Horoscop saptamanal (8-14 februarie)

BERBEC

Vizita unui prieten dintr-un alt oras s-ar putea sa-ti bulverseze complet programul. Aveai niste planuri bine stabilite pentru saptamana aceasta, însa aceasta vizita-surpriza te va prinde complet nepregatit. Va trebui sa dai dovada de ospitalitate si vei vedea ca pana la urma chiar te vei simti bine în compania acestei persoane. La locul de munca, va trebui sa fii mai atent în privinta completarii unor hartii.

TAUR

Simtul umorului te va scoate din multe situatii complicate, în aceasta saptamana. Ai grija la relatia cu vecinii, pentru ca o nemultumire mai veche s-ar putea sa rabufneasca. Ai grija si la sectorul emotional, la relatiile tale, pentru ca partenerul s-ar putea sa dea semne de nerabdare si sa vrea sa înteteasca flacara iubirii. Esti prea ocupat la serviciu, cu multe probleme aparute peste noapte, asa încat povestile de amor sunt ultimele pe lista ta, iar de aici pana la un conflict cu partenerul nu e decat un pas.

GEMENI

Ai multe proiecte de îndeplinit, multe termene limita de respectat, însa implicarea celorlalti în activitatile pe care le faci te vor zapaci complet. Vei fi mult mai eficient daca lucrezi singur. Saptamana aceasta nu vei excela la capitolul vitalitate, asa încat încearca macar sa respecti un program al orelor de somn.

RAC

Cei din jur vor încerca sa-ti ofere sfaturi privind viata ta personala. La început, le vei respinge cu hotarare, dar apoi, dupa ce vei trece testul orgoliului si dupa ce îi vei asculta cu mai mare atentie, vei vedea ca multe sfaturi sunt pertinente si sunt venite chiar din inima. Saptamana aceasta vei fi prins într-o multimede activitati la locul de munca, însa încearca sa respecti un program fix, altfel risti sa faci erori grosolane în hartiile pe care le ai de completat.

LEU

Daca în agenda de lucru sunt incluse si deplasari, îti recomand sa verifici de doua ori mersul trenurilor, al avioanelor sau sa pleci mai devreme de acasa. Nu esti bine aspectat pe sectorul drumurilor, asa încat, fie te poti confrunta cu întarzieri sau schimbari de orar, fie risti sa platesti o amenda pentru viteza. În familie, un conflict mai vechi se aplaneaza si te vei bucura sa-ti regasesti linistea domestica.

FECIOARA

O vorba înteleapta spune ca cine se scoala de dimineata departe ajunge. Aceasta ar trebui sa devina motto-ul saptamanii în curs, pentru ca vei avea foarte multe întalniri importante, discutii privind planuri de viitor si hartii de semnat. Se anunta o saptamana agitata pentru Fecioare.

BALANTA

Uneori este întelept sa faci un pas în lateral si sa-l asculti pe celalalt. De multe ori, vorbele spuse la nervi ascund adevaruri dureroase. Iata ca, în aceasta saptamana, atentia de la viata de zi cu zi îti va fi distrasa de un conflict familiar. Partenerul va fi nervos peste masura si îti va reprosa comportamentul din ultima perioada. Asculta cu atentie pentru ca vei avea multe de ajustat în privinta atitudinii.

SCORPION

Un prieten destul de pesimist va încerca din rasputeri sa-ti strice saptamana cu previziunile sale negative. Încearca sa-l ignori. Fii bland, dar ferm pe pozitie si nu permite gandurilor negative sa te distraga de la obiectivele tale. Este o saptamana pozitiva, în care poti semna contracte banoase pentru tine.

SAGETATOR

Este o saptamana încarcata de iubire. Vei raspunde la flirt cu un zambet larg si nu se stie niciodata unde vei ajunge. Poate fi o întalnire dezastru sau poate fi începutul unei relatii de lunga durata. În orice caz, pana nu testezi terenul si pana nu te întalnesti cu persoana, nu vei putea lua o decizie. Verifica-ti mai des agenda în zilele acestea pentru ca s-ar putea, din neatentie, sa sari peste o întrevedere planificata demult, care va fi extrem de importanta pentru viitorul tau.

CAPRICORN
Situatia financiara de îmbunatateste din ce în ce mai mult si vei reusi sa iei decizii importante, care îti vor suplimenta bugetul într-un mod consistent. O discutie neimportanta cu rudele, s-ar putea sa-ti tulbure linistea pentru cateva zile, dar nu te îngrijora, conflictul se va aplana destul de repede.

VARSATOR

Agenda le lucru va fi plina de tot felul de întalniri si evenimente importante. Oricat de obositor ti s-ar parea programul din aceasta saptamana, strange din dinti si adapteaza-te, pentru ca în cadrul acestor întalniri, vei cunoaste potentiali parteneri de afaceri sau vei primi informatii importante privind activitatile tale viitoare. Este o perioada buna pentru tine, mai ales în privinta afacerilor.

PESTI

O persoana destul de agitata îti întoarce lumea cu susul în jos. Pretentiile celor din jur te vor obosi peste masura si nu ar trebui sa fim prea surprinsi daca la jumatatea saptamanii te vei razvrati si îti vei închide telefonul pentru cateva ore. Încearca sa înveti sa te pui pe primul loc si apoi sa te ocupi de nevoile si problemele celorlalti, altfel risti sa te epuizezi peste masura iar la locul de munca sa dai dovada de ineficienta.