Ordine si disciplina

Tinand cont ca saptamana (14-20 Septembrie 2015) a debutat cu o Luna Noua si cu o eclipsa partiala de Soare directia saptamanii vizeaza nevoia acuta de ordine si disciplina. 

Mastile cad si relatiile sunt afectate

Primul sector afectat in urmatoarelor zile este cel al relatiilor. Pot fi relatii de colaborare sociala sau relatii de iubire. In orice caz, mastile vor cadea de pe chipul celor din jur si vom avea surpriza ca intr-o fractiune de secunda, persoanele pe care le credeam apropiate si pe care puteam conta ne vor arata o cu totul alta fata. Cel mai dureros va fi cand caderea mastilor se va produce in relatiile de familie (frati, surori, cumnati, cumnate) sau in relatiile de cuplu. Cele mai afectate zodii vor fi Berbecii, Leii, Balantele si Capricornii.

Astrele aduc sustinere in sectorul sanatatii si al muncii

Insa, exista si conuri de lumina. Cel mai bine vom fi sustinuti de sectoarele sanatatii si al muncii, iar aici vor excela Taurii, Racii, Scorpionii si Pestii. In cazul unor deziluzii, cea mai buna vindecare va veni prin axarea pe niste proiecte in derulare sau sa ne ocupam de o idee de afaceri pe care am putea sa o punem in practica. Putem conta din plin pe intuitia si imaginatia Gemenilor si Varsatorilor, insa nu va trebui sa ne bazam prea mult pe ei sa si puna in practica ideile avute. Sunt buni strategi, insa executanti lamentabili. Daca vom avea in preajma Fecioare sau Sagetatori atunci treaba e ca si rezolvata!

Financiar, suntem pe linia de plutire

Sectorul financiar nu ridica probleme speciale, portofelul aflandu-se pe un soi de limita de plutire, insa in urmatoarele saptamani vom incepe sa ne reglam si sa ne refacem dupa cheltuielile facute in vacanta sau cu ocazia aprovizionarii de toamna.