10 martie 2016

BERBEC

E momentul sa iti reevaluezi starea de sanatate si sistemul de viata pe care il duci. Inainte de orice ar fi bine sa devi consient de excesele pe care le faci (culinare, bahice, sau poate stai prea mult asezat in fata calculatorului, ori poate esti prea sedentar)

TAUR

Datorita farmecului tau deosebit, initiativelor indraznete si umorului vei fi in centrul atentiei oriunde vei merge. Cunosti oameni interesanti de la care vei avea multe de invatat.

GEMENI

Te poti avanta in calatorii, chiar si pe distante lungi, pentru ca simti nevoia sa te relaxezi dupa o perioada tensionata. De ce nu te-ai gandi la o mini vacanta?

RAC

Te confrunti cu o serie de blocaje si ai inceput sa te gandesti din ce in ce mai mult cum sa-ti castigi traiul si cum sa-ti sporesti veniturile. Trebuie sa faci si tu cateva compromisuri totusi, pentru ca exista o multime de persoane dornice sa te angajeze Incearca sa nu mai te bazezi pe orgoliu atunci cand iti faci alegerile si vei avea numai de castigat.

LEU

S-ar putea sa ai parte de tot felul de revelatii privind proiecte din strainatate, asocieri cu persoane de peste hotare sau o relatie de iubire cu cineva aflat in strainatate.

FECIOARA

Nevoia ta de a fi excentric si neconventional s-ar putea sa nu gaseasca sustinerea pe care o astepti din partea celor din jur. Deciziile tale nu sunt tocmai corecte, asa incat pana cand nu te vei replia te vei ciocni numai de blocaje.

BALANTA

S-ar putea sa nu evaluezi situatia cum se cuvine si de aici pana a lua decizii gresite in cariera sau viata personala nu este decat un pas.

SCORPION

Astazi iti vei pune in discutie valorile. Se pare ca, pentru a castiga razboiul, trebuie sa schimbi strategia, iar strategia o poti schimba doar modificandu-ti mentalitatea.

SAGETATOR

Asemeni lui Sherlock Homes, vei fi capabil sa patrunzi dincolo de aparente. Cu abilitate vei dejuca planurile persoanelor potrivnice si vei iesi biruitor din provocarile cu care te confrunti.

CAPRICORN

Ai atat de multa treaba incat nu stii de unde sa incepi!Cea mai buna solutie este sa notezi pe hartie problemele cele mai urgente si sa pornesti de acolo.

VARSATOR

Ai lucrat intens la nevoile personale, la felul in care gandesti, putem spune ca esti asemenea unui diamant care s-a slefuit si s-a rafinat. Aceste eforturi sunt vazute si de cei din jur si astazi te vei bucura de multe laude si aprecieri.

PESTI

Constati satisfacut ca fiecare aspect al vietii tale incepe sa se imbunatateasca. Pare ironic ca dupa atatea pierderi, lucrurile chiar incep sa mearga in directia pozitiva pentru tine. Continua sa ai aceeasi atitudine si vei avea numai de castigat.