11 mai 2016

BERBEC

In familie va trebui sa faci eforturi deosebite pentru a aplana un potential conflict. O persoana mai in varsta tot incearca sa iti submineze autoritatea, iar faptul ca nu o poti pune la punct iti creaza o stare de disconfort accentuat.

TAUR

S-ar putea sa fii ceva mai sensibil, romantic si dispus sa faci o serie de sacrificii pentru a fi mai mult timp impreuna cu persoana iubita.

GEMENI

Cand credeai ca nimeni si nimic nu iti mai poate tulbura starea de pace si relaxare la care ai ajuns, iata ca lucrurile par sa se schimbe de la o ora la alta.

RAC

Daca ceva te deranjeaza si te streseaza, nu te inchide in tine. Persoana iubita este aici pentru tine si tot ce vrea este sa te ajute.

LEU

Dorinta de a experimenta noi lucruri pentru tine indica o maturizare profunda pe care ai suferit-o in ultima perioada. Vrei sa-ti traiesti viata in intreaga sa dimensiune, cu bune si cu rele, asumandu-ti faptele tale.

FECIOARA

La locul de munca, lucrurile nu merg asa cum iti doreai si esti mai mult decat hotarat sa faci o schimbare. Totusi, pregateste-ti terenul inainte, informeaza-te cu atentie in detaliile schimbarii locului de munca si abia apoi actioneaza, pentru ca, s-ar putea ca in anumite situatii, sa nu fie atat de usor sa faci schimbarile dorite.

BALANTA

Incearca sa nu mai fii atat de deschis in relatia cu cei din jur. Nu-ti mai deschide inima si nu-ti mai povesti viata fiecarei persoane pe care o intalnesti.

SCORPION

Daca cineva este mult prea critic cu activitatea ta, nu-ti bate capul prea mult. S-ar putea sa vorbeasca din pura invidie.

SAGETATOR

„Cainii latra, caravana trece”. Va trebui sa-ti amintesti acest proverb astazi, cand s-ar putea sa fii atacat din toate partile. Tu urmeaza-ti scopul si, la final, vei vedea ca obtii exact ceea ce-ti doresti.

CAPRICORN

Atunci cand ai o problema serioasa, insingurarea nu este cea mai buna solutie. Uneori, daca discuti cu prietenii si le impartasesti ceea ce simti, s-ar putea sa gasesti mai repede solutii la problemele cu care te confrunti.

VARSATOR

O disputa verbala se incheie cu bine si iti stangi mana cu adversarul tau, in timp ce ingropati securea razboiului.Nefiind o persoana combativa, te bucuri ca pacea incepe sa isi faca simtita prezenta.

PESTI

O zi care parea sa fie banala, se transforma intr-un moment cheie al evolutiei tale ulterioare. Poti sa semnezi contracte importante, poti gasi asociati interesanti sau chiar te poti bucura de o avansare la locul de munca.