Horoscop saptamanal (14-20 noiembrie 2016)

Zile benefice pentru cele 12 zodii

Zilele benefice (valori marcate cu verde) te sustin in tot ceea ce vrei sa intreprinzi, caracterizate de liniste, pace, calm, productivitate, capacitate de concentrare si manifestarea plenara a logicii si ratiunii. Zilele tensionate (valori marcate cu rosu) sunt mai agitate, pline de dinamism si potential conflict sau stress. In astfel de zile, iti recomandam mai multa precautie si evaluare a actiunile si vorbelor tale. Zilele neutre (spatii nemarcate) nu te favorizeaza in mod special, dar nici nu te supun unor tensiuni deosebite. 

Zile benefice, tensionate si neutre pentru zodii in perioada 14-20 noiembrie 2016

Zile benefice, tensionate si neutre pentru zodii in perioada 14-20 noiembrie 2016

  • Valori culoare ROSIE: 1-5= agitatie/stress, 5-10= agitatie/stress ridicat, 10-15= agitatie/stress mare si foarte mare, 15-20= zi extrem de agitata/ stresanta; 
  • Valori culoare VERDE: 1-5= zi placuta, 5-10= zi productiva, dinamica pozitiv, 10-15= zi foarte buna, 15-20= zi excelenta.

Zodii - horoscop saptamanal

BERBEC

berbec

Relatia cu o persoana din strainatate pare sa devina din ce in ce mai tensionata.

In loc sa incercati sa gasiti cai de comunicare ca apoi sa va certati din nou, poate ar trebui sa intelegi ca uneori nu exista compatbilitate intre doi oameni. Accepta situatia, incheie relatia si mergi mai departe!

TAUR

taur

O femeie se pare ca se implica trup si suflet intr-o probema de serviciu care te vizeaza si pe tine. Te vei bucura de sustinerea ei, iar relatia dintre voi, cea de colegialitate si ajutor reciproc te vor ajuta mult in proiectele tale. Esti bine sustinut in iubire, munca si afirmare sociala saptamana aceasta.

 

 

GEMENI

gemeni

Ai intuitie, dar modul in care o transferi in cuvinte lasa de dorit. 

Esti mult prea incisiv, prea insistent si devii obositor cu toate pretentiile tale. Incearca sa te detasezi de situatia noua si o vei privi dintr-o cu totul alta perspectiva.

 

 

 

RAC

rac

Dai dovada de multa incapatanare, insa o femeie este impresionata de eforturile pe care le depui si incearca sa te sustina cu un ajutor financiar. Esti plin de incredere, de ambitie, iar din punct de vedere astrologic perioada aceasta este foarte buna pentru afirmarea pe planul relatiilor, a locului de munca si pentru a gasi noi oportunitati pentru a face niste bani.

 

 

LEU

leu

Saptamana aceasta vei ajunge sa te intrebi daca nu cumva exista karma sau daca nu cumva Universul are propriile metode de a echilibra balanta. Persoanele care te-au nedreptatit sau care ti-au facut rau in trecut se pare ca sunt acum trase la raspundere. Intr-un fel sau altul te simti impresionat de modul in care Universul aduce echilibrul in probleme care pareau imposibil de rezolvat.

 

FECIOARA

fecioara

Pe cer in aceste zile se manifesta un aspect astrologic deosebit de special care se numeste Marea Trina. Acest aspect este cel mai important aspect astrologic, iar pe tine te intereseaza in mod direct aceasta situatie deoarece iti aspecteaza pozitiv

Casa banilor, a iubirii si a prestigiului social. Te faci remarcat, iar felul in care comunici si negociezi iti aduc beneficii pe termen lung.

 

BALANTA

balanta

Nu iti recomand sa pleci la drum, iar daca esti obligat de imprejurari sa faci acest lucru va trebui sa fii cu ochii in patru, ai grija pe unde sofezi sau pe unde traversezi, respecta semnele de circulatie, fii atent in trafic si la soferii care s-ar putea sa faca exces de zel. Este un moment in care este un risc ridicat de accidente, insa poti evita orice neplacere rutiera daca esti atent.

 

SCORPION

scorpion

Descoperi ca o persoana in care ai avut multa incredere joaca dublu. Pe tine te minte si duce vorba mai departe catre oameni in care ai avut incredere ca te pot ajuta. Aceasta situatie destul de complicata te va afecta in aceasta saptamana pentru ca inca nu stii cum sa procedezi; sa o confrunti si sa-i spui in fata ca stii de jocul ei sau sa taci si sa mai evaluezi situatia. Din punctul de vedere al astrogramei saptamanii iti recomand sa nu iei nici o decizie pentru ca inca nu detii toate elementele situatiei in cauza.

SAGETATOR

sagetator

Investesti in tine si bine faci! Daca mergi la o sala de sport, daca incepi o dieta, o detoxifiere, daca incepi sa iesi mai des in oras inseamna ca incepe sa te preocupe din ce in ce mai mult propria persoana si asta nu poate decat sa fie excelent! Dupa o perioada in care nu ai mai avut grija de tine acum, in sfarsit, reechilibrezi lucrurile. Urmatorul pas va fi sa faci ordine in randul prietenilor. Te vei debarasa de oamenii care profita de tine si care incearca sa abuzeze de rabdarea ta.

 

CAPRICORN

capricorn

Cineva iti propune o afacere tentanta cu reusite sigure de castig. Iti recomand, insa, sa evaluezi cu atentie lucrurile pentru ca uneori ceea ce pare tentant si usor de obtinut in realitate ascunde niste erori grave. Incearca sa nu te lasi pacalit si manipulat de persoane incorecte care vor sa abuzeze de lipsa ta de experienta.

 

 

VARSATOR

varsator

Starea de sanatate a unei rude se imbunatateste din ce in ce mai mult. Esti ingrijorat de viitor, de cum vor decurge lucrurile mai departe, insa incearca sa te relaxezi. Momentele dificile au trecut, acum urmeaza perioada de recuperare si vei vedea ca totul va merge in directia mult asteptata. La locul de munca pot exista niste confruntari intre colegi, dar iti recomand sa nu te implici in aceasta cearta, nu este problema ta.

 

PESTI

pesti

Ai multa intuitie si va fi un adevarat colac de salvare pentru urmatoarele zile. Ea te va ghida unde sa-ti investesti banii, ce acte sa completezi si cu ce persoane sa discuti. Esti bine sustinut in sectorul relatiei cu bancile, asa incat daca te gandesti sa faci un imprumut bancar acum este perioada propice pentru acest lucru.

 

 

Bine de stiut saptamana aceasta ...