12 aprilie 2016

BERBEC

Astazi, sectorul relatiei cu strainatatea este punctul de maxima importanta al hartii, secundat de sectorul studiilor, al dezvoltarii personale si al relatiilor cu socrii.

TAUR

Starea de sanatate a unei rude, a unei persoane in varsta sau a unui prieten apropiat te ingrijoreaza. Poate fi vorba de niste aritmii cardiace sau niste probleme cerebrale, insa chiar daca acum situatia poate parea mai critica, vei vedea ca in urmatoarele zile tratamentul prescris de medici va incepe sa isi faca efectul.

GEMENI

Inainte de a lua o decizie radicala si finala, mai evalueaza odata situatia. S-ar putea sa fie cateva erori de strategie strecurate pe undeva.

RAC

Sectorul asocierilor, parteneriatelor si al prietenilor este foarte frumos aspectat. Vei simti o adevarata placere sa lucrezi in echipa, sa iti asumi responsabilitati si sa iei decizii.

LEU

Chiar daca ai senzatia ca sefii nu te observa, nu iti fa iluzii! Sunt cu ochii pe tine si contorizeaza orice realizare sau esec.

FECIOARA

Nu prea ai incredere in talentele tale, te indoiesti de puterea ta de a lua decizii si o timiditate excesiva si nenaturala iti va ridica unele probleme .

BALANTA

Astazi vei fi cuprins de emotii care ar putea chiar sa te copleseasca. Nu ai cum sa te lupti in fata acestor sentimente, asa incat mai bine asteapta sa se stinga de la sine.

SCORPION

Nu iti sta in fire sa tremuri ca un iepure speriat, asa incat ai face bine sa iti revii. Esti plin de idei, ai o capacitate de munca peste normal si pe ideile tale se bazeaza mai multe persoane. Nu permite nimanui sa te demotiveze.

SAGETATOR

Incepi sa simti cum banii incep sa intre incetul cu incetul in buzunarele tale. Este adevarat ca muncesti foarte mult, insa o faci cu spor si cu mare placere.

CAPRICORN

Tensiuni in cuplu, poate chiar vorbim despre ruperea relatiei. Se pare ca te grabesti sa tragi linia si vei regreta ulterior deciziile luate acum.

VARSATOR

Primesti vesti bune, fie de peste hotare, fie de la o ruda. Ti se propune o colaborare, insa ar fi intelept sa iti acorzi timpul necesar sa o si evaluezi. S-ar putea ca pe parcurs planurile sa se schimbe.

PESTI

Te afli prins intr-o lupta tacita intre familie si activitatile de la birou. Fiecare necesita timpul si atentia ta. Depinde de tine sa gasesti calea de mijloc pentru a multumi ambele tabere.