10 Decembrie

BERBEC

Asculta-ti instinctele pentru ca nu te vor insela. Daca vocea interioara striga la tine sa nu te implici intr-o actiune, sa nu te intalnesti cu o anumita persoana sau sa nu semnezi un contrat, ascult-o. Te va pazi de multe complicatii.
 

TAUR

Iti stabilesti obiective mult prea mari si dificil de atins. Pentru a nu abandona proiectul pe care il realizezi, mai bine ai apela la cei din jur sa iti acorde o mana de ajutor. E momentul cand trebuie sa lasi deoparte orgoliile si sa recunosti ca esti depasit de anumite situatii.

GEMENI

Succesul inseamna intelegerea exacta a lucrurilor pe care le-ai realizat pana acum. Daca mai adaugi si ambitia de a te depasi continuu, realizezi potiunea magica care iti va aduce rezultatele dorite.

RAC

Ai inceput sa ai semne de intrebare in privinta loialitatii unor anumite persoane. Nu strica sa lansezi doua-trei teste pentru a vedea reactia lor imediata.
 

LEU

Iti recomand prudenta daca pleci la drum. Nu fa excese de viteza verifica masina sa fie totul in ordine.

FECIOARA

Prietenii ti-au pregatit o surpriza placuta. Poate fi vorba de o escapada la munte sau la mare sau de o vizita neasteptata. Oricum, te vor ajuta prin prezenta lor sa te mai deconectezi de la problemele prin care treci.

BALANTA

Astazi vei solutiona conflicte mai vechi. Poti constientiza partea ta de vina, poti invata din asta si cu siguranta nu vei mai repeta erorile facute.
 

SCORPION

Ai muncit mult,dar a meritat si efortul si investiile financiare facute.Esti satisfacut de rezultatul obtinut.

SAGETATOR

Astazi vei fi persoana potrivita la locul potrivit. Astrele se aliniaza de minune si vei reusi sa aduni informatii folositoare pentru activitatile tale.
 

CAPRICORN

Te vei stradui din toate puterile sa iti ajuti niste prieteni care urmeaza sa dea o petrecere, sau care isi doresc sa organizeze un eveniment festiv. Ii vei ajuta atat cu sfaturile tale, cat si cu relatiile pe care le ai.

VARSATOR

Nu te grabi sa incepi un proiect fara sa iti evaluezi capacitatile. Incearca tehnica „pasilor marunti” si vei vedea ca vei obtine rezultatele scontate.

PESTI

Asteptai un aviz favorabil din partea unei autoritati pentru a incepe o afacere.In sfarsit astazi va sosi si raspunsul mult asteptat.