12 decembrie

BERBEC

Discutiile si demersurile incepute in aceasta zi vor continua timp de cateva zile sau saptamani, perioada in care iti vei putea construi sau consolida imaginea si credibilitatea.

TAUR

Ziua  acesta presupune o calatorie mai lunga sau studiu. Poti discuta pe marginea unui contract sau poti decide sa urmezi un curs, de pe urma caruia sa obtii niste competente utile.

GEMENI

Urmatoarele ore pot aduce discutii interesante si colaborari fructuoase. Prin urmare, esti in plin proces de confirmare a pregatirii profesionale si de ascensiune.

RAC

Ai tendinta de a cere si de a astepta mult de la partener si de la ceilalti, insa ai grija sa oferi si tu macar atat cat pretinzi.

LEU

Astazi poti fi mai tandru, reusind sa-ti surprinzi partenerul de viata. Daca nu esti intr-o relatie atunci zilele acestea te poti indragosti.
 

FECIOARA

Esti in verva si comunici deschis, fapt care te poate ajuta sa-ti faci noi relatii si cunostinte.
 

BALANTA

Nu mai astepta ca cei din jur sa iti dea sutul constructiv ca sa incepi o actiune. Ai nevoie sa te mobilizezi si sa iti iei propriile tale decizii.
 

SCORPION

Astazi fi indicat sa fii parte a unei intalniri de familie si sa acorzi mai multa atentie persoanelor dragi pe care le-ai cam neglijat in ultimul timp.

SAGETATOR

In urmatoarele ore s-ar putea sa fii nevoit sa apelezi la calitatile tale diplomatice, pentru a aplana unele conflicte.

CAPRICORN

S-ar putea sa te surprinda niste cheltuieli. Nu este ceva neobisnuit, insa daca acestea pot fi amanate atunci ar fi bine sa-ti tii banii in portofel.

VARSATOR

Cu atata agitatie in jurul tau probabil ai un program incarcat. Recomandarea ea este sa nu stai in casa. Iesi, plimba-te si distreaza-te. Totodata, comunica si destinde-te alaturi de cei dragi tie.

PESTI

Ai mare nevoie de odina si liniste. Ultima perioada a fost mai mult decat tensionata si te-ai epuizat psihic si fizic.