11 martie 2016

BERBEC

Banii incep sa vina si vei sti cum sa-ti investesti castigurile, te vei bucura de o zi in care vei fi laudat, s-ar putea sa primesti o promovare sau o oferta interesanta.

TAUR

Esti gelos si se vede! Incearca sa iti mai temperezi aceasta latura a caracterului, pentru ca risti sa pierzi persoana iubita cu intrebarile si suspiciunile tale.

GEMENI

Daca privesti inapoi la drumul pe care l-ai parcurs pana acum, vei observa ca erai in cautarea unei cai de a-ti defini mai bine individualitatea. Astazi esti puternic, esti pe picioarele tale si nu poti sa fii decat mandru de ceea ce ai realizat.

RAC

Un prieten sau o prietena iti va devalui un secret important.Te simti bine ca afli astfel de lucruri, insa e si un avertisment ca cineva plimba vorba dintr-o parte in alta.

LEU

In incercarea de a obtine libertatea pe care ti-o doresti, vei consuma multa energie. Emotiile nu iti vor fi cel mai bun prieten in aceasta provocare.Bazeaza-te pe logica si pe bun simt.

FECIOARA

Astazi te vei elibera de tot ceea ce te limiteaza, mai ales, pe plan profesional. Daca te hotarasti sa-ti incepi propria afacere, este o idee grozava.

BALANTA

  Trebuie să faci nişte schimbări în carieră şi s-ar putea să nu fii cel mai fericit cu această atitudine. Nu uita că nicio tranziţie nu este uşoară, însă, dacă vei persevera, vei fi mulţumit de rezultatele obţinute.

SCORPION

  Învaţă să ai mai multă încredere în vocea interioară care te avertizează când este drumul greşit, mai ales când este vorba de relaţia cu persoana iubită.

SAGETATOR

Astazi vei reusi sa-i hipnotizezi pe toti cei din jur cu atitudinea ta seducatoare. Vei reusi sa-ti faci aliati puternici care te vor ajuta in demersurile tale.

CAPRICORN

Te straduiesti din toate fortele sa iti duci planurile la indeplinire, insa vaslesti pe o mare in furtuna. Solutia este sa te bazezi pe vocea interioara care te avertizeaza pe ce directie sa o apuci.Ai incredere mai multa in instinctele tale.

VARSATOR

Esti mai mult decat motivat sa incepi un regim de viata mai sanatos decat  pana acum.Analizele nu ti-au iesit prea bine,starea de sanatate este destul de precara si ai nevoie sa schimbi ceva in stilul de viata.

PESTI

Iubesti tot ce e practic si logic. Astazi iti vei dori sa preiei controlul unor situatii si vei da dovada de un simt organizatoric neobisnuit.