem o luna cu totul speciala din punt de vedere astrologic, iar acest lucru va fi simtit de catre toate semnele zodiacului. Afla ce-ti rezerva tie a doua luna de toamna! 

Horoscop Noiembrie 2015 - tendinte generale

Horoscop Noiembrie 2015 - tendinte generale

Privind astrograma lunii Noiembrie ma intrebam daca privesc o harta a cerului sau un tablou plin de secrete si simboluri. Luna Noiembrie este numita adeseori si ,,luna scorpionului”, insa nu din punct de vedere astrologic.