12 iulie 2016

BERBEC

Discutia cu un sef furios ti-a taiat orice elan! Te intorci cu inima stransa innapoi la proiectele tale, insa nu este momentul cel mai potrivit acum ca sa renunti. Mobilizeaza-te si dovedeste ca esti o veriga indispensabila in buna functionare a lucrurilor.

TAUR

Azi vei avea un program deosebit de incarcat, insa iti netezesti drumul spre succes. Numai cu eforturi sustinute iti vei atinge obiectivele propuse.

GEMENI

Ai nevoie de o zi in care sa fii doar tu si gandurile tale. Din pacate nu vei putea sa iti permiti acest lux. Astazi va trebui sa dai o mana de ajutor unui prieten sa termine o lucrare pentru serviciu.

RAC

Astazi te mobilizezi foarte bine si reusesti sa te detasezi de problemele tale, fiind eficient in tot ce faci. Mai mult de atat, chiar reusesti sa gasesti solutii si pentru problemele cu care se confrunta ceilalti.

LEU

Ai muncit mult, nu ai avut nici vacanta si nici liniste, insa uite ca eforturile tale au dat roade si ai fost recompensat material.

FECIOARA

Astazi primesti vesti de peste hotare. Se pare ca cineva iti propune o colaborare interesanta.

BALANTA

Dupa cateva zile in care nu erai hotarat ce drum sa alegi, astazi ai stabilit si calea si metoda pe care o vei urma. Ramane doar sa actionezi punand in practica strategiile pe care le-ai gandit cu ceva timp in urma.

SCORPION

Sunt avantajate cursurile si orice forma de dezovltare personala.O femeie mai in varsta pare dispusa sa te ajute in proiectele tale.

SAGETATOR

Esti foarte bine aspectat astazi pe plan profesional. Sefii au remarcat eforturile depuse in ultima perioada si sunt interesati de activitatea ta. Poate te vor promova pe o functie care sa necesite mai multe responsabilitati.

CAPRICORN

Astazi vei functiona pe modulul inovatie. Vrei sa incerci lucruri noi, sa experimentezi directii interesante, sa pui in practica toate cate le-ai invatat pana acum. Nu ezita sa faci toate cele spuse mai sus, pentru ca te vei face remarcat si fie poti primi un loc de munca mai bun,fie vei fi promovat.

VARSATOR

O zi buna pentru semnarea unor acorduri, pentru decizii importante, pentru achizitii si vanzari. Se pare ca in sfarsit lucrurile incep sa mearga in directia dorita.

PESTI

Astazi vei face munca informativa. Te vei documenta, vei analiza si vei trage concluzii pentru ca trebuie sa iei niste decizii importante.Un prieten te invita sa iesiti sa va distrati insa iti recomand sa il refuzi.Ai prea multe de facut si nu iti poti permite nicio intarziere.

Previziuni astrologice iulie 2016