11 Noiembrie

BERBEC — Mare atentie la orice hartie care implica validare din doua sau mai multe parti. Astazi s-ar putea sa faci niste greseli organizatorice.

TAUR — In sfarsit, un plan la care lucrai de ceva timp incepe sa dea roade. Sentimentul de frica dispare si privesti cu optimism la ziua de maine.

GEMENI — Comunicarea cu prietenii este mult mai intensa. Ai un chef nebun sa iesi sa te distrezi si sa uiti de toate problemele.

RAC — Uneori, un test inocent in dragoste s-ar putea sa iti ofere mult mai multe informatii despre partener decat te asteptai. S-ar putea ca  iubitul sau iubita ta sa joace la doua capete si tu sa aflii despre asta cand te astepti mai putin.

LEU — Chiar daca vrei sa spui ce gandesti fiecarei persoane care iti iese in GEMENIe,ai grija totusi ca aceste confesiuni personale sa nu ofere celor din jur cheia catre inima ta.

FECIOARA — Esti cam naiv in dragoste si partenerul te va duce de nas cum pofteste. Incearca sa te trezesti la realitate.

BALANTA — Esti mai melancolic decat de obicei si asta dauneaza mult starii de spirit.Ca o alternativa, inconjoara-te de persoane vesele si dinamice care sa te scoata din aceasta amorteala.

SCORPION — Inainte de a trage concluzii, mai bine cantareste faptele celorlalti cu atentie, pentru ca s-ar putea sa descoperi niste elemente noi.

SAGETATOR — Daca vei invata sa exprimi liber ce te multumeste si ce te nemultumeste in relatia ta, sunt mari sanse sa o mai salvezi. Nu uita,cheia si solutia la problemele tale este sa discuti deschis.

CAPRICORN — Vei vedea exact cum stau lucrurile intr-o situatie pe care iti doresti s-o clarifici. Vei fi generos si vei ajuta pe cineva apropiat care se confrunta cu o problema familiala majora.

VARSATOR — Cineva apropiat te-ar putea face sa sesizezi avantajele unei situatii. Vei fi receptiv la nou. In dragoste, mai multa rabdare nu ar strica.

PESTI — Acordurile sau contractele ce se semneaza astazi sunt marcate de stabilitate, iar profiturile vor fi pe masura.