Horoscop saptamanal (19-25 septembrie 2016)

zodii

BERBEC

Saptamana aceasta vine cu vesti bune pentru tine. Mercur, planeta comunicarii si a negocierii reintra in mers direct incepand cu ziua de joi. Te va sustine mai ales in relatiile cu prietenii, cunostintele si asociatii tai. Vei da dovada de mai multa coerenta si iti recomand sa incepi sa te pregatesti sa-ti pui ordine in acte, hartii si documente pentru ca in perioada retrogradarii ai mai incurcat unele dintre acestea.

TAUR

Intrarea lui Mercur in mers direct incepand cu ziua de joi va fi salutata cu caldura de multi nativi Taur. In aceasta perioada este bine sa incepi sa te pregatesti cu o strategie coerenta de comunicare cu cei din jur, deoarece ultimele saptamani, probabil, au fost destul de tensionate pentru tine si au pus multa presiune pe umerii tai. Esti o persoana dinamica, sociala si dornica sa interactioneze cu ceilalti. Asa ca, daca in ultima perioada ai cam avut parte de conflicte, acum este momentul potrivit sa ingropi securea razboiului.

GEMENI

Saptamana aceasta aduce vesti bune pentru tine. Mercur, guvernatorul zodiei tale isi reia mersul direct, asa incat te va ajuta foarte mult in relatiile pe care le ai cu ceilalti, mai ales la locul de munca unde se pare ca s-au acumulat ceva tensiuni. Vei negocia bine, vei vorbi cu spor, iar aliantele pe care vei incepe sa le faci incepand cu ziua de joi iti vor aduce promovare sociala si mult sprijin din partea celor din jur.

zodii

RAC

Saptamana aceasta Mercur reintra in mers direct incepand cu ziua de joi. Te va ajuta foarte mult sa te afirmi in interactiunea cu cei din jur iar daca vei avea de dat examene, interviuri sau vei avea intalniri importante la locul de munca, aceasta reintrare in mers direct te va ajuta foarte mult. Vei fi dinamic, cu chef de viata si vei dori sa cunosti cat mai multe persoane si sa interactionezi cat mai mult cu ele

LEU

Intrarea lui Mercur in mers direct incepand cu ziua de joi te va ajuta foarte mult mai ales la capitolul comunicare. Daca in ultimile saptamani ai cam suferit din cauza neintelegerilor produse de aceasta retrogradare, iata ca acum a sosit momentul sa faci ordine in relatiile cu cei din jur si, mai ales, sa ingropi securea razboiului in cazul in care ai avut unele divergente verbale cu anumite persoane. Esti bine sustinut incepand cu ziua de joi in sectorul drumurilor, al calatoriilor si destinatiilor exotice

FECIOARA

Pentru tine saptamana aceasta reprezinta un moment de schimbare al destinului. Mercur, planeta comunicarii, a logicii si a negocierii, guvernatorul zodiei tale reintra in mers direct incepand cu ziua de joi. Pana atunci incearca sa te abtii sa semnezi contracte, sa iei decizii importante sau sa dai ultimatumuri celor din jur. Din fericire, dupa ziua de joi vei vedea cum lucrurile se schimba complet pentru tine. Persoanele din anturajul tau sunt mai binevoitoare, dornice sa interactioneze cu tine, spre marea ta bucurie. In familie lucrurile se aseaza din nou si vei avea parte de sustinerea unei persoane mai in varsta care crede foarte mult in proiectele tale.

zodii

BALANTA

Intrarea lui Mercur in mers direct dupa ziua de joi iti va aduce armonie, mai ales in sectoarele iubirii si al afacerilor. Daca ultimele saptamani te-au cam bulversat si ti-au ridicat multe semne de intrebare privind destinatia spre care se indreapta relatia ta, iata ca incepand de joi, s-ar putea sa primesti raspunsurile si sa fii pregatit sa actionezi. A sosit timpul sa-ti pui ordine in viata si sa nu mai taraganezi lucruri care trebuiau rezolvate inca de la inceputul anului.

SCORPION

Intrarea lui Mercur in mers direct iti deschide larg usa unor asocieri benefice incepand cu ziua de joi. Poti semna contracte, poti lua decizi importante si tot ceea ce priveste locul de munca este bine spectat. Incearca, totusi, sa nu-ti dai cuvantul in niste chestiuni importante, nu fa promisiuni pentru ca risti sa nu le realizezi in timp util. Dupa ziua de joi esti foarte bine sustinut astral in tot ceea ce faci legat de bani, munca si colaborari.

SAGETATOR

Maniera ta directa si impartiala se poate sa-i fi deranjat putin pe cei din jurul tau, mai ales in ultimele saptamani. Din fericire, Mercur, planeta comunicarii, reintra in mers direct incepand cu ziua de joi, asa incat vei fi foarte bine sustinut in actiunile pe care le faci. Ar fi bine sa remediezi relatiile cu ceilalti, sa fii mai flexibil si mai cooperant. Cuvantul de ordine va fi “compromisul” pentru ca te va ajuta foarte mult in aliantele viitoare pe care doresti sa le faci.

zodii

CAPRICORN

Intrarea lui Mercur in mers direct s-ar putea sa fie salutata cu multa caldura de reprezentantii semnului tau zodiacal. Aceasta intrare in mers direct se produce joi, asa incat dupa aceasta data esti foarte bine sustinut, mai ales,  in sectorul parteneriatelor si asocierilor. O persoana de sex feminin s-ar putea sa doreasca inceperea unei colaborari sau a unui parteneriat cu tine si merita sa arunci o privire peste propunerile pe care ti le face pentru ca s-ar putea sa aduca niste surse noi de castig pentru amandoi.

VARSATOR

Intrarea lui Mercur in mers direct incepand cu ziua de joi iti va aduce un dar nepretuit pe care il vei aprecia foarte mult: logica in tot ceea ce faci. Varsatorul este o zodie mentala si are nevoie sa inteleaga foarte clar drumul si destinatia spre care tinde. Intrarea in mers direct a acestei planete te va ajuta sa intelegi care sunt prioritatile pentru urmatoarea perioada. Ai ocazia sa faci ordine in viata ta si, mai ales, in relatiile de la locul de munca

PESTI

Saptamana aceasta Mercur intra in mers direct, vei fi sustinut din plin mai ales in relatia cu sefii incepand cu ziua de joi. Daca pana acum au existat o serie de tensiuni la care nu puteai gasi solutii, iata ca incepand cu ziua de joi, fie tu, fie sefii tai, vor da dovada de mai multa flexibilitate, asa incat veti putea comunica deschis, sincer pe chestiuni mult mai delicate decat iti poti imagina. Aceasta perioada s-ar putea sa-ti aduca recunoasterea nesperata a meritelor tale si a activitatilor pe care le-ai avut pana acum.