1 iunie 2016

BERBEC

Incearca sa fii atent la emotiile pe care le manifesti. S-ar putea sa dai dovada de nervozitate, de graba si in unele situatii, chiar de superficialitate, iar aceasta atitudine s-ar putea sa-i raneasca profund pe cei care au mai multa nevoie ca oricand de tine.

TAUR

Seii au idei bune, insa le vor puse in practica acum si aici. Acest lucru este imposibil, insa nu te mai framanta atat de mult. Executa cat poti, apoi vei vedea ca totul se aseaza de la tine.

GEMENI

Vei construi situatiile in favoarea ta cu acuratetea cu care un chirurg de mare clasa manuieste bisturiul. Va trebui sa iei decizii importante, insa instinctul te va ajuta sa hotarasti ce e mai bine atat pentru tine,cat si pentru cei din jur.

RAC

Cineva te minte de la obraz si incearca sa iti induca idei care contravin principiilor tale. Incearca sa fii drastic si sa clarifici imediat situatia creata.

LEU

O persoana noi intrata in viata ta, te cucereste dela primul zanmbet pe care ti-l adreseaza. Te indragostesti si nu mai tii cont de nimeni si nimic

FECIOARA

Este frumos sa visezi la schimbarile care vor urma, dar este si mai frumos sa actionezi.

BALANTA

Ai talentul sa iti asumi multe sarcini, sa te axezi pe 1001 de planuri. E important sa iti prioritizezi actiunile. Sa stii ca listele ajuta; stabileste un element important, apoi pe al doilea si tot asa.

SCORPION

Astazi neatentia s-ar putea sa-ti provoace unele accidente in zona picioarelor: luxatii, entorse. Asa incat ai grija cum pasesti si pe unde mergi, fiind atent si prezent in tot ceea ce faci.

SAGETATOR

Astazi este vorba numai despre tine si nevoile tale. Invata sa fii si egoist, invata sa-ti solutionezi intai problemele tale si abia apoi sa te ocupi de cei din jur.

CAPRICORN

Daca ceva te-a deranjat, nu mai tine in tine, invata sa vorbesti liber, invata sa exprimi ceea ce simti. Uneori confruntarile directe s-ar putea sa-ti aduca mult mai multe rezultate pozitive decat te astepti.

VARSATOR

Incearca sa nu mai fii tu persoana care rezolva probemele tuturor. Ocupa-te si de tine, de nevoile tale personale.

PESTI

Pentru proiectul tau , inovator siindraznet ai nevoie de timp, de bani si de multa multa munca.  Pastreaza-ti optimismul pentru ca in curand vei primi ajutoarele pe care ti le doresti.
Nu te pregati sa-ti planifici agenda acestei zile pentru ca, se pare, ca ai lasat niste chestiuni importante in asteptare, in ultima perioada.