28 septembrie... ziua cand nu se va intampla nimic

De obicei ma limitez la previziunile astrologice, insa in ultimele zile am fost asaltata atat de clienti, cat si de prietenii de pe Facebook cu o intrebare legata de ziua de 28 septembrie. ,,Ne ascensionam?”, ,,Trecem intr-o alta dimensiune?”, ,,Ce va fi atunci?”.

 

“Armaghedonul” din 21 decembrie 2012

Toata aceasta mini-panica imi aminteste de momentul 21 decembrie 2012 cand toti se asteptau sa vina cel putin Armaghedonul, daca nu distrugerea globala ,mondiala, galactica.  Si totusi, 2012 a trecut, fara prea multe evenimente. Poate cel mult unii mai creduli si-au cumparat sobe (in caz ca va cadea alimentarea electrica) si mai multe persoane au investit sume considerabile in canitati mari de peturi de apa, pungi de zahar si multe multe paturi. Din fericire pentru investitiile lor o soba da bine oricand in apartament, e chiar fancy,  iar apa si zaharul s-au consumat de mult. Iar la finalul zilei comerciantii si supermarketurile au avut incasari record.

 

28 septembrie 2015 - O zi in care nu se intampla nimic nou

Revenind la ziua de 28 septembrie va pot spune doar ca va fi o zi interesanta: Soarele va rasari fix la ora 6.14 EET, va apune la ora 17.59 EET si va fi a 271 zi a anului. Insa va pot asigura ca nu se va intampla absolut nimic nou si nu e cazul sa ne panicam. Mai multe veti afla in editorialul saptamanii viitoare, cand va voi povesti despre eclipse si transformari personale.

 

Saptamana 20-27 septembrie - Bucurie in sectorul banilor, al sanatatii si al prestigilui social

Revenind la saptamana aceasta, ea va fi marcata de Marea Trina care este cel mai benefic aspect din astrologie.  Acest aspect va activa, spre bucuria tuturor, sectoarele banilor, al sanatatii si al prestigiului social.


Probabil cel mai interesant punct al saptamanii este dat de activarea intalnirilor si re-gasirilor karmice. Persoane din trecut ne vor cauta sau chiar contacta, in incercarea de a relua unele legaturi. La prima vedere multi vom fi tentati sa cedam acestei provocari subtile si vom fi dispusi sa ne intoarcem, sa mai dam o sansa, sa gasim diverse scuze pentru a mai incerca ceva. Raspunsul astral este insa drastic si radical.

Saturn, procurorul zodicului, in dubla cuadratura atat cu Neptun (intuitia) cat si cu Jupiter (norocul) ne sugereaza tuturor sa stampe loc, sa nu cadem prada acestei Fata Morgana care va avea un rezultat neplacut. Oricat de promitatoare ar fi cealalta varianta, oricat de tentanta ar fi reintoarcere catre un fost partener, catre un fost asociat, catre o veche activitate,  decizia actuala nu ar reprezenta decat o mare stagnare. Nu este nici timpul, nici locul, sa ne oprim din drum pentru ceva care nu se schimba si evolueaza.


Asadar, avertismentul saptamanii este sa ramanem fideli propriilor decizii, luate cu mult timp in urma, de a ne rupe de asocieri, situatii sau persoane neproductive.