1 martie 2016

BERBEC

Dupa o perioada in care ai fost criticat pentru prestatiile tale, in sfarsit te-ai mobilizat si ai inceput sa arati, cu adevarat, ce poti. Asta va duce, cu siguranta, fie la o marire de salariu, fie la o promovare.

TAUR

Lasa ca lucrurile sa-si urmeze cursul si nu incerca sa le controlezi. Pe plan financiar iti recomand sa fii chibzuit.

GEMENI

Relatiile cu ceilalti vor fi echilibrate si veti regasi confortul pe care ti-l doresti. Ti-ai putea optimiza conditiile de viata prin cateva modificari minore de program si alimentatie.

RAC

Ai sansa sa-ti incepi propria afacere si ar fi pacat sa o ratezi. Nu mai lasa teama de esec sa te conduca in deciziile importante din viata.

LEU

Te vei relaxa alaturi de prieteni. La serviciu, iti vei atinge scopul numai daca vei adopta o strategie ferma.

FECIOARA

Vei fi tentat sa faci unele schimbari in propria viata. Gandeste-te mai intai daca merita osteneala.

BALANTA

Vei primi vesti bune de la cineva drag. Tototdata, este posibil sa iti fie incredintate unele sarcini care iti vor fi pe plac.

SCORPION

Este o perioada minunata in care vei putea sa culegi roadele muncii tale. In sfarsit, orele nesfarsite petrecute la birou sau peste program se vor contoriza si vei vedea ca starea financiara se va imbunatati.

SAGETATOR

Relatiile cu cei din jur vor fi pasnice. Cineva din anturaj iti va arata afectiunea, iar oamenii vor aprecia proiectele tale.

CAPRICORN

Sunt sanse mari ca relatia ta de iubire sa devina din ce in ce mai puternica. Daca iti vei schimba major atitudinea fata de cei din jur, vei observa cum chipurile lor se lumineaza si relaxeaza.

VARSATOR

Nu te simti obligat sa iei o decizie pe care nu o doresti. Analizeaza avantajele si dezavantajele si lasa ca timpul sa decida.

PESTI

Chiar daca ti s-a inchis o usa si daca cineva a incercat sa te demoralizeze, nu cadea prada tristetii. Continua sa mergi inainte cu optimism. Atunci cand cineva inchide o usa, altcineva deschide o fereastra. Si vei vedea ca totul va fi in favoarea ta.