1 iulie 2016

BERBEC

Banii incep sa vina si vei sti cum sa-ti investesti castigurile, te vei bucura de o zi in care vei fi laudat, s-ar putea sa primesti o promovare sau o oferta interesanta.

TAUR

Esti gelos si se vede!Incearca sa iti mai temperezi aceasta latura a caracterului, pentru ca risti sa pierzi persoana iubita cu intrebarile si suspiciunile tale.

GEMENI

Daca privesti inapoi la drumul pe care l-ai parcurs pana acum, vei observa ca erai in cautarea unei cai de a-ti defini mai bine individualitatea. Astazi esti puternic, esti pe picioarele tale si nu poti sa fii decat mandru de ceea ce ai realizat.

RAC

Conteaza pe sustinerea femeilor, pentru ca doamnele vor fi cele care iti vor intinde mana astazi. Accentul cade mult pe sectoarele comunicarii si cel al finantelor.

LEU

In familie, o posibila discutie in contradictoriu, spre dupa amiaza, s-ar putea sa-ti umbreasca linistea si pacea.

FECIOARA

Dezvoltarea personala reprezinta cheia prin care vei gasi pacea sufleteasca. S-ar putea sa participi la cursuri de Astrologie, Reiki, Yoga, vei studia Meditatia sau tehnicile Desenului intuitiv. Este o zi dedicata nevoilor sufletului.

BALANTA

Esti cam emotiv si va trebui sa te debarasezi urgent de aceasta stare. Ai mult de vorbit si interactionat cu cei din jur si esti capabil sa ii fascinezi pe toti cu sarmul tau.

SCORPION

Poti comunica cu usurinta, ideile tale sunt logice si coerente. O femeie iti este aproape si te sustine in proiectele tale.

SAGETATOR

Astazi reusesti sa parezi cu rapiditate orice atac si preiei cu usurinta conducerea oricarui grup in care te afli. Este o atitudine buna chiar daca este usor combativa.

CAPRICORN

In urmatoarele ore vei demonstra un simt practic iesit din comun, si vei reusi sa solutionezi probleme complicate cu mare viteza.

VARSATOR

Datorita stabilitatii si seriozitatii tale, iata ca se intampla lucruri frumoase pentru tine! S-ar putea sa fii selectat pentru un proiect important sau sa fii propus chiar pentru o promovare, deoarece de-a lungul timpului ai demonstrat ca esti demn de incredere, onest si statornic.

PESTI

Intuitia de care dai dovada astazi te va scoate din mari probleme. Esti energic, dinamic si plin de idei grozave,care se pot materializa in curand.