Stellium, Luna Noua si 13

Saptamana 9-15 noiembrie este marcata de numeroase de evenimente astrale si inainte de a vedea cum influenteaza ele fiecare din cele 12 semne ale zodiacului, m-am gandit ca ar fi bine sa le trecem rapid in revista.  

Stellium in Fecioara

In primul rand, ntreaga saptamana se afla sub influenta stellium-ului in semnul Fecioarei. Stellium-ul este o grupare de de trei sau mai multe planete, dispuse toate intr-un semn zodiacal. Cand se intampla pe cer aceste evenimente, atunci suntem influentati cu totii de vibratia zodiei respective si de energiile manifestate de planetele implicate in aspect.

In 2008 a existat un stellium in Varsator. Atunci, multi dintre noi am invatat ca si maine e o zi, ca, indiferent de situatiile in care am fost pusi a existat intotdeauna o solutie si o iesire.

In Noiembrie 2015 ne intalnim cu stellium-ul in semnul Fecioarei si trebuie sa invatam sa fim atenti, ordonati, disciplinati si, mai ales, prezenti. Fecioara este un semn practic, de pamant, care nu accepta cu mare usurinta erorile, superficialitatea, nesiguranta si slaba pregatire. II va demasca pe toti cei care incearca sa se prezinte intr-o alta lumina, ne va pune sub nas toate erorile pe care le-am comis deliberat in ultima perioada si vom plati pentru ele. De multe ori plata este mai dificila, implicand renuntarea la vechile obiceiuri, conducand la  ruperea unor relatii, sau dezvoltandu-ne un simt al responsabilitatii civice mult mai accentuat. Chiar daca acceptarea schimbarii va fi dificila, rezultatele pe care le vom avea vor merita tot efortul. In urmatoarele saptamani acest stellium se va disipa, lasandu-ne mai maturi si responsabili.

Luna Noua aduce schimbare

Urmatorul eveniment astrologic este reprezentat de fenomenul de Luna Noua, care va avea loc pe data de 11 Noiembrie. Luna Noua aduce schimbare, primenire, organizare. Acest aspect ne va invata sa comunicam intelept, vom fi mai ponderati in afirmatiile pe care le vom face si vom invata sa ascultam mai mult ce au cei din jur sa ne transmita.

Vineri, 13 noiembrie

Al treilea aspect al saptamanii este mai degraba marcat de o data calendaristica decat de un aspect astrologic propriu zis: in aceasta saptamana ziua de vineri cade pe data de 13. Am detaliat acest aspect in articolul ,,Astrele,sexualitatea si tabuurile sociale” pe are te invit sa il lecturezi.

In concluzie …

Saptamana aceasta, sub lumina evenimentelor descrise mai sus, vom invata sa fim realisti si pragmatici. Suntem avantajati pe sectoarele investitiilor si relatiei cu bancile iar persoane mai in varsta sau cu o pozitie sociala respectabila isi vor arata disponibilitatea sa ne sfatuiasca sau sa intervina in favoarea noastra. Este adevarat ca vom munci cu totii mult mai mult decat de obicei, insa la final ne vom si bucura de rezultate frumoase.

Iti doresc o saptamana cat mai profitabila!