10 iulie 2016

BERBEC

Aminteste-ti ca spiritualitatea este doar un mod de viata, insa nu reprezinta viata in intreaga sa dimensiune. Uneori este bine sa lasi timiditatea la o parte si sa incerci sa te integrezi mai usor cercului de apropiati. Ai multe de invatat si ai nevoie de deschidere si distractie.

TAUR

Uneori este bine sa si bati cu pumnul in masa. Astazi este una din acele zile cand nimeni nu pare dispus sa te asculte si va trebui sa gasesti o metoda sa te faci ascultat.

GEMENI

Esti destul de preocupat de starea de sanatate a unei rude, insa nu prea ai ce sa faci ca sa o ajuti. Lasa-i pe medici sa isi faca treaba si tu incurajeaz-o cu cuvinte frumoase.Chiar are nevoie de sprijin moral.

RAC

Esti prins in tot felul de obligatii sociale care iti vor rapi timpul in aceasta zi. Din pacate nu ai cum sa te eschivezi si va trebui sa raspunzi prezent invitatiilor care ti se adreseaza.

LEU

Ai suferit mult, ai fost dezamagit si mandria ti-a fost calcata in picioare, acum a sosit momentul in care iti poti castiga demnitatea, insa va trebui sa ai o atitudine ferma si hotarata in interactiunea cu cei din jur.

FECIOARA

Nu-ti mai fa atatea griji privind actiunile pe care le iau cei din jur, se vor descurca si singuri fara sa mai apeleze la relatiile si cunostintele tale.

BALANTA

Discutiile dintre tine si cei care lucreaza la un plan important si de anvergura s-ar putea sa atinga astazi o noua dimensiune. Fii pozitiv si ai incredere in sentimentele tale.

SCORPION

In cazul in care ai de dat un interviu pentru obtinerea unui loc de munca esti persoana potrivita sa o faca. Esti plin de incredere, energie si talentele tale sunt necesare activitatilor care ti se propun, trebuie doar sa vorbesti fara timiditate.

SAGETATOR

Un prieten s-ar putea sa-ti dea niste informatii pretioase privind o activitate la care lucrezi. Vei reusi sa fii eficient in tot ceea ce faci astazi. Prietenii si familia vor juca un rol important in viata ta in urmatoarele ore. Se pare ca ai de luat o decizie importanta si ei sunt aici pentru tine sa te sprijine.

CAPRICORN

Esti nervos si nimic nu te multumeste, oricat de mult s-ar stradui cei din jur sa-ti faca pe plac vei gasi ceva de reprosat. Schimba-ti atitudinea pentru ca risti sa-ti pierzi prieteni dragi.

VARSATOR

Muzica si arta se pare ca ocupa un rol important in viata ta azi. Vei fi mai sensibil decat de obicei si intuitia ta poate sa gaseasca un plan foarte interesant si demn de pus in practica.

PESTI

Muncesti mult si asta te epuizeaza fizic si nervos. Este timpul sa faci ordine in viata ta si sa nu-i mai lasi pe cei care incearca sa profite de tine sa te domine.