12 martie 2016

BERBEC

Nu numai că este complet nesănătos să ai îndoieli în privinţa calităţilor tale, dar, în plus, este şi foarte obositor să întorci o situaţie pe toate părţile. Acum este nevoie de o decizie fermă şi hotărâtă pentru a obţine rezultatul mult aşteptat.

TAUR

Astazi, s-ar putea sa treci printr-o schimbare brusca sau sa ai parte de o surpriza cauzata de o ruda.

GEMENI

  Este frumos să visezi la schimbările care vor urma, dar este şi mai frumos sa acţionezi. Cea mai bună metodă pentru a schimba mersul lucrurilor este să faci nişte schimbări radicale în felul cum  gândeşti şi în felul în care te raportezi la cei din jur.

RAC

Dacă ceva te-a deranjat, nu mai ţine în tine, învaţă să vorbeşti liber, învaţă să exprimi ceea ce simţi. Uneori confruntările directe s-ar putea să-ţi aducă mult mai multe rezultate pozitive decât te aştepţi.

LEU

Faptul ca nu ai o stabilitate materiala in aceasta perioada nu ar trebui sa te ingrijoeze. Mai degreaba ai cauta solutii la acest impas pentru ca ai o imaginatie plina de resurse.

FECIOARA

Relatia cu o ruda de sex masculin se imbunatateste din ce in ce mai mult.Dupa o perioada tensionata, in sfarsit se pare ca ati gasit calea sa ingropati securea razboiului.

BALANTA

Dacă ceva te-a deranjat, nu mai ţine în tine, învaţă să vorbeşti liber, învaţă să exprimi ceea ce simţi. Uneori confruntările directe s-ar putea să-ţi aducă mult mai multe rezultate pozitive decât te aştepţi.

SCORPION

Te tenteaza sa-ti schimbi domiciliul sau sa te muti in alta tara si nu este nimic gresit in aceste ganduri. Deschide-ti sufletul si s-ar putea sa constati ca ideile pe care le ai sunt mai ingenioase decat te astepti si mult mai realizabile decat incearca unii sa-ti spuna.

SAGETATOR

Trecutul îşi face simţită prezenţa în viaţa ta astăzi, aşa încât să fii pregătit pentru o întâlnire surpriză cu un fost iubit, cu un fost partener de afaceri sau cu un fost coleg.

CAPRICORN

Nu te grabi sa dai un raspuns ferm in privinta unei plecari in strainatate.Vor aparea unele piedici asa incat astazi este o zi nefavorabila deciziilor importante.

VARSATOR

Te simti presat de un sef sau un superior ierarhic. Ti se pare ca te urmareste peste tot si ca ti-a pus gand rau. Inainte de a trage o concluzie mai analizeaza totusi situatia.S-ar putea sa te inseli in privinta intentiilor sale.

PESTI

Este momentul cel mai bun sa incepi sa iti faci dosarul pentru un concurs sau pentru plecare in strainatate.