11 iulie 2016

BERBEC

Partenerul te agaseaza cu tot felul de intrebari si scene de gelozie.Pur si simplu nu pricepe ca relatia voastra a ajuns intr-un punct sensibil si delicat si e nevoie dem ulta munca din partea amandorura sa mai remediati ceva.

TAUR

Mult a fost, putin a ramas! In curand blocajul financiar prin care treci se va solutiona. Mai ai doar cateva zile de rabdat.

GEMENI

Nu ceda in fata amenintarilor subtile ce ti se fac. Cineva incearca doar sa te inhibe, insa nu ceda! Sunt prea multe in joc ca sa cedezi tocmai acum

RAC

Inainte de a promite marea cu sarea, evaluzeaza-ti cu atentie capacitatea de a materializa ce promiti.

LEU

In sfarsit ai invatat ca uneori, pentru a-ti atinge obiectivele, e nevoie sa dai dovada si de diplomatie. Continua pe acest drum si vei vedea ca usile incep sa se deschida in fata ta.

FECIOARA

Iti recomand sa iti asculti intuitia astazi. Te va pazi de erori grave in relatile cu cei din jur.

BALANTA

Nu mai baga gunoiul sub pres si nu mai pretinde ca totul este in ordine. Chiar te confrunti cu o problema relationala si ar fi cazul sadiscuti sincer cu partenerul tau despre situatia nou creata.

SCORPION

Putina diplomatie nu strica, mai ales in relatia cu femeile. Incerci sa vorbesti dur si rational, dar uneori adevarul este mai bine receptat daca il invelesti cu grija si iti masori cu atentie cuvintele.

SAGETATOR

Oboseala acumulata in ultima perioada isi va spune cuvantul si s-ar putea sa te simti epuizat atat fizic cat si psihic. Ai urgent nevoie de o vacanta.

CAPRICORN

Politica strutului si ideea ca “timpul le rezolva pe toate” nu iti va solutiona problema cucare te confrunti acum si aici. Este momentul sa actionezi ferm!

VARSATOR

Incepe o perioada propice invatarii unei limbi straine sau scrierii unor articole sau lucrari ce pot fi apreciate de publicul larg.

PESTI

Trebuie sa iti pui ordine in ganduri. Clarificarea ideilor pe care le ai iti vor calauzi pasii spre etapele pe care le ai de parcurs.

Articole recomandate - astrologie