Horoscop saptamanal (27 iunie - 3 iulie)

BERBEC

Stabileste-ti clar prioritatile pentru saptamana aceasta. Ai multe lucruri de solutionat in agenda, niste termene limita iti bat la usa cu putere si risti sa te pierzi si sa te zapacesti intre atatea lucruri de rezolvat. Organizarea va fi elementul cel mai important al saptamanii.

TAUR

Ultima perioada a fost ca un carusel nebun. Cand parea ca atingi absolutul, cand coborai in iad. Cand radeai fericit si plin de speranta, cand situatiile create peste noapte te bulversau iremediabil. Toate acestea erau cauzate de grija ta excesiva pentru problemele si soarta altora. Acum a sosit momentul sa te ocupi si tu de tine, fara sa te mai transformi in cel care solutioneaza problemele tuturor, oricand, la orice ora!

GEMENI

Ti se vor face propuneri interesante, insa iti recomand sa fii prudent si sa mai evaluezi situatia. Nu chiar tot ce ti se spune este si adevarat si s-ar putea ca unii sa incerce sa profite de lipsa ta de experienta sau de neatentia ta si sa te faca sa semnezi un contract dezavantajos pentru tine.

RAC

Saptamana aceasta va fi una iesita din cartile de actiune. Ai atat de multa treaba si vei constata cum totul se aglomereaza din ce in ce mai mult, de la ora la ora!  Cea mai buna solutie este sa iti notezi totul in agenda, sa programezi fiecare moment al zilei si sa respecti cu sfintenie programul impus. Cu sanatatea stai bine si daca ai de programat o interventie chirurgicala, poti sa profiti de aceasta saptamana pentru a face interventia sau pentru a stabili data operatiei.

LEU

Nativii Leu vor face spectacol in urmatoarele zile. Desi Leii sunt recunoscuti pentru talentul lor actoricesc si pentru vorbele pe care le arunca in vant, de aceasta data, daca vor promite ceva, vor si duce la indeplinire ceea ce afirma.

Aveti grija, reprezentanti ai celorlalte semne zodiacale sa nu maniati fara voia voastra vre-un Leu, caci daca acesta va promite razbunare in aceasta saptamana,atunci sa stiti ca nu va dura mult pana cand veti simti represaliile furiilor sale.

FECIOARA

Saptamana aceasta, cea mai mare atentie trebuie sa o acorzi locului de munca. Te poti afirma, poti purta discutii importante si s-ar putea chiar sa fii propus pentru o functie de raspundere sau sa fii pe o lista de promovari. Atentie la modul in care iti gestionezi banii. S-ar putea ca sa faci niste investitii proaste, care pe termen lung sa iti aduca blocaje si pierderi financiare.

BALANTA

O persoana simpatica ti-a atras atentia si iti face inima sa bata mai repede. Chiar daca esti extrem de ocupat si ai multe proiecte in desfasurare, iti recomand sa acorzi timp si sufletului tau. Saptamana aceasta iti recomand sa fii foarte atent la toata corespondenta: o scrisoare de creditare sau un document important s-ar putea sa se rataceasca prin cutia de scrisori sau sa fie catalogat ca spam si sa provoace ceva incurcaturi organizatorice prin disparitia sa.

SCORPION

Ai de luat hotarari importante in urmatoarea perioada privind bunul mers al unei afaceri, al unei asocieri sau parteneriat. Saptamana aceasta nu iti recomand nici sa semnezi, nici sa faci promisiuni deosebite, pentru ca risti sa scapi ceva din vedere. Iti recomand sa mai analizezi propunerile, oricat de tentante ar fi ele acum, la prima vedere.

SAGETATOR

Te simti in forma maxima. S-ar putea sa iti faci planuri pentru o plecare, pentru o calatorie care va dura cateva zile. Acest drum iti va aduce multe raspunsuri la directia de viata pe care esti inscris. Discutiile cu o femeie te vor ajuta foarte mult si tot ea te va impulsiona sa iei niste decizii bune privind viata ta.

CAPRICORN

,,Drumul spre iad e pavat cu bune intentii” se spune. Iar tu vei experimenta aceasta zicala din plin la locul de munca. In incercarea de a exprima o idee, de a lua apararea unui coleg, sau pur si simplu din dorinta de a deveni mai vocal si de a te impune, s-ar putea sa faci eroare dupa eroare. Ideile tale, chiar daca sunt unice si inovatoare s-ar putea sa fie privite cu scepticism de cei din jur.

VARSATOR

Saptamana aceasta vei deborda de energie iar simtul umorului pe care il vei manifesta in fiecare situatie ii va detensiona chiar si pe cei mai incrancenati dintre noi. Esti plin de atitudine pozitiva iar aceasta energie pe care o manifesti fara nicio retinere va atrage tot felul de lucruri minunate.

PESTI

Saptamana aceasta ar fi recomandat sa fii atent la izbucnirile de manie care iti pot da lumea peste cap.Marte planeta razboiului isi reincepe dupa data de 1 iulie mersul direct, insa pana atunci pestii vor resimti intens sentimente de furie, frustrare sau nemultumire. Cel mai mult are de suferit relatia cu sefii. Punctul forte al saptamanii este dat de povestile de iubire care par sa devina din ce in ce mai profunde.