Horoscop saptamanal (18-24 ianuarie)

BERBEC

Ai de luat horarari importante in urmatoarea perioada privind bunul mers al unei afaceri, al unei asocieri sau al unui parteneriat. Saptamana aceasta nu iti recomand nici sa semnezi, nici sa faci promisiuni deosebite, pentru ca risti sa scapi ceva din vedere. Iti recomand sa mai analizezi propunerile, oricat de tentante ar fi ele acum, la prima vedere.

TAUR

Este o perioada excelenta pentru discutii. Te rog sa sesizezi sensul cuvantului ,,discutii”. Adica doar vorbesti, planifici, te informezi, insa nu dai nici raspunsuri, nici nu faci promisiuni si nici nu semnezi ceva concret acum. O femeie iti face niste propuneri interesante, de colaborare sau iti propune sa te implice intr-un proiect din care poti castiga sume destul de fumoase de bani. Este in regula sa te implici, dar poate ar fi intelept sa te consulti si cu un avocat. Prea pare totul roz si frumos. S-ar putea, astfel, sa ai parte de niste surprize privind niste clauze care sa nu fie in favoarea ta.

GEMENI

La locul de munca cineva incurca lucrurile atat de mult si face erori atat de vizibile, incat nu mai stii daca mai poti salva situatia. Va trebui sa te dai peste cap in zilele urmatoare, sa apelezi la toate cunostintele tale ca sa gasesti o solutie. Te pot linisti zicandu-ti ca se vor aseza toate cum trebuie si vei salva situatia, insa salvarea si solutia nu vine in aceasta saptamana.

RAC

Te simti in forma maxima. S-ar putea sa iti faci planuri pentru o plecare, pentru o calatorie care va dura cateva zile. Acest drum iti va aduce multe raspunsuri la directia de viata pe care esti inscris. Discutiile cu o femeie te vor ajuta foarte mult si tot ea te va impulsiona sa iei niste decizii bune privind viata ta.

LEU

In familie se aplaneaza un conflict declansat in ultimele doua-trei luni. Vei fi incintat sa descoperi noi cai de comunicare, noi oportunitati pentru a-ti exprima punctul de vedere, fara a mai atinge puncte sensibile si dureroase.

FECIOARA

Trecutul iti bate la usa, cu tot felul de promisiuni. Prin ,,trecut” poti intelege o veche poveste de iubire, un fost colaborator, un fost sef de la un loc de munca pe care l-ai avut. Ti se vor face propuneri, ti se va promite marea cu sarea ca sa te intorci, insa nu este cazul! Daca gresesti si mai dai o sansa situatiilor in care ai pus punct, risti sa te intorci in groapa fara fund in care ai stat pana acum. E timpul sa iti vezi de viata, mai departe.

BALANTA

,,Drumul spre iad e pavat cu bune intentii” se spune. Iar tu vei experimenta aceasta zicala din plin la locul de munca. In incercarea de a exprima o idee, de a lua apararea unui coleg, sau pur si simplu din dorinta de a deveni mai vocal si de a te impune, s-ar putea sa faci eroare dupa eroare. Ideile tale, chiar daca sunt unice si inovatoare s-ar putea sa fie privite cu scepticism de cei din jur.

SCORPION

Incerci sa faci un joc dublu. Din pacate, oricat de agil este semnul tau zodiacal, de aceasta data vei fi prins si pus intr-o postura mai putin placuta. Cu siguranta ca vei gasi o scuza sau o motivatie si vei reusi sa depasesti momentul, insa va fi o lectie si pentru tine sa inveti sa pastrezi o masura in toate.

SAGETATOR

In ultima perioada ai cam cheltuit bani si te-ai stresat inutil pentru problemele altora. In momentul cand ai avut insa nevoie de cineva in preajma, ai constatat ca ti s-a intors spatele, chiar si de persoane pe care le credeai prieteni apropiati. Din fericire, ai o putere de regenerare foarte mare si vei reusi sa te redresezi emotional foarte repede.

CAPRICORN

La locul de munca poti avea parte de multe surprize. Este multa agitatie, insa asta implica multa oboseala. Pleaca sefi, vin sefi noi, pleaca colegi si s-ar putea sa fii propus pentru o promovare. Chiar daca e flatanta propunerea, iti recomand sa o analizezi cu atentie, pentru ca implica multa responsabilitate suplimentara.

VARSATOR

Ai parte de o surpriza de proportii privind o shimbare de planuri. Ce ai planificat cu o luna-doua in urma se pare ca se schimba ca urmare a interventiei unei femei. Esti destul de bulversat de aceasta schimbare si s-ar putea sa ai de tras unele ponoase de pe urma acestei schimbari. Iti recomand sa nu te grabesti sa ai vreo reactie in acest moment, pentru ca mai ai putin de evaluat situatia. Inca nu e momentul pentru o noua strategie.

PESTI

Tocmai pe cand credeai ca s-au incheiat toate provocarile si blocajele din viata ta, iata ca apare o noua situatie: la locul de munca urmeaza o reorganizare. Aceasta situatie te poate speria putin, insa nu e niciun motiv sa iti faci griji. Esti bine privit de superiori si s-ar putea chiar sa ai surpriza unei promovari in urmatoarele saptamani. Saptamana aceasta esti bine sustinut in relatia cu familia. Rudele s-ar putea sa iti dea o veste buna, fie sa iti imprumute o suma de bani care sa iti reechilibreze bugetul.