10 aprilie 2016

BERBEC

Cand partenerul incepe sa aduca acuzatii nefondate, nu poti face decat sa te aperi. Dar ce te faci cand in relatia ta incepe sa iasa la lumina gunoiul ascuns adanc sub covor? Este o zi a surprizelor si ar fi bine sa ai curajul sa infrunti si tu adevarul.

TAUR

Astazi vei fi laudat pentru intuitia ta, pentru pregatirea ta si pentru inteligenta de care dai dovada. Nu trebuie insa sa devii prea sigur de tine, pentru ca risti sa fii pus in situatii complicate.

GEMENI

Incearca sa nu mai amani o discutie importanta si clarificatoare. Ai curajul sa exprimi exact ce simti si te vei elibera de orice povara.

RAC

Reusesti sa gasesti noi modalitati de a face bani. Un barbat fie iti returneaza o datorie, fie primeste o suma de bani si doreste sa investeasca intr-un proiect comun cu tine.

LEU

Atentie la defectiunile neasteptate ale aparaturii electronice. De la automobil pana la cel mai marunt accesoriu electronic din casa, exista un risc crescut pentru defectiuni,scurtcircuite,etc.

FECIOARA

Chiar daca o femeie incearca sa te saboteze la locul de munca sau in cadrul unui concurs pentru obtinerea unei pozitii ierarhice superioare, vei reusi sa anticipezi fiecare miscare a ei si sa ii dejoci planurile.

BALANTA

Este o zi perfecta sa te axezi pe munca si pentru a face ordine atat in casa, cat si in viata.

SCORPION

Astazi sectorul relatiei cu strainatatea este punctul de maxima importanta al hartii, secondat de sectorul studiilor, al dezvoltarii personale si al relatiilor cu socrii.

SAGETATOR

Ti-ai promis de mult ca vei pune punct unei situatii complicate, insa nu faci nimic. Nu mai ai nicio scuza pentru problemele cu care te confrunti pentru ca deja cunosti solutia la ele.

CAPRICORN

Nu e momentul sa declari sus si tare ca iti doresti divortul sau ca te pregatesti sa inchei o relatie.Te confrunti cu o banala criza familiala si lucrurile se vor linisti de la sine.

VARSATOR

Cea mai buna razbunare fata de dusmanii tai este sa fii fericit. Aminteste-ti acest dicton astazi.

PESTI

Astazi, s-ar putea sa intri intr-o relatie, dar, comporta-te cu responsabilitate, deoarece orice act de superficialitate si inconstanta, va fi aspru pedepsit ulterior.