12 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Multi dintre noi vom fi astazi foarte bine sustinuti pe casa prestigiului social. Asta inseamna ca, desi in unele situatii multi vor fi nevoiti sa ia niste decizii radicale, alegerea finala pe care o vom face ne va conduce catre succes si recunoasterea meritelor personale.

BERBEC

Comunicarea cu cei din jur este benefica in aceasta perioada, fapt ce te poate ajuta atat pe plan personal, cat si profesional.

TAUR

Prezenta celor din jur te mobilizeaza si te motiveaza sa aduci o schimbare importanta in viata ta. Vei vedea ca vei beneficia de sustinere din partea tuturor.

GEMENI

Aspectele astrale ale acestei zile te vor face sa vezi adevaratul chip al realitatii inconjuratoare, necosmetizat si nepomadat.

RAC

Comunicarea, socializarea si eventualele cursuri de perfectionare sunt la ordinea zilei. Esti dinamic si plin de energie, iar asta te motiveaza profund.

LEU

Se pare ca se fac noi aliante, si vechii dusmani devin buni parteneri. Nu trebuie sa le acorzi increderea ta deplina, insa nu strica sa ai cateva persoane in jurul tau care sunt dispuse sa te sustina.

FECIOARA

Astazi vei fi cu adevarat norocos. S-ar putea ca niste rude venite de departe sa iti aduca niste beneficii nesperate.

BALANTA

Intotdeauna ai suspectat ca serviciul iti consuma din energie, dar niciodata nu te-ai gandit ca tot acest stress te poate imbolnavi de-a dreptul. Oare merita sa te chinui atat pentru problemele cauzate de altii care nu isi fac treaba?

SCORPION

Astazi te vei confrunta cu temeri interioare legate de neimpartasirea dragostei. Le vei spulbera daca vei fi mai atent la semnele pe care ti le transmite partenerul sau partenera ta.

SAGETATOR

Pregateste-te de lupta pentru a-ti impune autoritatea sau pentru a-ti pastra pozitia sociala pe care o ocupi.

CAPRICORN

Relaxeaza-te putin. Poti declansa unele conflicte cu sefii, nu din cauza ca nu iti faci treaba, ci pentru ca doresti sa demonstrezi ca esti mai bun ca ei.

VARSATOR

Nu este bine sa te lasi astazi orbit de orgoliu. Asculta glasul intuitiei si inarmeaza-te cu rabdare. Este o perioada de stagnare in cariera.

PESTI

Partenerul s-a hotarat ca e timpul sa puneti punct relatiei pe care o aveti. Nu intelegi de ce l-a apucat tocmai acum aceasta nevoie de separare, insa iti recomand, oricat de greu ti-ar veni, sa ii respecti alegerea.