12 mai 2016

BERBEC

Nu evita confruntarile directe, pentru ca s-ar putea sa-ti salveze pielea. Cineva te ataca cu tot felul de vorbe neadevarate. Poate ca ar fi bine sa abordezi direct aceasta persoana si prin atitudinea ta increzatoare sa o faci sa taca din gura.

TAUR

Ar fi intelept sa stai departe astazi de agitatia vietii, pentru ca temperamentul tau s-ar putea sa fie exploziv.

GEMENI

Daca tii cont de instinctele care te vor avertiza in cine sa ai incredere si in cine nu, vei reusi sa comunici de minune cu cei din jur.

RAC

Astazi imaginatia ta va fi de-a dreptul debordanta. Vei reusi sa gasesti solutii, chiar si pentru cele mai complicate probleme.

LEU

Astazi este o zi buna pentru activitatile domestice. Stai acasa si fa curatenie in dulapuri, in camere si prin aceasta activitate s-ar putea sa gasesti o solutie chiar si in problemele de la serviciu.

FECIOARA

Vei da dovada de creativitate, insa nu te grabi sa iei decizii. Evalueaza situatia din toate perspectivele.

BALANTA

Diplomatia de care vei da dovada si subtilitatea cu care vei puncta anumite situatii iti va aduce atat sprijinul celorlalti, cat si o oportunitate deosebita sa te afirmi la locul de munca.

SCORPION

Ai nevoie de spatiu, atat in relatie, cat si in viata sociala. Numai in acest fel vei reusi sa-ti pui ordine in ganduri, sa redevii tu insuti, sa-ti gasesti echilibrul interior.

SAGETATOR

Vei fi, de-a dreptul, inghitit de o mare de emotii. Vei fi impresionabil, dar ai grija ca poti deveni manipulabil.

CAPRICORN

Bazeaza-te pe intuitie, bazeaza-te pe al saselea simt pe care il detii si deschide cu atentie ochii pentru a face diferenta intre cei care vor sa se foloseasca de tine si cei care au nevoie de talentele si cunostintele tale.

VARSATOR

Te straduiesti prea mult, iar efectul este contrar intentiilor tale. Fa un pas in lateral si lasa ca lucrurile sa se linisteasca.

PESTI

Se pare ca astazi femeile (sefa, colaboratoare, colege de munca, rude sau prietene) iti vor testa rabdarea la maxim cu toanele si pretentiile lor uneori de-a dreptul absurde.