1 februarie 2016

BERBEC

Nu ai chef de nimic si cauti tot felul de motive pentru a amana sau anula o serie de activitati planificate cu ceva timp in urma. Va trebui sa te mobilizezi totusi, pentru ca aceste activitati au toate un termen limita si va trebui sa dai explicatii altora pentru lipsa ta de interes.

TAUR

Ai nevoie de o zi linistita, in care sa uiti de toata agitatia din ultima perioada. Din pacate, nu vei putea sa iti permiti o vacanta, caci va trebui sa dai o mana de ajutor unui prieten sa termine o lucrare pentru serviciu.

GEMENI

Azi vei avea un program deosebit de incarcat, insa iti netezesti drumul spre succes. Numai cu eforturi sustinute iti vei atinge obiectivele propuse.

RAC

Astazi te mobilizezi foarte bine si obtii rezultate satisfacatoare. Mai mult de atat, chiar reusesti sa gasesti solutii si pentru problemele cu care se confrunta ceilalti.

LEU

O activitate intreprinsa de curand iti poate aduce astazi niste venituri suplimentare. Cu banii castigati iti poti achizitiona un obiect pe care ti-l doreai de mult. Poate un telefon, un televizor sau un alt gadget electronic.

FECIOARA

Astazi poti primi invitatii la petreceri, aniversari, botezuri, intalniri cu prietenii sau iti va fi solicitat ajutorul in organizarea unui eveniment.

BALANTA

Dupa cateva zile in care nu erai hotarat ce drum sa alegi, astazi ai stabilit si calea si metoda pe care o vei urma. Ramane doar sa actionezi cu curaj si determinare.

SCORPION

Sunt avantajate cursurile si orice forma de dezvoltare personala. Iti recomand sa incepi lucruri noi. Sectorul achizitiilor este favorizat in mod special.

SAGETATOR

Esti foarte bine aspectat astazi pe plan profesional. Poti pune in practica niste informatii primite in ultimele zile si sa obtii rezultate frumoase.

CAPRICORN

Astazi vei functiona pe modulul inovatie. Vrei sa incerci lucruri noi, sa experimentezi directii interesante, sa pui in practica toate cate le-ai invatat pana acum. Nu ezita sa faci toate cele spuse mai sus, pentru ca te vei face remarcat si fie poti primi un loc de munca mai bun, fie vei fi promovat.

VARSATOR

O zi buna pentru semnarea unor acorduri, pentru decizii importante, pentru achizitii si vanzari. Se pare ca, in sfarsit, lucrurile incep sa mearga in directia dorita.

PESTI

Astazi vei face munca informativa. Te vei documenta, vei analiza si vei trage concluzii, pentru ca trebuie sa iei niste decizii importante. Un prieten te invita sa iesiti sa va distrati, insa iti recomand sa il refuzi. Ai prea multe de facut si nu iti poti permite nicio intarziere.